Kysyn koska minulla ei ole ennakkoluuloja? On ihan normaalia tuossa iässä olla niin hämmentynyt seksuaalisuudesta ja varsinkin totutusta valtavirrasta poikkeavista seksuaalisuuden muodoista, kuten homoseksuaalisuudesta. Mikäli tuo yletön kiinnostuksenne pedofiliaa, koprofiliaa ja homoseksuaalisuutta kohtaan on vilpitöntä, ettekä mahda sille mitään, niin tietoa löytyy ihan wikipediastakin kaikista noista.

Lämpimästi kehoitan teitä tutustumaan jokaiseen aiheeseen erikseen, niin teidän ei tarvitse väkisin yhdistää niitä aina automaattisesti. Löydätte sieltä myös selityksen sanalla 'repressiivinen'. Heteroanaaliseksiin löytänette visuaalista opetusmateriaalia ihan itsekin. Ei siihen tarvitse edes luottokorttia.

Tuo ulosteiden sekoittaminen tähän vaikuttaa jo kuitenkin sen verran pakkomielteiseltä jopa teini-ikäisten poikalasten toimesta, että siihen kannattaa hakea ammattiapua, jos ette omin avuin pääse sen ajattelemisesta irti. Ei muna ole lapsena mitenkään ohjeistettu, kehoitettu tai käsketty pitämään käsiäni missään, vaan itse olen saanut päättää senkin oman parhaan harkintani mukaan. Välillä olivat peiton päällä, välillä genitaalialueella. Kyseinen vl-homokairaaja on erittäin hämmentynyt nuori mies.

Häntä hämmentää omat homoseksuaaliset ajatuksensa ja tunteensa. Hän yrittää hukuttaa tunteensa roisiin ripulikielenkäyttöön. Kiihdytät vaan itsesi entistä loukkaavampaan kielenkäyttöön, kun et osaa hyväksyä homoseksuaalisia tunteitasi. Mene tapaamaan jotain hyvää terapeuttia, niin pääset ahdistuksesi yli.

Oli niin pitkä ripulijaaritus, että jätin loppuun asti lukematta, mutta teen uuden kysymyksen johon voisit vastata lyhyemmästi. Onko elämäsi pitänyt sisällään muuta kuin tuota sairasta seksuaalisuutta, vai onko ripulitrauma ollut aina koko elämä?

Tekstiä näyttää irtoavan uskovaisten foorumille samaa kyytiä vetelän ripulin kanssa Varmasti koskee, jättäisit tilaamatta ja vaihtaisit palstaa. Asia hoituu kun ei tilaa Eli ongelma on siis luetun ymmärryksessäsi pitkien kappaleiden kanssa. Koitan pitää tämän mielessäni. Elämäni pitää sisällään heterosekusaalisuutta. Lisäksi siihen kuuluvat moninaiset harrastukset. Kuten on jo sanottu, niin hämmennyksesi koko seksuaalisen monimuotoisuuden kirjon ilmentymien edessä on ihan luonnollista.

Se on myös täysin ymmärrettävää. Olethan vielä nuori ihminen. Pakkomielteesi ripuliin taas on jo sairaalloista, mutta siihen löytyy kyllä apu ammatti-ihmiseltä. Ei ongelma ole luetun ymmärryksessä, vaan saman paskan jauhamisessa. Luin ketjua alusta alkaen ja ymmärsin nopeasti että kirjoitat nimimerkkejä vaihtaen koko ajan samaa pas. Tuota tehdessä aliarvioit toisia kirjoittajia, pilkkaat ja väheksyt.

Sinulla on sairas pakkomielle puhua pas. Nyt ensimmäisen kerran vastasit kysymykseen joltakin osin, mutta äkkiä se langan pää katosi nytkin ;. Nimimerkkiä vaihtavia samaa toistavia taitaa täällä olla useampikin, kuin vain yksi kirjoittaja, mutta hyvä jos huomasit edes yhden. Ja ihan rehellisesti minua hämmentää täällä yhden kirjoittajan vahva pakkomielle ripuliin.

Se olisi hyvä alku! Alkuperäinen Pena nyt suosittelee kyllä inttervepsilukutaidon kehittämistä raskaalla kädellä ja opettelemaan erot a kirjoitustyyleissä ja b nimimerkkien tyyleissä. Kyse kun on arvatenkin noin eri henkilöstä, ellei useammastakin. Ja unohda jo ne ripuliliukasteet. Olette kuin kaksi marjaa, ehkä ette, ehkä olette samasta hoitolaitoksesta, ehkä ette. Kaksi eri kirjoittajaa, toinen on tämä samainen Pena, joka tähänkin vastaa, ensimmäinen on joku muu.

Sitten on vielä ainakin se siunailijatyyppi ja voimia jakava, saattavat olla samakin. Ylläpitohan voi tarvittaessa verrata ip-osoitteitakin. Mitään lainvastaistahan tässä ei tosin ole tapahtunut, joten operaattorilta niiden tilaajia tuskin saa. Ymmärrettävää, muttei tietenkään hyväksyttävää. Tuo "yletön" kiinnostus pedofiliaan pitää kyllä paikkaansa, sillä tällä palstalla lähes jokainen otsikko liittyy jotenkin siihen.

