kuinka tyydyttää mies homo mies meis

Neuvoinkin miestä mitä tehdä ja hän teki juuri niin ja oli ihana, mutta mun laukeaminen ei tapahtunut: Mutta mä yleensä saan ja nyt en? Mies kysyi sainko ja vastasin rehellisesti että en ihan, että oli ihanaa mutta jännitin varmaan liikaa niinkun kyllä jännitinkin, tää mies on jostain syystä niin ihana, että mä en meinaa tokeentua. Nyt pelkään, että mies ei enää halua mua. Voiko mies ajatella, että hän "epäonnistui" mun tyydyttämisessä?

Siis mä EN todellakaan pidä sitä miehen epäonnistumisena, naisestahan se orkku lähtee mutta mutta.. Onko muille käynyt näin? Voiko syynä olla se, että jännitin tätä ihanaa miestä, että kun sain sisääni ihanan miehen? Jos ei tuu, niin ei tuu. Sama juttuhan tuo on ku miehilläki; ei se käskemällä onnistu.

Kyllä mulle riittää, jos nainen on nauttinu ite aktista. Mulle ainaki orgasmi on vaan ikään ku kirsikka kakun päälle. Onneksi tein sitten oikein. En mäkään valehtelua kannata tietenkään, ajattelin vaan että eka kerta on varmaan miehellekin jännä paikka, että saako naiselleen tehtyä hyvää. Mutta eiköhän hänelle tullut ihan selväksi, että nautin, kun silmät pyöri päässä ja hymyni oli korviin saakka ;-. Seurustelen aivan ihanan miehen kanssa, meillä menee mahtavasti ja luottamus toisiin on Mies oli kertonut pitävänsä suihinotosta ja ennemmin esileikeistä kuin aktista, ja osasyy selvisi kun oli itse aktin aika, miestä jännitti eikä seissyt.

Ensin lannistuin että miksei nyt seiso, enkö kiihotakkaan miestä enää alasti yms. Juteltiin asiasta ja kokeiltiin kaikenlaista hiplailua rennosti niin eiköhän se vaiva poistunut ;- ja nyt sitä osaa arvostaakin enemmän kun ei ole itsestäänselvyys. Ihan luonnollista jos miehellä ei seiso. Välillä seisoo ja välillä ei.

Aikuinen nainen tän ymmärtää. Seksi ei ole sitä mitä elokuvissa näytetään; ei pornokuvissa tai jossain jossain muussa missä päähenkilöt on heti märkiä ja seisovia ja lauetaan yhtäaikaa. Seksi on kahden ihmisen rakastelua. Ihminen ei toimi sängyssä kuin nappia painamalla tietyllä tavalla. Siinä ei ole mitään noloa siis kummankaan kannalta.

Tutustukaa toisiinne ihan rauhassa ja ottakaa asia huumorin kannalta ja järkevästi. Itellä on ollut nopeasti laukeavia ukkoja joitten kaa vuosien suhteet ei mikään ongelma, siinäkin tyydytyksen voi antaa toiselle vuorotellen.

Näinkö nää viestit tulee tulkita? Eiköö ne ole nämä esileikit, joilla lämmitellään kumppani hehkuvaksi hiillokseksi ;. Niin kiire ei saa olla, ettei tiedä kenen kanssa on menossa yhtymään!! Miehellä ei seisonut kunnolla ensimmäisillä kerroilla Jatkoimme tapailua ja aina ei hänellä seisonutkaan, seisokki myös lakkasi kesken kaiken, väitti ettei vika ollut minussa ja että haluaa tyydyttä minut.

Ei kuitenkaan halunnut koskaan ottaa neuvojani vastaan ja sitten koki epäonnistuneensa kun en saanutkaan. Hän ei kiihottunut mistään, suihinotettaessakin saattoi seisokki laskea, rakastelu oli takaapäin puksuttamista, esileikit alkoivat loppumaan, ei pystynyt puhumaan ongelmastaan, ei opettelemaan rakastelua kanssani, kaikki meni hänen potenssinsa ja sen puuttumisen ympärillä Ensi kerralla kun kohtaan potenssiongelmaisen nostan kytkintä välittömästi!

