Silloin voi ymmärtää kuvien todellisen luonteen, sen mistä kuvien ihmisten elämässä on kysymys. Ja se on iso asia. Teinivuosina modeemi yski rivi kerrallaan ruudulle piirustusta nahkamiehestä, jolla oli gotlerin paksuinen kulli. En ollut koskaan nähnyt mitään yhtä ihanaa. Ennen kuin pötkö ehti edes latautua kokonaan, minä ammuin jo itseäni mällillä silmään hädin tuskin koskematta kalusteisiini. Tarvittiin kuitenkin vielä satoja piirrettyjä ja valokuvattuja jpg-kikkeleitä, jotta päädyin tekemään rajun päätelmän: En voi mitenkään olla.

Homoudessa ei nimittäin silloisten tietojeni valossa ollut juurikaan kysymys seksuaalisuudesta. Homo-sana oli merkityskimppu, johon sidottiin kaikenlaisia poikkeavuuden muotoja. Koulussa oli pyylevä poika, joka ei saanut äänenmurrosta. Kaverilla oli kissa, jonka päälle muut kissat kusivat. Homoista pystyi sanomaan tarkasti vain sen, että he ovat jotenkin vähemmän.

Minä puolestani olin enemmän. Minä olin niin äänekäs ja tilaa vievä, ettei minua koskaan kiusattu. Kun muutin Helsinkiin, minulta alettiin kysyä, tykkäänkö pojista. Vastasin aina, etten tykkää kenestäkään. Kallion lukiossa oli lauma homoja, mutta he näyttivät ihan homoilta. Minä puolestani kuvittelin, että en tietenkään näytä. Järjestin toki drag-esityksen ja esiinnyin tuon tuostakin Kylli-tätinä, mutta en saattanut käsittää, mitä muuta siitä on pääteltävissä kuin että olen ihan helvetin hauska.

Seksuaalisuuteni hävetti minua silloin ja se hävettää minua nyt. Olen joutunut opettelemaan olemaan kiittämättä, jos joku vielä harvoin sanoo, ettei olisi heti uskonut minun olevan homo. Joudun muistuttamaan itselleni, ettei kysymys ole kohteliaisuudesta vaan kommentoijan rajoittuneista käsityksistä. Enemmän häpeäni liittyy siihen, etten voi itse kontrolloida sitä, mitä viestin. Vetelän ranteeni ja paikallisnuottini perusteella olen ikuisesti maalta muuttanut homo, ja sen lisäksi tulevat kaikki merkityskimpun lukuisat määreet, päällimmäisinä heikko ja huono.

Myös Tom of Finland eli Touko Laaksonen on aikanaan tehnyt tämänsuuntaisen havainnon homomiehen häpeällisestä osasta. Laaksosen miehet ovat täydellisiä, he hymyilevät ja panevat ilman häpeän häivääkään, mutta kuvat eivät sittenkään ole yksiselitteisen onnellisia. Laaksosen maailma on saavuttamattomuudessaan lopulta jopa lohduton utopia, joka perustuu inhoon heikkoutta kohtaan.

Päähän potkitut, hoikat, tyttömäiset pojat eivät kuulu Tom of Finlandin maailmaan, mutta juuri sellaisen pojan silmin Laaksonen miehiään katsoo. Se on kateellinen, voittamattomia ja voimakkaita miehiä ihailevan, mieheydestä osattoman katse. Minua Tom of Finland muistuttaa siitä, mikä minä olen ja mitä en koskaan voi olla.

Kuvat eivät enää vuosiin ole vapauttaneet tai kiihottaneet. Ne korostavat isokullisen alfamiehen kuningasasemaa, jota näivettynyt ypsilonmies saa vain etäältä katsella. Siksi menin aivan tolaltani, kun lapsiperheet alkoivat kääriytyä Facebookissa suvaitsevaisuusmielessä Finlaysonin Tom-lakanoihin. Jossakin merkillisessä prosessissa Tom of Finlandin piirtämä unelmamies Kake oli muuttunut Muumipeikoksi.

Hänet painettiin patalappuun, sävellettiin musikaaliksi ja hänen munansa lupsautettiin piiloon kuin Muumipapan piippu takavuosina. Aluksi niitä puuhattiin jopa kaksin kappalein. Toinen oli pienen indie-porukan joukkorahoitusprojekti. Heiltä tuli ulos pieni teaseri, joka oli sympaattinen ja hauska. Samaan aikaan Tom of Finlandista alettiin järjestää myös isompaa, kansainvälistä tuotantoa, ja hetkessä oli selvää, kumpi toteutuisi. Dome Karukoski kiinnitettiin monumenttielokuvan ohjaajaksi, ja mukaan lähti myös Tom of Finland Foundation, joka vaalii Laaksosen perintöä.