Mutta siinäkin kiinnostus on ihan muilla kuin perinteisillä lestadiolaisilla, joihin oletan tuon "yletön kiinnostuksenne" syytöksen kohdistuvan. Pidän erittäin todennäköisenä että juuri "syyttäjä" itse on sekä homospämmin, että osittain myös pedofilispämmin takana.

Pedofilispämmäys toki kiinnostaa melperiäkin Laki ja Oikeus Mielestäni tässäkin ketjussa ja useassa viestissä käydään ihmisryhmää vastaan, syyllistäen, vääristäen ja halveksien, vailla alkeellistakaan pohjaa. Yksittäiset mauttomat kommentitkin laitetaan ja nimetään lestadiolaisten piikkiin. Ehkä tuollainen olisi lainvastaista jos ryhmä olisi eri tyyppinen ja kohteena homot, tai vaikkapa juutalaiset!

Homoaktivisteille ketjussa esitetään irvokkaasti lähinnä palstanvaihtamisvinkkejä ja kauhistellaan anaaliseksiä. Se onko mauttomuus lainvastaista on toinen juttu. Typerää se ainakin on. Taivaan Isä rakastaa Sinua aivan yhtä paljon homoseksuaalina kuin heteronakin. Pilaat elämäsi tukahduttamalla tunteesi ja suuntaamalla vihasi muita homoseksuaaleja vastaan. Jos vanhoillislestadiolainen uskonto alistaa jäseniään ja saa heidät tuntemaan, etteivät he koskaan voi elää niin hyvin että heidät hyväksyttäisiin varauksettomasti, silloin omasta seksuaalisuudestaan epävarma nuori mies on todella vaikean tilanteen edessä.

Voiko hän hyväksyä itseään? Hän pelkää ilmi tulemista, oman seksuaalisuuden paljastumista, ja totta onkin että tukahdutettu seksuaalisuus alkaa jossakin vaiheessa näkyä jo päällekin päin kieroutuneena pälyilynä ja suunnattoman ahdistuneena alistumisena. Mutta eihän seksuaalisuus ole oikeasti mikään ongelma, Jumala on luonut omaksi kuvakseen seksuaalisuudeltaan hyvin erilaisia ihmisiä, jotka kaikki ovat toistensa lähimmäisiä.

Ongelma on tämä ahdasmielinen lahko, jonka oppi on maallikkosaarnaajien tulkinnan varassa. Lahko toimii väärin ja ahdistaa jäseniään, joiden pitäisi oikeasti ymmärtää tilanne ja luopua harhaopin seuraamisesta. Älä paaduta sydäntäsi, vaan kuule kehosi kutsu.

Tunnen useita myöhemmin homoseksuaaleiksi paljastuneita vl-perheiden lapsia, jotka pilkkasivat ja rienasivat homoseksuaaleja juuri kuten täällä kohkaava vl-kairaaja. Kun hän antaa tilaa omille homoseksuaalisille ajatuksille ja tunteille, sekä oppii hyväksymään, niin loppuu samalla tämä ivaaminenkin. Totuushan on että uskonnollisuus on se todellinen sairaus, ei homous.

Miksi maailma, oi miksi. Jossakin päin maailmaa homoudesta voi saada teloitustuomion, jossain päin joutuu vankilaan, Suomessakin vähän aikaa taaksepäin se oli rikos. Nainen sai äänioikeuden vasta alle sata vuotta sitten, vieläkään kaikissa maissa ei nainen saa äänestää, näillä on yhtälaisyyttä, samoissa maissa alistetaan naisia, lapsia ja homoja, ne on kehittymättömiä tai uskonnollisia fundamentalisti maita.

Jeesus ei ollut fundamentalisti, Hän ei missään Raamatussa tuomitse homoja, naisia eikä lapsia. Vl liikkeessä tuomitaan naisia, lapsia ja homoja miesten alistavaan valtaan vastoin kaikkia raamatullisia perusteita.

Lapsille annetaan objektiivinen näkökulma seksuaalisuuteen ja sen moniin muotoihin on jotenkin pakottamista? Varsinkin kun uskonnollinen väestö pakkosyöttää arvostelukyvyttömille lapsille huuhaata jostain kirjasta, kunnes he 1 Muuttuvat samanlaisiksi kapeakatseisiksi kun kaikki muutkin hörhöilijät. Tosin ihmisen seksuaalisuus on jokaisen yksilön oma asia, joten ei sitä pitäisi opettaa mitenkään tai ohjata.

Ainoastaan sallia jokaiselle se valinta ja suhtautua siihen oikein Mutta niin kauan kun uskontoa pakkosyötetään ja sillä aivopestään porukkaa, niin ehkä tälläinen kirja sallitaan. On se paljon pienempi paha. Uskon että olet tuota mieltä ja sinulla on mielestäsi mielipiteeseesi hyvät perusteet.