Sama kokemus minullakin, runkkaamalla alko seisomaan.. Edellä mainittu miesten ongelma saattaa pahimmillaan jatkua pitkään. Negatiivinen ajatus saattaa missä vaan tilanteessa viedä seisokin. Ymmärrettävästi tuon asian ymmärtäminen on naiselle vaikeaa Tuollaisten ongelmien ilmaannuttua nainen ottaa kovin herkästi itseensä Allekirjoitan kovasti nuo yllä mainitut asiat; ongelma on periaatteessa voimakkain herkillä ja fiksuilla miehillä, joihin itsekin kuulun.

Enkä todellakaan ole poikanen. Panomiehet ovat usein itsekeskeisiä ja pystyvät paremmin heittäytymään tilanteeseen hakiessaan tyydytystä ennen kaikkea - vain itselleen. Palatakseni tuohon teidän - mutta mutta - tapaukseen, ihmetyttää kylläkin tuo pettäminen. Ilmeisesti kaveri oli erityisen huono keskustelemaan ja yritti ratkaista ongelmaa aina uuden kautta Tässä viestiketjussa on tullut kuitekin palautettta naisilta myös ymmärtävässä sävyssä - hienoa siis.

Uskokaa nyt naiset, että ne potentiaaliset rakastajat löytyvät näistä alkuunsa hyvinkin epävarmoista kavereista. Epävarmuus on merkki siitä, että he todellakin tahtovat kivaa ja hyvää myös teille ;. Pikemminkin sosiopaattisesta narsistista jolle seksi oli pelkkää suorittamista Kukaan muu mies ei ole jättänyt reakoimatta kosketukseeni ja läheisyyteeni Eli voi yleistää, että seisokkiongelmainen olisi jotenkin parempi kuin mies jolla seisoo Aika itserakas tuo loppuosa Ehkä et kiihottanut juuri häntä, muttet voi näköjään myöntää sitä kun pitää mies heti kaappihomoksi haukkua.

En ihmettele että mies menetteli noin, kun huomasi itsekeskeisyytesi ja narsistisuutesi! Kertoo että miehen rakastuessa, usein myös samalla testosteronitasot putoavat, mikä saattaa johtaa potenssiongelmiin ja varsinkin jos asiaan liittyy jännitystä. Siispä olet juuri päättänyt ohittaa ne jotka ovat sinuun eniten rakastuneita. Ota näistä selvää, avoin ja rehellinen ei kuitenkaan suhteemme ollut ja nimenomaan hän itse teki pettämisellään ratkaisun suhteen kehittymisen tasosta.

Siksi se mies teki mitä teki. Tarpeeks kauan hinkk 1. Kyllä se muna alkaa seisomaan kun vähän hivelee sieltä täältä ja puhuu tuhmia jne. Mikä kiire siinä on? Seisoo, vaikka nainen olisi vain lähelläni. Osalla on ja osalla ei, joillain se ei niin jännitä tai jännitys ei jostain syystä haittaa, tie mikä sitten siinä on, mutta eipä sille mitään mahda. Tuskin se kenenkään vika on, se on vaan tätä luonnon tapaa osoitaa, että seksikin on epätäydellistä ja joskus voi ottaa vaan rennosti, eikä pienistä epäonnistumisista niin kauheeta painetta.

Koskee muuten miehiä ja naisia. Ois se kauheeta, jos seksi ois aina pakko olla jotain täydellistä panemissuoritusta. Voihan sitä vaan hyväillä ja olla, ja yleensä se lähtee siitä. Seksihaluttomuuskin yleensä on vaan jännitystä tossa, siis että moni on kuitenkin herkkä, tai ujo, tai epävarma, voi olla ihan vaan hetkellistä ja mennä ohi. Seksiin halutaan niin hypätä, mutta aina se ei ensin onnistu, vaan tarttee oikeesti vähän pitää hyvänäkin, niin miestä kun naista: Olin viime kesänä erään tytön kanssa joka oli myös pitkäaikainen tuttavani..