Haastatteluissa Karukoski painotti, että hän oli kieltäytynyt ulkomaisista töistä vain voidakseen ohjata tämän elokuvan.

Ura-liikkeenä valinta tuntuikin oikealta: Tom of Finlandin taide on kansainvälisesti tunnettua, ja Karukoski tiesi, että valintaa pidettäisiin rohkeana. Sillä paljon rohkeampaa kuin olla esimerkiksi homo on olla hetero, joka alentaa itsensä homoksi. Karukoskea ei silti voi syyttää laskelmoinnista.

Vaatii aitoa rohkeutta tuoda reippaan anaali-ilottelun mestari valkokankaalle sellaisessa maassa, jossa kolme katsotuinta elokuvaa vuonna olivat lastenelokuvia. Vastassa ovat ainakin Päivi ja Niilo Räsäsen heimon oikeaoppinen seksielämä ja rotkon toisella laidalla kynsiään teroittelevat kaltaiseni kyyt, joilla on paljon sanottavaa queer-aiheiden käsittelystä fiktiossa. Vähemmistöistä kertoviin teoksiin liittyy nimittäin myös kysymyksiä kulttuurisesta omimisesta: Samalla Karukosken pitäisi edetä urallaan ja mielellään suoraan Los Angelesiin.

Suomijengi vaanii maakuntaviirit ojossa. Lisäksi Karukoskella on takuulla vielä omat poikaporukkansa, joille täytyy vakuuttaa, ettei kakkoseen ottaminen ole alkanut kiinnostaa temaattisista valinnoista huolimatta. Sorron, väkivallan ja salailun alta nouseminen kansainväliseen suosioon ja vapauteen on keskeistä Tom of Finlandin henkilökultissa. Minä en tiedä syrjinnästä mitään. Olen fantastisen menestynyt valkoihoinen, cis-sukupuolinen homomies.

Minun on vaikea muistaa sitä, ettei aina ole ollut näin helppoa. Että oikeuksieni puolesta on taisteltu. Minua ei ole koskaan hakattu. En ole koskaan seurustellut, vain lumpustellut, ja vieläpä iloisesti ympäri maailmaa. Siksi en ole koskaan pystynyt samastumaan niihin sentimentaalisiin tarinoihin, joissa kaksi miestä kyllä muuten rakastaisivat toisiaan mutta eivät saa, koska yhteiskunta ei ole valmis ja sota pauhaa ja uskontokin on.

Häpeän tunnen, sortoa en. Mutta eihän kysymys ole tietenkään minusta. Kysymys on kaikista niistä, jotka eivät ole näin etuoikeutetussa asemassa. Kysymys on alistamisen historiasta ja sen tuntemisesta. Niistä homoperheistä, joissa vanhemmat eivät saa samoja oikeuksia kuin muut. Siksi kai on tärkeää tehdä elokuvia ja musikaaleja heikoista ja päähänpotkituista yksilöistä, joita hakataan ja rangaistaan sen tähden, keitä he ovat.

Mutta kenelle niitä oikein tehdään? Ei ainakaan niille, jotka hakkaavat. Turun kaupunginteatterin Tom of Finland -musikaalin yleisössä oli viehättävä kokoelma kulttuuriväkeä ja queer-ihmisiä. Vieressäni olevien rouvien teatterikerho käsitteli kokoontumisiin liittyviä leipomispaineita. Mikä leivos me oteta? Mustat, kiiltävät Tom of Finland -leivokset maksoivat seitsemän euroa kappale. Kaikki kävivät iloisen suvaitsevaisuuden hengessä ottamassa kuvia itsestään ja nahkahomopahvikuvasta.

Minua nauratti ja hirvitti oma konservatiivisuuteni. Finlaysonin lakanoista lähtien Tom of Finlandin hilpeä tuotteistaminen on tuntunut yhtä kiusalliselta kuin ajatus siitä, että Walt Disney olisi nielaissut AIDS: Takanani katsomossa istui tapahtumaan nähden merkillinen lauma sählynpelaajan oloisia kölvejä, jotka olivat kannustamassa näyttelijäystäväänsä.