Itse olen kasvanut vl-yhteisössä, enkä iki päivänä ole törmännyt lähellekään sellaiseen mitä esim tässäkin ketjussa annetaan ymmärtää. Tässäkin ketjussa vallitsee vl viha, ei homoviha, vaikka yritätte vl- intressejä homovihalle keksiä. Jotkut, ilmeisesti entiset vl: Ainakun joku oksentaa jotain törkeyksiä niin toinen laittaa oksennuksen vl: Käsialasta päätelleen sama henkilö. Sama kaava on pedofilia keskustelussa, todennäköisesti samat muutamat henkilöt ovat tuon käytöksen takana.

Kolme sairasta osa aluetta. Jumala On Rakkaus Täällä meuhkaavan vl-homokairaajapojan käytöksestä pitäisi teidän o ymmärtää, ettette kasvattaisi lapsianne tuollaiseen sairaaseen homovihaan. Joidenkin homofobia ja sen pakonomainen yhdistäminen pedofiliaan ja koprofiliaan ei itseasiassa ole naurun asia, mutta antaa mennä nyt.

Huumori siihenkin paras lääke on. Äläs nyt, ei tällainen ketju ole kovin yleistä, yksittäinen poikkeus vaan joka vahvistaa säännön. Joku keksinyt uuden anaaliliukasteen ja tuli markkinoimaan sitä uskovaisille. Uskonnon pakkosyöttöä lapsille oikein kirjan voimin on tehty lastenkirja raamattu jossa uskonto selitetään jotenkin normaalina asiana.

Ja tuollaista syötetään arvostelukyvyttömille lapsille! Ei se kristinuskokaan tartu kirjasta onneksi niin tuskinpa homouskaan? En ymmärrä miten homoseksuaalisuus liittyy pedofiliaan? Ennemmin tuollaisia mielleyhtymiä tulee nimenomaan uskonnosta: Sairas vietti molemmat, mutta huomaa että sairaus lähtee heterosta, ketjureaktio.

Mielen sairaus, seksuaalinen kierouma ns. Päivän selvä yhteys, onhan heterollakin yhteys. Homopedofileja ei ole kaikki, mutta yhteys on ilmeinen. Ja sitten niitä perusteluja? Ja mihinkäs vedetään raja "normaalin" ja "epänormaalin" seksuaalisuuden väliin? Seksi keittiön pöydällä sallittua vaiko ei? Jotkut tykkää lihavista, voiko siinä olla yhteys pedofiliaan?

Jotkut miehet tykkää pienistä naisista sehän on selvä pedofilia yhteys eikös vaan? Onko nyt niin että seksi on sallittua ainoastaan naimisissa olevalle heteropariskunnalle?

Ja sekin vain lauantaina saunan jälkeen pimeässä peiton alla lähetys-saarnaajassa ilman esileikkiä ettei vaan oo pervo tai homo? Ja mihinkäs vedetään raja "normaalin" ja "epänormaalin" seksuaalisuuden väliin Raja vedetään himoon. Sairaus alkaa täys heterosta heti ja jo pieni himo epänormaaliin on sairautta, eli käytännösssä sairautta on vähän kaikissa.

Transu on kans sairaus mutta erityyppinen, se ei ole sx sairaus. Eli jos minä heteromiehenä ajattelen jostain toisesta miehestä että se on komea ni oon sit homo ja sairas?

Mutta en kyllä vieläkään ymmärrä että jos aikuinen mies haluaa elää ja asua toisen aikuisen miehen kanssa TAI nainen naisen kanssa ni mitenkä helvetissä se tekee näistä ihmisistä sitten taipuvaisia pedofiliaan Himo on siis sairaus? Naisen ja miehen välinenkinkö? Kukahan on sulle antanu oikeuden tuomita muita ihmisiä? Surullista, kovin su Oman homoseksuaalisuuden kieltäminen on hyvin yleistä vl-uskonyhteisössä.

Kieltäminen ilmenee usein juuri muiden homoseksuaalien ivaamisena ja pilkkaamisena. Yhteisö ei hyväksy homoseksuaaleja ja siksi he kanavoivat omat tuntemuksensa aggressioon. Ymmärrät pedofilian olevan poikkeama, homous, eläimiin ja lähisukuun,ovat sairauksia jotka poikkeavat lähtötilanteesta - heterosta! Kerron mielipiteen mikä on sairasta! Toistan heterous on tervettä, mutta täysheteroja on yllättävän vähän.

Psykiatrina palstaa muutaman viikon ajan seurattuani on päivänselvää, että täällä kirjoittelee muutama uskonnon ja erityisesti vl-ihmisten vihaaja, joka on ottanut aseeksi homouden. Kyseessä on sairas yksilö ja ylläpidon olisi syytä tarkkailla tätä ketjua. Rekisteröin ketjusta yli 10 kommenttia jossa ko. VL-asiantuntijana väitän ettei ketjussa ole montakaan vl-kommenttia. Muutama on, eikä niissä esiinny minkäännäköistä tai tasoista vihapuhetta.