Päästiin parikertaa siiheen vaiheeseen että oltiin jo alasti ja valmiina yhdyntään mutta ei vaan seissyt. Nyt näin jälkeenpäin nolottaaa todella paljon ja pelkään että jos käy samoin seuraavankin tytön kanssa. Olen siis 18v ja vielä neitsyt. Oletko miettinyt itse mikä siihen lerpsahdukseen voisi olla syynä? Tupakan polton lopettaminen ja lenkkeily ovat mun mielestä vaikuttaneet niin, että viisari on värähtänyt herkemmin. Ja kannattaa miettiä asiat niin, että voi heilua rennosti tytön kanssa sen meisselinsä kera.

Mulle on pari lerppa pippeliä sanonu ihan suoraan ettei ole mitään fiiliksiä. Mun on tehny mieli sanoa että en minäkään tässä ole jalat levällään rakkaudesta vaan ihan himosta Olen lopettanut nämä jutut koska mua ei mikään puoliveltto pippelin näkeminen tyydytä vaan on ihan aikuisen naisen tarpeet.

Tekosellainenkin on parempi valinta kuin latentit homoseksuaalit ja psykopaatit. Kukaan normaali ei ala sanomaan muna pehmeenä sängyssä naiselle ettei ole mitään fiiliksiä On yleistä, eikä kerro miehestä mitään. Koskaan en ole nauranut, en valittanut, huokaillut tai tehnyt asiasta numeroa. Tämä, ja ehkä kroppani ja muu aiheuttavat painetta, jonka ymmärrän hyvin.

Pahinta on leimata mies heti tuhkikseksi tai alkaa syyttelemään itseään tai häntä. Aina on kärsivällisyydellä edetty, ja puhumalla loput. Joskus mietin, että olenko niin kamala, kun mies ei edes selittänyt asiaa minulle vaan häpesi. Miehetkin ovat vain ihmisiä, ja herkkyyttä löytyy vaikkei ulospäin sitä tunnustetakaan. Miehen voi olla vaikea sanoa tollasesta asiasta oikein mitään. Hyvä että olet hoitanut kärsivällisesti ja asiallisesti nuo tilanteet, niin olet saanut itsellekin "palkinnon" myöhemmin, ja vahvistusta sille ettei sussa ole vikaa.

Itelläni on ollut tämä kyseinen ongelma alottaessani kaikkia suhteitani, yhen illan juttuja, pitkä aikasempia,ym Seisokki on todella vaikea saada ja jos puoli heijarin saakin niin se lopahtaa samantien. Kumilla puuhaaminen on sula mahottomuus: Jännitän näitä tilanteita ihan törkeenä, vaikka kuin koitan aatella muuta ei hommasta tuu mitää, olen kai sitten "normaalia herkempi"?

Kysynkin nyt kohtalon tovereita todellisia neuvoja tilanteen laukaisemiseen.? Minulla aina lerpahtaa ensimmäisellä kerralla, syynä hermostuneisuus. Toisella tai kolmannella alkaa toimia.

Naiset ovat olleet kärsivällisiä Yhteen kertaan ei ole jäänyt. Kiitos näiden naisten, itsetunto on kunnossa. Vaikka yksi ilkeä sattuisi kohdalle, ei se enää murentaisi minua, vaan ajattelisin, että onneksi tuon luonne selvisi ajoissa.

Minullakaan ei eka kerralla seissyt, olin 22v. Oltiin kumpikin täysin kokemattomia. Toista mahdollisuutta tämän tytön kanssa ei tullut.

Yhtähyvin olisit voinut olla viinoissasi eikä olisi seissyt. En pitäisi tuota ollenkaan huonona merkkinä. Tajusin vasta lukiessani näitä viestejä että molemmat vakavat ja pitkäaikaiset suhteeni alkoivat juuri näin, kun taas muiden kanssa ei koskaan samaa "ongelmaa" tullut vastaan. Terveellä itsetunnolla varustettu nainen voi ottaa sen ihan kohteliaisuutena ;. Minun uudella miehelläkään ei seissyt silloin kun hän tuli ensimmäisen kerran selvinpäin yökylään luokseni. Oltiin siis baari-iltojen jälkeen aikaisemmin oltu sängyssä.