Heidän raivokkaat, urheilulliset suosionosoituksensa liikuttivat. Mutta kun aplodit päättyivät, yksi pojista sanoi: Mä oon odottanu tätä hetkee koko päivän. En osaa kuvitella montaa niin tukalaa paikkaa heteromiehelle kuin homomusikaalin katsomo, jossa transvestiitit rouvineen iloitsevat vapaudestaan. Voisi kuitenkin ajatella, että juuri homokysymyksistä kiusaantuvat heteromiehet ovat se ryhmä, joihin homofiktio koettaa suvaitsevaisuussanomallaan vedota.

Miten musikaali vaikutti poikiin? Vähensikö se esimerkiksi homottelua sählytreenien tiimellyksessä? Tuntuiko miesten välinen anaaliseksi heistä nyt helpommin hyväksyttävältä ilmiöltä, kun suoleen laskemisesta oli riimitelty kepeästi muovilavasteissa?

Tapasin musikaalin näyttelijöitä ja kysyin heiltä, kenelle esitystä myytiin. Yksi heistä sanoi, että penkit täyttyvät keski-iän ylittäneistä naisista, jotka toki täyttävät teatterit muutenkin mutta ovat nyt aivan erityisen innoissaan. Hän arveli, että naisiin vetoaa miesvartalon railakas esineellistäminen ja humaani sanoma. Homofiktiosta innostuvat usein ihmiset, joilla on jo valmiiksi hyvin avoin suhtautuminen seksuaalivähemmistöihin.

Se asettuu homouden normalisoinnin kulttuuriseen kaanoniin, johon kuuluvat Tahdon-kampanjat ja Marimekkoon pukeutuneet sateenkaariperheet. Samoin Elsa Saision vakuuttelut siitä, että hän on äitinsä Pirkko Saision seksuaalisuudesta huolimatta aivan normaali hetero sekä Jani Toivolan lannistumaton hymy metsäläisten pilkanteon edessä. Mutta mitä homofiktio edes on? Kuinka paljon homoutta teoksessa täytyy olla, että se alkaa edustaa vähemmistöä?

Riittääkö pusu vai tarvitaanko kunnon jyystöä? Onko Tommi Kinnusen Neljäntienristeys homoromaani siksi, että siinä on yksi kaappitapaus? Kulttuuriin lyötävä homo-etuliite on ainakin minulle jo valmiiksi vastenmielinen. Siihen sisältyy usein epämääräinen kokoelma miehiä korkokengissä, diskomusiikkia ja muita tuhnuisia kliseitä.

Ikään kuin munan mukana elämäänsä olisi pakko hyväksyä myös Madonna ja hihattomat paidat. Toinen sietämätön piirre on se, että tulee liitetyksi vain seksuaalisuutensa takia ihmisiin ja asioihin, joihin ei liity mitenkään. Jo kauan ennen kuin Karukoski oli aloittanut edes koekuvauksia, minulta oli kysytty sata kertaa, olenko mukana elokuvassa. Aivan kuin saisin seksuaalisuuteni ansiosta jonkin rannekkeen, jolla pääsen kaikkiin homohommiin tuosta vain. Kollegat joko olettivat, että olen tietenkin mukana tai ainakin hirvittävän innoissani ja kiitollinen siitä, että vihdoin suomalaisen teatterin kentällä on jotain tarjottavaa juuri minulle.

Jos asian kääntää toisinpäin, se tarkoittaisi sitä, että juoksisin posket punaisena kysymään Kari Ketoselta, että oletko käynyt katsomassa sen Kuka pelkää Virginia Woolfia, kun siinä on niitä heteroita ja sinähän pidät pillusta. Saisiota ja Karukoskea ei välttämättä yhdistä kovin moni asia, mutta varmasti ainakin tämä: Kumpikaan ei tiedä, miten kaunis nuolaisuetäisyydeltä tarkasteltuna on se miehen kohta, jossa reisi muuttuu vatsaksi.

Ei heidän tarvitse sitä tietääkään, mutta se näkyy heidän katseessaan. Teoksen ansio ja heikkous oli se, että siinä homous oli ensisijaisesti yhteiskunnallinen ominaisuus. Olin nimittäin hiljakkoin päässyt seksielämäni alkuun. Tämä oli ollut aika sattuma, sillä olin katsellut kyseistä miestä viimeiset kolme vuotta lähes päivittäin, mutta aiemmin ei ollut tullut mieleenikään että hän saattaisi olla homoseksuaalinen kuten minäkin.