Vaikka homo eläisi koko elämänsä yksin erakkona niin hänellä on se himo olemassa. Kun pohditaan sitten sairaan vietin aiheuttamia tekoja, niin uskonnoilla on niistä syntikäsityksiä ja yhteiskunnalla rikoslaissa määriteltyjä rangaistusseuraamuksia. Minusta tuossa ei ole mitään epäselvää. Usko on uskoa, siihen on käytössä oma pää ja rikos on rikosta ja perusteet löytyy rikoslaista, ei päästä.

Päivitäppäs niitä psykiatrin kakkuloitasi ja osaamistasi tähän päivään ja tule pois luvulta. Mielestäni ihmisviha on väärin myös v Ei tuota tarvitse päivittää ja hoitokoukset luvulla ovat aihe jonka johdosta sinun tulisi jatkossakin päivittää pääsi oikealla psykiatrilla.

Pelkkä lääkkeiden syöminen ei sinua paranna. Tietääkseni täällä ei ole mitään ihmisvihaa vaan vihaa tietynlaista, kulahtanutta ja vanhoollista ajatusmallia kohtaan, joka ei pidä millään muotoa paikkaansa tänä päivänä ja joka syrjii vähemmistöjä. Mistähän sait päähäsi, että söisin muita kuin antihistamiinisia lääkkeitä?

Tietääkseni täällä ei ole mitään ihmisvihaa. Helpoiten se onnistuu kun varaat ajan päivystävälle lääkärille, kyllä ne siellä sitten neuvoo ja antaa ajoohjeet eteenpäin, tai tilaavat taxin Sinäkin vaikuta älykkyydeltäsi ameebalta: Näin suoraan vl-seuroissa ja seurakuntailloissa sanotaan.

Mutta jokainen ihminen on Jumalan kuva ja hyvä sellaisenaan. Vanhoillislestadiolaisten homoviha ei ole Jumalasta, vaan itsestään per. On se sentään normaalimpia kuin joku uskon hömppä.

Homoudelleen ei voi mitään, mutta ihminen voi tulla aina järkiin ja luopua uskonnosta. Parempi tietää asioista kun uskoo asioihin. Onko sellainen pakkosyöttäminen kristillistä tai edes laestadiolaisestikaan oikein? Vl-uskonnossa ei pelkästään pakkosyötetä lapsille heteroseksuaalisuutta, vaan vl-lapset kasvatetaan vihaamaan ja inhoamaan homoseksuaaleja aivan pikkulapsesta saakka.

Tämän surkean kasvatuksen hedelmiä voimme täälläkin nähdä. Tässä viestissä konkretisoituu melperin mielisairaus. Palstan kenties ainoana homovihaajana, Kesiin ohella, kirjoittaa puskista helluntailaista kaksinaamaista roskaa. Vl-maallikko heitti muina miehinä nettidiagnoosin: Olette te kyllä siten huvittavaa sakkia. Minustakaan sinä et ole melperi, melperihän on terve hetero! Ei mikään ruskean ripulin ihannoija. Olet säälittävä ahdasmielinen tiukkis. Tuo vahvisti sen, ettet missään tapauksessa ollutkaan terve ja uskovainen mies, kuten sisäsiisti hetero Melperi1 on!

Melperi1 on saastassaan sisällä fyysisesti että hengellisesti! Eihän toki vanhoillislestadiolaisuuttakaan pitäisi pakkosyöttää lapsille ennen kuin he ymmärtävät itse, millaiseen harhaoppiin heitä ollaan opettamassa ja käännyttämässä.

Turvatkaa lapsillenne onnellinen elämä ja olkaa opettamatta heille vanhoillislestadiolaista harhaoppia, joka turmelee koko elämän. Tuo on osin totta. Kaikki mitä ihmiset oppivat on oppimista aivopesun kautta. Ihmettelen että täällä nähdään ainoastaan vanhoillislestadiolainen kasvatus aivopesuna.

Kaikki maailman kulttuurit ovat aivopesun seurausta. Perus juttu on se, että kaikki yhteisöt ja varsinkin kulttuurit tuhoavat koko ajan ihmistä. Ihmisiltä on viety vapaus valita. Nythän valitaan erilaisista vaihtoehdoista, mitä vapautta se sellainen on?

Elossamme on tiettyjä lainalaisuuksia jotta elämä voi jatkua. Oletushan on että elämän tulee jatkua ja se onnistuu vain arkisen elämän tärkeimmän asian eli heteroseksuaalisen seksin kautta. On luonnollista että ihmisillä on erilaisia sairauksia. Kukaan ei pidä lapsiin kohdistuvaa seksuaalista himoa terveenä, teko on lisäksi vielä rikos, rumin!!

On myös muita seksuaalisia sairaita himoja, jotka eivät edesauta terveen elämän jatkumoa, joka on siis se tärkein asia. Kaikki sairaudet eivät kuitenkaan ole enään rikoksia, kuten aikuisten välinen insesti ja homous. Eläimiin kohdistuva seksuaalinen teko on tietenkin rikos.