Eipä ole sen jälkeen ollut huonoa tuuria ;. Kannattaakin aloittaa leikillisen hitaasti. Muutakin kivaa on olemassa kuin normiyhdyntä. Kun on ollut muutaman kerran kosketuksissa eipä siinä enää kauheasti jännitä.

Sitähän voi tehdä vaikka mitä Itse tunteellisena ihmisenä monesti joutunut toteamaan itselle et yhden-illan jutut ei kiinnosta juurikin syystä et sitä seksiä uuden ihmisen kanssa jännittää jäätävän paljon. Olen tapaillut jonkin aikaa erittäin ihanaa ihmistä ja tarkoituksena olisi alkaa seurustelemaan. D odotan ehkä sitä oikeaa hetkeä sille ensimmäiselle kerralle. Se vaan uuden ihmisen kanssa on aina erilaista ja eri jännitys joka kerta. Sanoin, samalta mustakin tuntuu kun sinä katot lesbojuttuja, myöntää sen.

Tämä hyvin voimakas ja kielteinen kanta homojuttujen kattomiseen sai ajattelemaan olisko homo sittenkin. Ei silloinkaan kun otan asian puheeksi. Koska ite en hyväksy kuin miehen ja naisen välisen liiton.

Miksi ei ota kantaa pahemmin? Teillä tai ainakin sinulla on ilmeisesti melko vahvat uskonnolliset arvot? Se voi valitettavasti huonoimmassa tapauksessa johtaa ihmiset kulissiliittoon vaikka muuten uskonnollinen vakaumus yleensä hyviä liittoja tukisikin. Eli jos on hyvin voimakas tietyn parisuhteen normi mies nainen , ihminen voi hakeutua tuollaiseen liittoon vaikka se ei hänelle oikeasti sopisikaan. Valitettavasti miehesi kohdalla on ilmeisesti näin käynyt. En nyt käy spekuloimaan, onko hän homo, bi-seksuaali tai kenties aseksuaali, mutta ihan tavalliseen mies nainen suhteeseen sopiva se ei näytä olevan.

En usko että miehesi on sinua mitenkään huijannut tai tahallaan halunnut aiheuttaa mitään pahaa. Hän on varmaan ihan vilpittömästi ajatellut että liitto olisi hänellekin hyväksi. Näin ei kuitenkaan ole käynyt, eikä han ole pystynyt sinun odotuksiasi ja tarpeitasi täyttämään. Tämä luonnollisestikin hämmentää häntä paljon eikä hän varmaan itsekään tiedä mitä oikein pitäisi tehdä tai ajatella.

Olette nyt aika hankalassa tilanteessa, jonka ratkaiseminen kahdestaan voi olla vaikeaa. Olisi varmaan parasta jos menisitte hakemaan jotain keskusteluapua esim.

Itkin kun luin sun juttus. Olispa tuollanen mies joka rakastaa vaimoonsa. Toivottavasti se oli hyvää tekevää itkua joka johtaa myös johonkin muutokseen. En tahallani halunnut sinua itkettää: Halusin vain sanoa että liittoja on todellakin ihan muunlaisiakin kuin se missä elät. Ja että sinäkin ansaitset miehen joka haluaa sinua vaimona ja kumppanina.

Juuri tänä aamuna satuimme vaimon kanssa kylppäriin samaan aikaan aamupesulle. Ja siinä vain muutaman sanan vaihdossa kiireisenä aamuna tajusin sen lämmön joka välillämme vallitsee koko ajan vaikka siinä ei sinällään mitään ihmeellistä ollutkaan, vain sellaista pientä kahden välistä huumoria joka sai hymyn huulille ja hyvän mielen koko päiväksi.

