Ja ne koirat haukku meille, pyöri meiän ympärillä, ja mie näin sellaisen lapun siltä isolta polulta poikkeavalla polulla, jossa luki jotain "Älä tule tänne, koirat vahtii" tms.

Mutta aattelin kuitenkin, että ei me sinne mennä. No me käveltiin eteenpäin siinä isommalla polulla, ja sitten me nähtiin kauempana auto jossa saatto olla tai olla olematta mies tai kaksi, en oo varma , ja siinä lähempänä meitä oli mies, kyykyssä, pukeutuneena mustiin, naamari päässä.

Muistan sen naamarin olleen vaalea, tuli ekana mieleen anonymous-maski. Mies sanoi jotain tapaan "Valkoinen naama Tytölle tapahtuu kohta jotain. Ja sillä miehellä oli tosi pitkät sormet, sellaiset mitä se naputteli toisiinsa. Ja siinä kohtaa miulla tuli kiire, lähin äkkiä äidin kanssa pois.

Rupesin unessa lähes itkemään, ja rukoilin äidiltä että soittaa poliisit, täällä on jotain epäilyttäviä miehiä. Jotenkin äiti ei vaikuttanu ajatelleen mitään siitä, tai ehkä äiti tiesi enemmän Mie muistan, että mie tiesin jotenkin sen kylän, joka sen metsän vieressä oli, ja mie menin äidin kanssa äkkiä sinne "keskustaan", missä kukaan ei voinu salaa yllättää meitä niin ettei joku toinen näkisi.

Mie olin unessa ihan varma että se mies haluaa tappaa miut. Mitä siulla tulee siis mieleen? En osannu yhtään etsiä, millaisia juttuja tästä ois pitäny tulkita.

Hei vain, Tuulihaukka, ja kiitos aika perusteellisesta viestistäsi. En juuri harrasta unientulkintaa muille, sillä itse jokainen unensa parhaiten tunnistaa, mutta postauksesi unennäöstä on niin yksityiskohtainen, että voisin vähän ruotia sitä, jo esimerkinkin vuoksi: Unessasi on kolme selvästi erottuvaa unisymbolia, koirat, äiti, ja tuntemattoman miehen naamio, joista on hyvä lähteä etenemään.

Kaikki hakusanat löytyvät tuolta listastani. Oletan äitisi olevan yhä elossa, kun et maininnut asiasta erikseen? Unien varoittamat uhat voivat olla todellisia, mutta ne saattavat kuvastaa myös tuntemattoman pelkoa, joka voi riittää sotkemaan omaa elämää. Voit ehkä välttyä unesi varoittamalta vaaralta jos vältät nyt turhia riskejä, etkä yritä todistella kenellekään mitään josta varoituslappu, josta et unessasi piitannut, viestii. Unen lopulliseen ratkaisuun voi vaikuttaa myös, millainen unesi metsä oli?

Vehmas ja valoisa metsä on tilanteen ratkeamisen kannalta aina positiivisempi enne kuin synkkä tai kuollut vastaava.. Kuitenkin, kuten sanottu, on aina paras tulkita unensa itse, koska jotkut unisymbolit saattavat tarokkikorttien tapaan vakiintua tarkoittamaan yhdelle jotain ihan omanlaistaan juttua, siinä missä se ei ole toiselle lainkaan tärkeä unisymboli.. Olen nyt viimeisen viikon aikana nähnyt todella ahdistavia unia, en oikein löydä sitä avain sanaa niille unille, mutta tunnen olevani niissä unissa syytetty ja ahdistunut jopa paniikiissa.

Unet painavat mieltäni ja haluaisin tietää tietääkö kukaan mitä nämä tuntemukset unessa tarkoittavat? Olin vanhaaikasella kalastusaluksessa merellä, kunnes alus lähti uppoamaan jäin hytin katolle makaamaan kunnes iso hai tuli ja tarttui jalkaani hampaillaan, samassa halvaannuin täysin en voinut huutaa, en liikkua, minun täytyi vain odottaa että hai syö minua pikkuhiljaa, kunnes heräsin hiestä märkänä. Kuten jo edellisessä kommentissani pääsin sanomasta, en juuri harrasta unientulkintaa muille.

Esimerkin nimissä kuitenkin päätin ruotia läpi Tuulihaukan lähettämän unikuvauksen. Painajaisista olen kirjoittanut "Unikirjat ja Unientulkinta" -postauksessani, ja linkki k. Painajaiset heijastavat usein valve-elämämme ahdistusta ja stressiä. Mieti siis, onko elämässäsi tällä hetkellä asioita, jotka koet ahdistaviksi tai jotka herättävät sinussa pelkotiloja, ja mieti, mitä ehkä sinä tai ystäväsi voisivat tehdä helpottaakseen elämäsi stressaavia osa-alueita.