Terve ihminen osaa nähdä ja erottaa terveen elämää edistävän elämän epäterveestä. Homot ovat tietenkin tavallisia ihmisiä, vaikka homous sairaus onkin, pedofilian, ja vaikkapa eläimhimon ohella. Uskonnotkin ovat sairauksia mutta ne on ihmislähtöisen aivopesun aiheuttamia tartuntoja, kun taas homous ja pedofilia yms. Pedofilit kuuluvat vankilaan ja hoitoon. Homot eivät aiheuta vaaraa, ellei siihen liity muita seksuaalisia kieroumia, kuten pedofiliaa tai eläinrääkkäystä.

Kaikki homot eivät todellakaan ole semmoisia. En tiedä onko tuollaisia asioita koskaan selvitelty, mutta noin päin ajateltuna voi hyvinkin olla perää. Eli eläimiin ja lapsiin sekaantujat voivat hyvinkin olla enemmistönä homoja ja muita seksuaalipoikkeamia, mutta homot eivät tietenkään ja todellakaan ole lähtökohtaisesti pedofileja tai eläimiin sekaantujia!

Tuollaista ei varmasti missään muualla opeteta kuin vl-seuroissa. Vl-maallikkosaarnaajat eli "kaikkien alojen asiantuntijat" voivat hyvinkin tuollaista soopaa saarnata. Joka tapauksessa seksuaalinen kierouma on sairasta, olipa kyseessä pedofili, eläinsekoilija, homo, tai nuo kaikki yhdessä. En silti tuomitsisi heitä minäkään. Minkäpä ihminen synnynnäisyydelleen voi. Ja onhan onneksi vankiloita ja hoitojakin saatavilla.

Onkohan homous ja pedofilia ollut aina niin yleistä kuin nykyisin? Ennen vanhaan puhuttiin namu-sedistä ja peräkammarinpojista. Usein tavallisia renkejäkin sanottiin peräkammarin pojiksi. Muistan lapsuudesta useita yksinäisiä "torppareita" ja muita pienviljelijä miehiä. Asuivat yksin ja heitä yhdisti myös "ystävällisyys" lapsiin, mutta miesseurassa heitä ei nähty, kuin ehkä markkinoilla ja kaljalasin ääressä.

Namusetiä oli runsaasti, mutta miespareja ei kukaan nähnyt. Olivatko namusedät homouden suhteen siis kaapissa? Nykyisin on toisin päin ja yrittävät pitää "namuhimonsa" kaapissa vai?

Ennen vanhaan homon oli helpompi olla hyväksytty vaikka halveksittuna namusetänä kuin pelkkänä homona? Homoseksuaalisuus ei katoa siitä vaikenematta, eivätkä homoseksuaalit mihinkään haihdu, vaikka kuinka heitä pilkkaisitte. Oliko siellä homokairaaja- ja ripulijuttuja? Homoiden ihannoinnin perimmäinen tarkoitus on hillitä väestönkasvua ja rapauttaa länsimaista yhteiskuntaa.

Tämä on valtaapitävän globaalin huippueliitin etu. Jää enemmän luonnonvaroja käytettäväksi. Näyttä olevan liikkeellä paljon aivopestyä laumasakkia. Luuletko muuttavasi homoseksuaalit ihmiset heteroiksi näillä ripuli-homakairaaja-peräsuolilotkottaa-tarinoillasi?

Et edes yritä, vaan purat omia homoseksuaalisia tunteitasi muiden homojen rienaamiseen. Homoseksuaalisuus ON normaali olotila ja ainoa seksuaalinen suuntautuminen viidelle prosentille ihmisistä. Ei siitä saa väännettyä epänormaalia, vaikka kuinka yrittäisit. Homoushan on vaan hyvä asia! Maailmassa alkaa olla jo liikaa ihmisä, ylipopulaatio on ihmisen maailman loppu.

Vl-uskovaisia on maailmassa vielä vähemmän kuin homoseksuaaleja, mutta silti jotkut pitävät vl-uskovaisia ihan normaaleina ihmisinä! Eiköhän suurin osa anaaliseksiä harrastavista ihan kuulkaas käy kakalla ennen yhdyntää ja usein myös huuhtele sen jälkeen peräsuolensa vedellä puhtaaksi.

Se siitä teidän kullin työntämisestä ripulikakkaan. Voitte mennä jonnekin parafiliaparantolaan harjoittamaan näitä salaisia fantasioitanne.

Mikä tarve sinulla on survoa tänne tuommoista juttua? Kukaan ei kysele tai ole kiinnostunut jutuistasi. Ei edes he jotka sanovat yäk! Uskovaisten harjoittama valheiden levittäminen homoseksuaaleista ei ongelmana poistu, jos siihen ei puututa. Vl-uskovaisia nuoria kiinnostaa homoseksuaalisuus kovasti, koska se on vaiettu ja korkeintaan ivattu asia vl-teologiassa. Täällä sitten arvuuttelevat, että kuinka se homoseksi käytännössä tapahtuu Siis vastustat yleistä hygieniaa?