Olen onnekas, tiedän sen. Ja yritän sen myös muistaa koska se, joka on läsnä koko ajan, muuttuu liian helposti itsestään selvyydeksi. Kaikkea hyvää sinulle jatkossa, teet sitten minkä ratkaisun tahansa. Annat vaimollesi sen mitä vaimo tarvitsee, turvaa, rakkautta, hellyyttä, huomiota, kiintymystä joka Teidän välillänne vallitsee.

Eläkää onnellisina elämänne loppuun asti. Toivon Teille ja liitollenne kaikkee hyvää sydämestäni. Ihana että on olemassa vielä Teidän laisianne ihmisiä ja liittoja jossa on hyvä olla molemmin puolin. Taivaan Isä Teitä ja liittoanne siunatkoon ja varjelkoon. Sinulla on oikeus avioliitossa ollessasi seksiin puolisosi kanssa. Jos niin ei tapahdu aviolitto ei toteudu miehen ja naisen välillä.

Miehesi ei kykene ilmeisesti sitoutumaan tai on jopa naisten hyväksikäyttäjä. Olet joka tapauksessa hänelle toissijainen ja joku muu menee tärkeysjärjästyksessä sinun edellesi. Avioliittosi tulisi olemaan sinulle pelkkää kärsimystä, ja miehesi lapsen syntymän jälkeen tod. Mieti miten hän suhtautuu riitelyynne, jos ei halua selvittää asioita sinun kanssasi, ja keskustella suhteestanne sinun kanssasi, ei hän pidä suhdettannekaan arvossa aeikä kunnioita sinua puolisona tai ihmisenä.

Voi olla jopa narsistisesti häiriintynyt, eli on, ja tulee olemaan koko ikänsä lapsen tasolla. Siihen viittaisi tuo, ettei kykene keskustelemaan teidän suhteestanne, vaan vetäytyy. Valehtelu kuuluu mös siihen kuvioon. Valehtelee kavereille päinvastaista ja haukkuu sinua selän takana ja halveksii.

Laittaa kaverin uhkailemaan, ei ole tervettä käytöstä puolisoa kohtaan tuo. Kunnioita itseäsi ja omaa intuitiotasi ja ota ero, suhteenne ei toimi. Oli seksuaaliselta suunatumiseltaan mikä hyvänsä, ei näytä kykenevän terveeseen parisuhteeseen. Ei tule muuksi muuttumaan, ja jos et voi asiaa hyväksyä niin sinun on erottava. Olen tehny päätökseni mitä teen. Nyt sisälläni rauha ja vapaus. Tää tilanne missä nyt olen tuhoo mut kokonaan ajan kanssa.

Onko teillä ollut seksiä seurusteluaikana? Tilanteenne on epänormaali, minä tulen sua panemaan, elle miehesi asiaa viitsi hoitaa! Ei oo koskaan ollu, olen puhdas tästä liitosta. Ei seksillä ole mitään tekemistä puhtauden tai likaisuuden kanssa Avioliitossa ei ole, muuten on. Ei meillä ole koskaan ollu mitään sellasta mikä jäis mieltä vaivaamaan. Eli ei tarvi pelätä tauteja.

Tiedän liittoja, joissa molemmat, tai toinen osapuoli käy vieraissa, ja useissa, se ei mielestäni tee avioseksiä mitenkään "puhtaaksi" osapuolten välillä! Toisaalta seurusteleva pari, vaikkei ole minkään laiseesa liitossa, jos ovat toisilleen uskollisia, heidän seksinsä on turvallista, ja puhdasta, mikäli osapuolet ovat terveitä?! Avioliitto on pyhä ja seksi kuuluu vain avioliittoon. Meillä ei oo koskaan ees ollu sellasta avioliitossa eikä ennen avioliittoo.

Avioliitto pysyy puhtaana ja kauniina, kun molemmat uskollisia toisilleen ja niin pitääki olla, jollei sit parempi ku ei mee koskaan avioon. Rakastelu kuuluu avioliittoon, jos se puuttuu kokonaan ei sellanen liitto voi kestää ja toimii.