Innokkaana nettipornon harrastajana olin löytänyt www-sivut jolle tavalliset miehet, "amatöörit", saattoivat lähettää omia kuviaan. Eräitä kuvia katsellessani olin havahtunut ja epäiltyäni aikani omia silmiäni, tulin johtopäätökseen ettei kuvissa esiintyvä kaveri voinut olla kukaan muu kuin Ilkka, lukioni nuorehko talonmies. Innoissani ja kiihottuneena olin ottanut Ilkkaan sähköpostitse yhteyttä saman tien. Tämä sattui niin sopivasti. Pikkukaupungissa oli rajalliset mahdollisuudet tavata miehiä ja oman käden iloista olin jo saanut tarpeekseni.

Ilkka suostui tapaamiseen, mutta oli vähintäänkin närkästynyt kun nettituttavuus satuinkin olemaan minä. Olin kuulemma liian nuori hänelle, pikkukakara suorastaankin. Siitäkin huolimatta että olin 18 ja Ilkka itse vain vuotias. Ilkka kertoi myös olevansa kiinnostunut rajummasta seksistä, dildoista, fistauksesta jne. Mikään "teinikyhnäys" ei tullut kuuloonkaan. Mitä sitten, minä vastasin. Rajumpi meno sopi nimittäin minulle kuin nyrkki rektaaliin.

Lopulta Ilkka suostui kokeilemaan minua ja oli yllättynyt että "pikkukakara" touhusikin kuin aika mies. Niinpä aloitimme säännölliset tapaamiset ja Ilkka tutustutti minut moneen kiihottavaan kinkyilyyn. Viime kerralla Ilkka mainitsi että seuraavalla kerralla voisimme harrastaa kuseskelua ja pysyin tuskin nahoissani.

Juuri tänään aurinko paistoi kirkkaasti ja oli erinomainen päivä naiskennella. Tosin niin olisi omasta mielestäni ollut vaikka olisi satanut räntää ja pikkukiviä. Lähetin Ilkalle tekstiviestin ja Ilkka kertoi olevansa juuri nyt rannalla, mutta seuraan sopi liittyä. Käväisin huuhtelemassa suoleni ja ajattelin pukea uimahousut jo valmiiksi ylleni, mutta seisova kaluni ei taipunut niiden sisään. Niinpä laitoin shortsit ja lähdin innokkaasti matkaan paljain ylävartaloin. Ihan tavanomainenkin pano maittaisi tänään.

Saavuin leveän joen varressa sijaitsevalle hiekkarannalle, jolla oli puolen päivän aikoihin muutamia uimareita. Ilkkaa ei näkynyt mutta tiesin mistä hänet löytäisin.

Kiesin veteen työntyvän, horsmaa kasvavan kumpareen ympäri. Sen takana olin pieni suojaisa kaistale heinikon ympäröimää hiekkaa. Ilkka makaili alasti suurella rantapyyhkeellä aurinkolasit silmillään. Taaempana olivat hänen reppunsa ja pieni kylmälaukku, josta hän näkyi nauttineen sekä olutta että mineraalivettä.

Ilkka tuntui torkkuvan ja minulla oli tilaisuus tarkastella häntä kunnolla. Ilkka ei ollut naamastaan erityisen hyvännäköinen, mutta minä en piitannut eikä Ilkan kaulanalaisissa osista ei löytynyt valituksen aihetta. Ilkalla oli isot hartiat ja jäntevät rintalihakset joissa tököttivät vaaleanpunaiset nännit.

Ilkan vatsa oli litteä, jalat olivat pitkät ja lihaksikkaat. Varsinainen herkku löytyi niiden välistä. Ilkan karvattomat kivespussit riippuivat vaaleanpunertavina auringossa ja hänen leikattu kullinsa makasi paksuna lerppana siinä missä olisivat kasvaneet Ilkan munakarvat, ellei hän olisi ajanut niitä säännöllisesti. Ilkka piti myös päänsä sheivattuna mutta arvelin hänen olevan vaaleaverinen. Ilkan karvaton, sileä vartalo hohti pikkuriikkisistä hikihelmistä ja hiivin paljain jaloin lähemmäs.

Ilkka ei tuntunut havahtuvan ennen kuin polvistuin hänen vierelleen ja poimin huulillani hänen kullinsa suuhuni. Ryystin innokkaasti onnistuttuani yllättämään Ilkan ja hänen kullinsa alkoikin kasvaa suussani.

..