Vaikenemalla ja ivaamallako homoseksuaalit katoavat? Paljon kärsinyt isä Meillä lapset lukevat raamattua, koska siellä on niin paljon mielenkiintoisia ja opettavaisia tarinoita.

Kuulin tämän tarinan muutama viikko sitten ystäväni syntymäpäiväjuhlilla. Vannon, että tarina on tosi, sillä tarinan kertoja oli tämän itse omakohtaisesti kokenut. Ajattelin jakaa tämän muistutukseksi siitä, että aina on olemassa huonompiakin treffejä. Kyseinen nainen oli tapaillut tarinan miestä kaksien treffien verran. Kolmansien treffien teemana oli telttailu; ja tarkoituksena oli vihdoinkin viettää romanttinen yö yhdessä.

Omasta mielestäni telttayöpyminen on kaikkea muuta kuin romanttista, mutta ehkäpä olen vain snobi. Tai sitten vain liian vanha. Ilta menikin hyvin makkaraa paistellessa, joskin nainen vähän kavahti kun mies kaivoi pullon miestä väkevämpää jo nautittujen viinien kyytipojaksi.

Kun pullo oli melkein tyhjä! Tässä vaiheessa nainen alkoi vähän panikoituakin; oltiin keskellä ei mitään verrattaen tuntemattoman vähemmän herrasmiehen kanssa, ja pieni teltta takasi sen, että hajurakoa ei juurikaan voinut jättää. Tämä, kuten myöhemmin käy ilmi, olisi tullut tarpeeseen.

Lopulta nainen sai kuitenkin tehtyä selväksi, että tänä iltana ei heruisi, ja tuore potentiaalinen pariskunta kävi nukkumaan, kumpikin omaan makuupussiinsa. Nainen huokaisi helpotuksesta; vaikka miehestä vielä pitikin örmykänneistä huolimatta, halusi ensimmäisen intiimikerran olevan tapahtuma, jonka molemmat muistaisivat jälkeenpäinkin. Aamulla nainen heräsi omituiseen, pistävään tuoksuun. Mieskin heräili krapulaisena; ja kimposi paniikissa lähes saman tien, silti makuupussissa, pystyyn ja ulos teltasta.

Veti niinsanotusti turvat heti teltan ulkopuolella. Mies nylpytti makuupussissaan läheiselle lammelle ja kierähti makuupusseineen kaikkineen aamuhyiseen veteen.

Oli sitten joutessaan riskisti sanottuna paskonut pussiinsa känniunien keskellä. Kuva Miramaxin sivuilta Trainspotting, Joskus todellisuus jäljittelee taidetta. Neljänsiä treffejä ei muuten tullut. Kudos tarinan miehelle, joka niitä kuitenkin vielä kaikesta huolimatta kehtasi pyytää.

Apua ei voi olla todellista: DDD kiitos aamun piristyksestä! Parasta oli tässä kuitenkin ehkä se, että mies pyysi vielä uudestaan tätä naista treffeille. Ne omat juopot tuntuu pieneltä tän rinnalla, kiitos kun jaoit!

.. huhtikuu Seuraavasta listasta löydät yleisimmät seksiunet ja sen, mitä ne symboloivat. jäävät pelkäksi mysteeriksi, eikä henkilöllisyys paljastu koko unen aikana. Myös homoseksuaalit miehet saattavat uneksia ajoittain seksistä. 6. toukokuu Jeppe raumalta pillu valokuvaus setä seksi tarinat terveyden hoitaja sex Aikana tonic kello. seksinovellit kontiot anustappi yökäyttöön homoseksuaalit naturistit .. ilmaiset ryhmäseksi kuvina sinkki yliannostus free granny 60 suomi teinit asia nuorta kosteaa teini kuukautiset live seksi isokaluinen isä. 9. maaliskuu Seksi ja seksuaalisuus narsistin kanssa 2 . Naisten älyllinen aktiivisuus etenkin kuukautisten aikana oli Laki määräsi rangaistuksen salavuoteudesta, sukurutsasta, eläimeen sekaantumisesta, homoseksuaalisuudesta, . vieteiltä kuulostavia myyttisiä tarinoita, vaan ihan joka hepun juttu, sinunkin!.

LIVE PUHELINSEKSI GAY SUVI PORNO

Jouduit toteamaan, että se mitä oli, ei ehkä edes ollutkaan. Se todella oli vain illuusio mihin aidosti uskoit, minkä näit ja mitä tunsit. Tunsit aitoa ja suurta rakkautta. Rakkautesi kohdetta, sellaisena minkälaisena sinä sen koit, ei todellisuudessa valitettavasti kuitenkaan ollut edes olemassa. Tai oikeastaan se tapahtui jo aiemmin, pikkuhiljaa. En vain halunnut nähdä enkä myöntää sitä, ehkä siksi koska tunsin niin suurta hämmennystä ja häpeää.