Luottamus, rehellisyys ja uskollisuus pitää liiton koossa. Jollei nää pelaa liitto on jo valmiiksi tuhoon tuomittu. Eikä se tarkoita ettei ihmisellä saa olla moraalia tai periaatteita mutta jos liitätte seksiin kaikenlaisia suuria merkityksiä ja yhteyksiä, se todellinen seksi ja seksuaalisuus voi jäädä sivuun. Ja näin on varmaan käynyt miehellesi.

Se todellinen seksuaalisuus ja seksi ei olekaan ollut niin yksinkertaista kuin hän kuvitteli eikä hän ole ehkä koskaan oikein edes tajunnut minkälainen hänen seksuaalisuutensa oikeasti on ja mitä hän haluaa. Sitten olette vain päätyneet naimisiin ja se todellisuus on tullut ilmi. Fakta on että se käytännön seksi ja seksuaalisuus on hyvin simppeliä ruumillista toimintaa.

Sille voidaan antaa kaikenlaisia muita sisältöjä ja merkityksiä mutta siellä sängyssä homma ei toimi miettimällä Raamattua, pyhyyttä, puhtautta tai muita vastaavia. Siellä tarvitaan se biologinen halu. Vaan mistäpä sen voi tietää, mitä saa, ellei ennen papin aamenta voi ottaa förskottia! Oikeestaan, sitä saa mitä tilaa, tuossa tapauksessa. Juuri noin voi käydä, kuin sulle on käynyt, ainostaan tiukan pipon johdosta! Kertomuksestasi päätellen olet mennyt naimisiin ilmeisen persoonallishäiriöisen kanssa.

Eroa ennenkuin menetät oman terveytesi, miehesi ei tuosta muuksi muutu. Poistu kuvioista vähin äänin, äläkä taaksesi katso, ja takaisin älä ota missään nimessä, äläkä alistu manipulaatioon, muista pitää se mielessä, kun olet hänen kanssaan tekemisissä. Poistun hiljaa hipsien, en karkaa kuiteskaa mihkään. Mieheni on myös Jeesukseen uskova, joten pitäs toimii Onhan hänellä toiminu ainaski ennen, olen kuullu sen. Lapsiiki on tullu joten on toiminu. En oo tiukkapipo, sellasissa oon mitkä ei kuulu uskovan elämään.

Jollen olis menettäsin uskoni ja olisin menettäny jo. Avioliitto on miehen ja naisen välinen liitto ei muuta liittoo oo olemassakaan, paitsi paperiliitto taitaa olla ja muita sentyylisii liittoja.

Eikä ulkopuolisii seksisuhteita kuulu uskovien elämään. Silti et halua millään uskoa että omilla ja miehesi käsityksillä on mitään vaikutusta asiaan. Ehkä vastauksia kannattaisi mieluummin etsiä jostain vanhoillisuskovien piireistä eikä yleiseltä keskustelupalstalta? Useimpien "tavallisten" ihmisten näkökulmasta tilanne on absurdi, vaikea samaistua, yhteinen sävel parisuhteen kannalta näinkin tärkeässä asiassa on useimmiten selvitetty ennen avioliittoa.

Sen lisäksi, että olet useammassa kommentissa osoittanut halveksuntaa omasta näkemyksestäsi poikkeavia arvomaailmoja ja elämänvalintoja kohtaan - ihanko totta haet tukea ja vastauksia meiltä halveksumiltasi "likaisilta" ihmisiltä? Uskova mutta ilmeisesti vääränlainen sellainen onnellisessa liitossa. Se vaan ei tahdo tuo yliluonnollinen höpöhöpö sopia yhteen ihmisen realiteettien kanssa.

Uskovien avioliitot toimii kuten muidenkin, kun avioliitto perustetaan rehelliselle pohjalle ei valheeseen. Usko on jokaisen oma ja henkilökohtainen asia, jolla ei mitään tekemistä tän avioliiton kanssa.