Videos maduras follando videos porno pollas grandes xxx videos xxx rubias16 pelirrojas follando xxx videos de maduras mangas hentai video travestis follando embarazadas desnudas porno trios hd porn bus maduras. con porno los mejores videos porno gratis duro joven videos jovenes videos porno gratis porno hd español maduras sexo videos sexo ancianas lesbianas chicas pornos video porno en castellano hd porn petardas tube chicas fallando mujeres las mas putas follando peliculas gratis en español videos x maduras porno hd tetas de madurasxxx porno masturbacion porno con pollas porno gratis porno hd porn xvideos sexo transexuales sexo anal videos cunnilingus tetonas x grati paris hilton porn tetas grandes videos phorno nenas cachondas free streaming porn espanol porno en español videos de lesvianas gratis trios gratis videos putas gratis hentai porno españoles porno sexo anal duro chocho mojado videos español videos gratis de travestis follando latinas follada enseñando el mejor porno manga porno viejas muy gordas follando video porno romanticos enfermeras lesbianas porno de videos porno ruvias 19 ver porno gratis lesvianas jovenes videos porno extremo super pollas chicas amater nacho vidal maduras chicas y desnudas follando sexo con enanas moms xxx amas de hombres follando porno videos gratis actrices gordasxx videos putasviejas video mamadas porno preñadas porno hd toro pprno porno lesvico gratis porno vintage porn tub porno gordas videos de gordas gratis sexo xxx madres pajas corridas femeninas el culo videos porno xxx chicas buenas xxx mujeres haciendo pajas a chorros videos pornograficos gratuitos videos porno rubias19 folladas torbe mujeres follando en cordoba julia de peludas viejaspeludas porno putas arabes videos porno brutal lesbianas corriendose video travestis porno.

con tetas jovenes follando pollas negras videos hentai manga porno abuelas videos pornos grstis videos porno brutal virgenes porno anal vidios de porno gonzo porno amateur gordas sexo videos porno preñadas porno porno videos pornno las mejores páginas porno maduras videos sasha grey sexo gratis sado porno de solteras follando videos porno español video porno espa vidios de porno porno anal videos gratis los mejores vídeos de lesvianas gratis sexo porno tiffany star follados videos xxx rubia xxx tias buenas desnudas en castellano maduras tetonas follando video porno con viejos follando videos amater casero viejas follan videos sexo amateurs películas pornográficas gratis peludas gordas enculadas video porno de travestis porno.

con jovenes follando follandose videos porno despedida soltera videos de gorditas folladoras spanish porn hd nenas cachondas tias desnudas película porno gratis travestis follar video trio follando xxx sexo gorditas pornografia películas pornos grstis videos jovenes xxx en castellano despedida soltera ver videos gratis pelicula porno masturbaciones porno gratia teen porn 18 follar bien folladas porno en playas nudistas porno animado sexo anal maduras hannah montada gumball porno sexo anal hd video trio sasha grey follando trio amateur porn xx hotporn porno anal porno amateur follar con enanos porno real videos maduros sexo de negros sexo con su hija sexo gratis video de tetonas negras folladoras video porno 18 masturbacion porno playa tetas grandes follando mama pornosex videos gratis porno español porno español coños peludos chicasguarras morenas xxx vidios porno gratis videos intercambios de xxx grati video pirno gratis maduras xxx hd porno gitanas porn chicas y chicas chupando pollas porno maduritas videos porno 80 moras xxx milfxxx videos gratis videos de maduras guarrillas follando xxx milf madre folla a joven follando como follan tetonas maduras porno zorras peludas porno madura video gratis paginas pornos gratis chupa pollas descargar porno xxx gratis pollas calientes ver porno gartis videos hentai vidios porno españoles xxx gratis negras video sexo gratis maduritas folladoras comiendo coño brutal anal vídeos porno grstis videos masajes eroticos putas gratis parejas españolas follando con maduras x videos videos porno extremo chicas caliente videos masajes videos porno porno como chupar un coño caliente enfermeras porno chino gratis porno en coños peludos novias follando follando videos de parejas follando mujeres con gorditas grandes naturales perfectas coños peludos ver porno de viejas gratis porno gratis videos porno en español videos sexo con gorditas porno tríos porno tias buenas masturbandose videos porno en español abuelas follando chicos guapos desnudos porno videos latinos videos de mujeres haciendo sexo porno de abuelas haciendo pajas femeninas videos pornos en playas nudistas porno viejas maduras sex videos porno madura y tetonas porno coños peludos videos cumloader porno gratis sexo en español hd vedios de parejas porno extremo chicas gratis negras porno africanas videos porno viejas gratis chupa pollas de abuelas videos de maduras sexo conchas peludas lesbianas besandose porno strapon porn videos gratis alexis texas follando culonas sexo peludas pilladas desnudas viejas peludas videos para mujeres eyaculando videos pornos gratis porno bbw video xxx solo porno masturbacion femenina porno gratis porno.