Hän kohteli minua ensin kuin ainoaa naista maailmassa. Sinä ainoana naisena tunsin olevani niin erityinen, kaunis, fiksu, hyvä äiti ja kumppani sekä ihana persoona. Näin hän sai minut tuntemaan, kaikilla ihanilla teoillaan ja sanoillaan.

Seksi oli upeaa, muistelen sitä vieläkin joskus. Ensimmäisellä kerrallamme hän teki kaiken vain minun vuokseni, lopetti itse kesken minun nautinnon huipentumaan ja sai minut hämmästelemään sitä kuinka hän voikaan olla niin epäitsekäs ja toisen tarpeita huomioonottava rakastaja. No, todellisuudessa hän olikin kaikkea muuta ja kun se todellisuus paljastui olin murrettu. Kauniit sanat olivat muuttuneet seuraavanlaisiksi alistamiseksi ja nöyryyttämiseksi: Ymmärräthän etten halua sinua, koska vartalosi on pilalla 3: Pitäähän miehen seksiä saada!

Itsetuntoni oli murrettu, 20 vuotta hänen kanssaan teki tehtävänsä. Vihasin vartaloani ja itseäni, uskoin lopulta kaiken mitä hän sanoi. Lopulta, kun ihannoidun seksin kuninkaan todellinen mielentila ja käyttäytymisen malli nostaa päätään, jäädäkseen, on kumppanin todellisuus karua. Moni asiakkaani on kuitenkin kuvannut seksuaalisen kanssakäymisen toimineen pitkään, mutta omasta vartalosta ja itsestään nauttiminen ja tykkääminen on silti voinut olla hyvin vaikeaa.

Seksin toimiessa pitkään, vaikka suhde muuten tuntuisi tuhoon tuomitulta on ollut yhtenä pääosana sitä tuttua ajatusta kohtaan, että "mitä jos? Mitä jos sittenkin kaikki vielä paranee, koska seksihän meillä kyllä toimii? Toive muuttumisesta on ollut yleensä täysin turha ja jopa naiivi ajatus.

Narsistin saadessa toinen valtaansa ei paluuta entiseen enää ole. Suhteen alkuajan suuriin tunteellisiin hetkiin palataan vain silloin, kun narsisti haluaa itselleen tyydytystä, kun sinut on saatava uskomaan häneen ja hänen rakkauteen ja kun sinut on saatava sitä myötä suostumaan seksiin, jotta hän tuntisi mielihyvää.

Jos edelliset kuulostivat tutuilta, jos ne olivat otteita sinunkin elämästäsi, menneestä tai nykyisestä niin tiedätkö mitä? Sinä todellakin olet ihana! Sinä todellakin ansaitset kuulla kaikki ne sanat uudestaan, mitä suhteen alussa kuulit. Toki hieman niitä muokaten, ehkä tutummaksi ja normaalimmaksi koettuun tapaan ilmaisten, ilman ääretöntä ja suurieleistä liioittelua.

Ikävä kyllä, sellaisesta todella voi tulevaisuudessa puuttua ne suuren suuret ja äärettömän upeat tunteet mitä silloin hänet tavatessasi koit, mutta se viestii sinulle ehkä vain siitä, ettei kyseessä ole samankaltainen henkilö kuin hän.

Omaan itseen uudelleen uskominen ja luottaminen, oman itsen näkeminen ihanana, kauniina, seksikkäänä, viehättävänä, ystävällisenä, empaattisena, huolehtivaisena, rakastavana, hyvänä puolisona ja äitinä ovat iso osa niistä tärkeistä seikoista mitkä auttavat kokemaan jälleen hyvää oloa.

Hyvää oloa omasta itsestään, omasta seksuaalisuudestaan ja nauttimaan jälleen siitä osasta itseään, mikä jokaisessa meissä ilmenee vauvasta vaariin, seksuaalisuus. Kirjoitan sinulle lyhyen tiivistelmän Suomen seksuaalihistoriasta. Sinun tehtäväksesi jää miettiä mitä se kertoo asenteista ja niiden muutoksista eri aikoina ja mitä seurauksia niillä on mahdollisesti ollut.

Kertaus ja oppi alkakoot:. Naiset olivat holhouksen alaisia. Noniin, siitä se lähtee Naisten älyllinen aktiivisuus etenkin kuukautisten aikana oli vaarallista.

Lasten itsetyydytys oli pahe, jota voitiin hoitaa kirurgisin toimenpitein. Sukupuolikasvatuksen piti perustua siihen, että turmeltumaton nuori tuntee luonnollista vastenmielisyyttä erotiikkaa kohtaan.

Pikkusen tuntus olevan parannettavaa vielä. Sukurutsaan syyllistynyt teloitettiin, eikä häntä saanut haudata kirkkomaahan. Eipä pelleilty ainakaan kovin hepposin mielin.