Tässä muut jutut mitkä ei toimi silleen miten avioliitossa pitäs toimii. Eläkää itte liitossa jossa seksi puuttuu, sit mieliki muuttuu suvaitsevammaksi ja ymmärretyksi. Kirottu, ken ei kiimasita auta, sanoo siirakki!!! Kuka pukkaa ja mitä pukkaa. Laitan vaan ja ainoostaan totuuden. Kaipaan rakkautta ja hellyyttä mieheltäni, jota en kieltämättä saa, muusta puhumattakaan.

Kai paras erota en jaksa enää tällästä liittoo, jossa myös valheet mukana. En voi luottaa mieheeni, olen menettänyt luottamukseni. Jotenkin en ymmärrä miksi olet suhteessa jossa ei ole koskaan ollut seksiä, tai sitten tää on feikki. Jos näin on niin vielävähemmän ymmärrän että valitat siitä. Sinähän itte päätät kenen kanssa olet naimisissa.

Jos ei ole hyvä olla niin sitten sinun tulee erota. Väkisinkin herää kysymys, miksi ihmeessä olet naimisissa????????????????? Liitto perustettu kokonaan valheen pohjalle, minä typerä uskoin kaiken ja nyt kadun, kun menin halpaan. Valhetta alusta lähtien kakki tyynni.

Menee ne muutkin ansaan en ole ainut joka tehny virheen. Osaa ne muutkin näytellä ennen vihillä käyntii. Totuus paljastuu vasta avioliitossa tosin järkyttävällä tavalla. Vastaa alkuperäiseen viestiin Seksitön avioliitto Mieheni ei ole kertaakaan rakastellut kanssani vaikka olemme avioliitossa.

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut.

... huhtikuu Itse olen mies ja jos minulla olisi vastaavanlainen vaimo niin ei olisi kauan. En tiedä mikä miestäsi vaivaa tai onko peräti homo. sanot sille että haluja on ja jos mies ei niitä tyydytä niin kyllä joku toinen mies tyydyttää. (miten voin jos ei haluu ees hyväillä) Kertoi avioliiton alussa omista seksijutuistaan. marraskuu Paska nuori mies Nuori tyttö otti suihin housut sex erotic massage. .. hyvät pornosivut pace jumppa nainen tyydyttää itseään elias salatut Riippuu siitä, että minkälaista seuraa olet hakemassa, että kuinka nopeasti löydät etsimäsi. . Ystävää, Tapsa, 60, Joensuu, Tänään. Homo deitti strapon escort joulukuu Naisellakin on siis nyt suurempi mahdollisuus mennä miten haluaa, kuten miehet Mei (Ling), muttei suomalaisella .. jos kunnon mies ei saa naista tyydyttämään tarpeitaan, "en ole homo, mutta en silti tuomitse heitä".

THAIHIERONTA GAY LEVI PANOSEURAA FI

Sexsi homo treffit vlc dieetti toukokuu alan olla epätoivoinen, mies ei saa orgasmia yhdynnässä juuri koskaan. Se tietysti Rakastelussa on miljoonia vaihtoehtoja saada tyydytys. Tosi asia on Mikä pelottaa, mitä toivoo, kuinka paljon rakastaa jne. sipe vaan . Joku tuossa aiemmin ehdotti sitä, että miehesi olisi homo tai biseksuaali. Jos näin. huhtikuu Itse olen mies ja jos minulla olisi vastaavanlainen vaimo niin ei olisi kauan. En tiedä mikä miestäsi vaivaa tai onko peräti homo. sanot sille että haluja on ja jos mies ei niitä tyydytä niin kyllä joku toinen mies tyydyttää. (miten voin jos ei haluu ees hyväillä) Kertoi avioliiton alussa omista seksijutuistaan. marraskuu Paska nuori mies Nuori tyttö otti suihin housut sex erotic massage. .. hyvät pornosivut pace jumppa nainen tyydyttää itseään elias salatut Riippuu siitä, että minkälaista seuraa olet hakemassa, että kuinka nopeasti löydät etsimäsi. . Ystävää, Tapsa, 60, Joensuu, Tänään. Homo deitti strapon escort

GAY SEKSIÄ TURUSSA ILMAISTA SEX