cumlouder como chupar un coño morenas maduras cachondas gratis video porno en la playa viejas gratis hentay enfermeras sexo gratis xxx amater español tetonas españolas porno xxx gratis porno castingcouch-x videos bixesuales sasha grey follando vídeos porno gratis porno videos cumlauder videos de tranxesuales porno gey videos de porno 3d putas muy porno castellano dos chicas sexis desnudas porno vídeos follando samia duarte sexso gratis xxx follando porno latinas follando al fontanero tetas perfectas coños peludos gratis mujeres maduras pajeandose eyaculaciones femeninas el culo videos free hd gratis videos porno porno maduras.

Pprno videos hentai porno masajes películas xxx porno 80 estudiantes follando videos porno ancianas peludas viejaspeludas videos gratis porno duro travesti cordoba vieja tetona masturbandose videos español gratis mamadas porno gratis culos xxx vidios porno gratis peludas descargar gratis porno gratis coumlouder secretarias follando hija follando porni gratis peludas vídeos pornos lesbianas español pelis gratis videosdeputas travesti tetas buenas tetas naturales videos porno abuelas masturbandose pareja haciendo pajas con embarazadas desnudas en la ducha pono gratis mamadas porno xxx videos porno españil pollas grandes xxx negras porno 3d tias en español amater gratis mia magma kortney kane videos poorno gratis de viejas milf vids actores porno xx maduras como follar en español sexo peludo videos pornos gratis mujeres calientes sexo brandy aniston coños peludos hd tetonas follando muy guarras gratis videos gratis actrices porno asiatico chicos fetiche de videos porno sensuales follando hd video de putas videos sexo lesbico gratis animes porno libre puta xxx culos xxx videos porno madura follando video gratis mamadas videos de nacho vidal en playas nudistas xxx solo porno en español porno mujeres gratis veteranas follando videos xxx 69 porno de maduras webcam xxx gordas x video porno modelos rubias mujeres haciendo el coño depilado peliculas porno gey español video lesbianas negro xvideos porno cratis parejas porno gratis tetas porno de sexo gratis ver peliculas porno porno bisex videos de travestis negras gordas pollas grandes y desnudas madre e hija corrida sexo trans porn tube chicas follando sexso gratis en español alexis texas follando gorditas xxx gratis tetonas follando a tope porno amater lesbianas españolas gratis xxx orgias lesbianas petardas chicas fallando rubias pajas masculinas como chupar un coño culos jovenes videos porno trans gratis dogfart bullporn porno xxx se folla en español tetas muy guarras alexis texas hd videos porno gratis amater porno hd como chupar un coño maduras gordas xxx videos porno twink gorditas guapas desnudas poprno sexo gratis sexso gratis embarazadas desnudas los mejores vídeos gratis lesbianas pelis porno de asiaticas negras desnudas sexo videos pornos travestis pollasgrandes videos negras follando video porno mamadas jovenes videos porno español parejas porno.

con enanos porno de abuelas sex free videos pornos grstis videos de camara oculta sexo de trios amateur madura tias buenas porno español gratis madres pelicula porno en coños peludos hd teen anal maduras negros embarazadas desnudas sexo xxx tetas grandes porno lesbianas xxx follando cuarentonas cachondas ancianas gordas actores porno amateur video trio con enanas coño vidios eroticos lesvianas chicas desnudas porno español porno.

con su hija follando sexo gratis de porno castellano videos masajes lesbicos videos de transexuales gratis lesvianas videos de lesvianas jovenes xxx pollas enormes follando madre despedida soltera porno gratis porno con asiaticas masaje vaginal chicas follando con culos hd xxx madres xxx webcam xxx videos poro videos porno extremo super xxx porno madura cumlowder videos porno espanol tetas del mundo video porno de gratis putas españolas folladas lesbianas mujeres videos porno bi lesbianas tetonas follando porno.

con medias videoa porno hut tias corriendose de masajes eroticos videos de travestis porno.

Erotiikka tarinat isot homoseksuaaliseen mulkut

ILMAISIA SEKSISIVUJA GAY TISSI PANO