Myös lääkärin juttusilla kannattaakäydä jos vaikka stressi alkaa vallata alaa ja esim. Keskity niihin unisymboleihin, mitkä olivat unessasi parhaiten esillä, tai ehkä jotenkin erikoisia. Kiinnitä myös huomiota esim. Hei, mitä tarkoittaa särkynyt kukkaruukku ruskea savinen, ei kukkia , josta multaa särkymisen takia leviää lattialle? Kukkaruukun särkymiseen viittaisivat esim. Kun symbolien merkitykset yhdistää, näyttäisi se tarkoittavan jonkin menetystä, jolla on kuitenkin loppupeleissä positiiviset seuraukset.

Kuten lupasin, tässä unikirjani kaikille unientulkinnasta kiinnostuneille. Blogiunikirjan runkona on aikoinaan muistiin kirjoittamani, wanhan, luvun alun unikirjan sisältö, täydennettynä matkani varrelta mieleeni painuneilla ja oppimillani unisymboleilla. Alkuperäinen, wanha unikirja on äitini peruja, ja niin kulunut ja hauras että säilytän sitä kirjekuoressa ja kajoan siihen harvoin.

Sen sivut ovat keltaiset ja lohkeilleet, ja kannet kadonneet. Mahdotonta siis mainita tässä teoksen alkuperäistä painovuotta. Äitini on jo nuorena tyttönä ommellut kirjan selkämyksen kiinni jotta teos pysyisi kasassa. Senkin jälkeen sivut ovat kuitenkin irtoilleet paperin haurastuessa. Olen tähän "nettikopioon" muokannut hieman kirjoitusasua, ja editoinut alkuperäistekstiä päivittäen sitä nykypäivään sopivammaksi, kuten karsinut joitain yksittäisiä hakuja liittäen ne yksinkertaisempaan hakusanaan, tai muuttanut k.

Olen myös lisännyt listalle jotain omiin kokemuksiini pohjaavia unisymbolitulkintoja polkuni varrelta. Noidankodon Unikirja on siis oma sekoitukseni sekä wanhaa että uutta, joten mikäli aiot kopioida tätä, toivon että kysyt luvan, ja mainitset alkuperäislinkin. Äidin wanha unikirja esillä valokuvaa varten. Viimeksi otin sen kotelostaan kopiointivaiheessa, vajaa 20 vuotta sitten.. Kiinnitä myös huomiota yksityiskohtiin, kuten auton väriin, vuodenaikaan esim.

Mitä välittömämmin kyseinen asia liittyy yleensä valve-elämääsi, kuten päiväsi rutiineihin, työhösi, tai vaikka ruokavalioosi, sitä epätodennäköisempää on, että kyseiseen unisymboliin sisältyisi minkäänlaista ennustusta esim. Keskity unisymboleihin jotka ovat "peruskauran" rinnalla erikoisempia, selkeimmin esillä, tai aiheuttavat yllättävän juonenkäänteen unessa.

Jos ihminen unessasi on tuttu tai sukulainen, kokeile täsmällisempää hakua, esim. Jos unessa näkemäsi elävä ihminen on oikeasti kuollut, käytä samoja hakuja. Jos unessa näkemäsi ihminen on unessasi kuollut, katso "Vainaja". Mitään ehdottamiani "Katso myös: Ja vaikka olisikin, "Katso myös: Niistä voi kuitenkin olla apua muiden, unessa esiintyvien unisymbolien määrittelyssä ja tulkinnassa.

Aaltojen näkeminen enteilee vesiretkeä tai varoittaa epävarmoista kaupoista. Jos kaivat unessasi aarretta, enteilee se levottomuutta. Aarteen löytäminen voi puolestaan enteillä yllätysperintöä. Jos aasi kantaa taakkaa, kertoo se että joudut tekemään hyödytöntä työtä. Jos ratsastat unessasi aasilla, varoittaa se pilkkakirveistä ja selän takana naurajista. Jos syötät aasia, menetät omaisuutta. Jos aasi potkaisee sinua unessa, joku pilkkakirves onnistuu nolaamaan sinut.