Ei makeaa mahan täydeltä. Näinkin varhain, vautsi vau. Lapsillekin jotain pientä kivaa. Joo eihän sitä nyt muita saa katsoa, kuin itseään tai puolisoaan lauantaisin saunassa tai virkatun viltin alla, mihin valo ehkä pikkusen saattaa vahingossa pilkahtaa.

Huh huh, mitenköhän tuossaki vielä käy, itekseen emännät siellä edustelevat sitte menemään? Mites ne muut, pärjäilkööt kotonaan? No johan meni riettaaks. Että aivan samaan huoneeseenki vielä, aivan mahotonta touhua.

Oikein psyykekkin otettiin huomioon, no voi että. Suojaikäraja alennettiin 18 vuodesta 16 vuoteen heteroseksuaalisissa suhteissa. Keskusteltiinkohan homoseksuaalisuudesta ja eläimiin sekaantumisista siinä niinkö samassa syssyssä? Täteillä posket punasina siellä niin nyt sitten. SETA ry perustettiin edistämään seksuaalisten vähemmistöjen tasa-arvoa.

Avioliiton ulkopuoliset ja aviolapset tulivat tasa-arvoisiksi. Ihan saman arvoisia sitten pikku kullannuput olivat. Kerron tässä nyt äkkiä, että Sairaanhoitajan opinnoissani n. Iso asia, vähän oppia, ei hyvä. Steriloinnin sai kolmen lapsen vanhempi tai 30 vuotta täyttänyt.

AIDS- uutiset aiheuttivat hysteriaa. Kaikenmaailman oikeuksia, että oikein omalla sukunimelläki nyt sitte saapi porskuttaa menemään. Nyt oli sitten Marjasta tulossa yhtä arvokas, kuin Matti. Kirjeitse alkoivat heitä lähestymään kumisen kordongin kera. Entä ylös jätetty pöntön rinkka? Lääkintöhallituksen "Erotiikka ja terveys"- raportti seksiloiminen herätti kansainvälistä huomiota. Mitä mahtaa olla seksiloiminen in English? Silloin ei tainnut vielä olla Mr Lotharin isännöimää puuhalavaa.

Stakesin Perhesuunnittelu projekti käynnistyi. Keskustelu seksibisneksestä kävi kiivaana. Homoseksuaalien syrjintä tuli rangaistavaksi. Pekingin naiskokouksessa tunnustettiin naisten seksuaaliset oikeudet. Huh tätä järjen tuomaa huumaa! Keskustelu homoliitoista kävi kuumana. Ja homoliitot sallittiin 19 vuoden jälkeen.

No eihän siinä sitten niin kauaa mennytkään. Prostituution näkyvyys herätti keskustelua. Eduskunta hylkäsi aloitteen homoliittojen virallistamisesta. Sexpo säätiö aloitti toimintansa.

Suomen Seksologinen Seura perustettiin. Miesten potenssista ja suuseksistä puhuttiin maailmanlaajuisesti; kiitos Viagran ja amerikkalaisten puritaanien. Koulujen seksuaalikasvatuksen vähenemisestä ja laadusta oltiin vakavasti huolissaan. Kudos tarinan miehelle, joka niitä kuitenkin vielä kaikesta huolimatta kehtasi pyytää. Apua ei voi olla todellista: DDD kiitos aamun piristyksestä!

Parasta oli tässä kuitenkin ehkä se, että mies pyysi vielä uudestaan tätä naista treffeille. Ne omat juopot tuntuu pieneltä tän rinnalla, kiitos kun jaoit! D Sen olen treffaillessa oppinut, että mitä paskemmat treffit sitä parempi stoori muille kerrottavaksi! Silverlining ja mitä näitä nyt on.

Tosin aamuoksut ekan yökylän yhteydessä kirivät kanssa aika korkealle, totesi Nörttipoika itseironisesti kun kerroin tarinan hänelle. Muistutti tosin ettei sentään oksentanut mun päälle: Tälläinen paskakeissi on tapahtunut minullekkin.

Kun festareilla ensimmäisenä yhteisenä yönä tyyppi oli kussut kädelleni ja makuupussilleni. Tämä kyseinen henkilö sitten paljastuikin oikeaksi "kustaan kännissä unissaan sinne ja tänne, eikä aamulla muisteta siitä mitään" tapaukseksi..

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön » tästä. Edellinen juttu Seuraava juttu. Kommentit Tähän verrattuna ovat kaikki treffit olleet varsin onnistuneita! D kiitos tarinan jakamisesta! Thank god siellä oli se lampi! Ja että se pomppi siinä pussissaan sinne! Ei mulla ole mitään hätää. Jessus sentään mikä elegantti herrasmies!

D Miksi ne miehet juo sitä alkoholia kun se ei näköjään kerran sovi niille? Omat kauhutreffini ja myös ne omat mokailut tuntuu nyt niin pieneltä: D Tavan sprinkleri siis! You must have Javascript enabled to use this form. Blogin ylläpitäjä näkee antamasi sähköpostiosoitteen.

SEKSISEURAA HOMOSEKSUAALISEEN TALLINNA PARAS PORNO VIDEO