Jos olet unessa aatelinen, olet vaarassa tehdä valitettavan erehdyksen. Valkoiseen pukeutunut aave symboloi lohtua, iloa ja onnea. Mustaan pukeutunut aave taas varoittaa antamastaperiksi kiusaukselle. Kielii suurista toiveista ja iloista. Älä anna valinnanvaikeuden lannistaa itseäsi. Maalla ne kuvaavat laiskuutta ja köyhyyttä, veneessä taas työllä saavutettuja ansioita.

Rikkinäiset airot povaavat etteivät työsi onnistu. Kiviaita kuvaa voittamattomia esteitä, ja risuaita köyhyyttä. Jos ajelet hevosrattailla, tietää se riitoja lähipiirissä. Jos ajat kolarin, tulet kärsimään tappioita. Omassa kehossasi ajokset viestivät hankalista ajoista. Jos muilla on unessa ajoksia, kertoo se huoliesi helpottuvan. Hyvä enne jos ajat hänen kanssaan. Muutoin ajuri tietää onnettomuutta. Ehkä joku tavoittelee vilja-onneasi.

Tuttu akka varoittaa valheellisesta ystävästä. Vieras akka voi enteillä huonoa. Useamman akan ryhmä taas kertoo että sinusta juoruillaan. Huono enne, paitsi jos työskentelet sillä unessa, jolloin se tietää vaurautta.

Jos itse olet alasti, tietää se rahanmenoa. Jos näet tuttusi alastomana, on se hyvä enne. Tuntemattomat alastomat povaavat onnettomuutta. Tulevaisuuteen liittyviä huolia ja murheita. Jos annat unessa almun, enteilee se onnea. Jos sinulle annetaan almuja, tietää se mielipahaa. Tumma, kivinen allas kertoo hyvästä harkintakyvystä, punainen, tiilinen tai keraaminen allas taas neuvoo ajattelemaan sydämellä.

Valkea posliiniallas kertoo että on mahdotonta tehdä kaikkia osapuolia miellyttävää ratkaisua. Läpinäkyvä lasiallas varoittaa ettei ongelmia saa väheksyä tai paeta. Rikkinäinen allas kertoo että menetät asiasi. Katso myös "Pesu-allas", ja "Uima-allas". Kirkon alttari on klassinen hääenne. Pakana-alttari taas ennustaa uusia ystäviä. Mikäli rukoilet alttarin ääressä, toiveesi toteutuu.

Jos alusvaatteet ovat likaiset, mieti, mitä tärkeää olet unohtanut. Jos alusvaatteet ovat rumat, enteilee se käytännöllistä suhdetta. Jos saat alusvaatteet lahjaksi, sinulla on salainen ihailija. Jos ampiainen pistää sinua unessa, kertoo se juonittelevista ihmisistä. Jos kuulet laukauksen, tietää se onnettomuutta. Ankerias yhdistetään käärmeen tavoin miehiseen seksuaalisuuteen, ja sen elinympäristö; vesi, feminiiniseen.

Ankerias kehottaa tarkkailemaan omia tunteitasi, ja kuuntelemaan vaistojasi. Ankeriaan pyydystäminen varoittaa, että petolliset ystävät yrittävät pilata maineesi. Ankeriaan syöminen enteilee, että rakkaustoiveesi toteutuu.

Sähköankerias lupailee voimakkaita tunne-elämyksiä, mutta varoittaa samalla miehisistä aggressioista. Jos näet ankkoja unessasi, enteilee se sovintoa vihamiehesi kanssa.

Jos jahtaat ankkoja ja saat sellaisen kiinni, onnistut nolaamaan tuntemasi henkilön. Jos syöt ankkaa, enteilee se kutsua juhliin. Jos lasket ankkurin vaaratilanne väistyy. Jos nostat sen, onnistut aikeissasi.

Jos ankkuri on ruosteinen tai särkynyt, povaa se murheita. Omasta anopista uneksiminen kehottaa taipumaan kompromissiin. Jos anoppi on unessa hirveä, joudut uudelleen vanhan, hankalan tilanteen eteen. Mukava anoppi unessa povaa väliaikaisia onnenpotkuja. Naimattomalle uni omasta, vaikka sitten kuvitteellisesta, tulevasta anopista kuvastaa usein sitoutumiskammoa, tai muita vastaavia, vakaviin ihmissuhteisiin liittyviä pelkoja.

Jos joudut ansaan, uni kehottaa rentoutumaan, ja vähentämään työtaakkaasi. Jos ystäväsi joutuu ansaan, hän tarvitsee apuasi. Jos virität ansaa, luvassa on menestystä. Ansojen kokeminen lupailee työsi veroista palkintoa. Nelilehtinen apila taas on onnen enne. Valkoiset apilankukat voivat enteillä helpotusta vaikeaan tilanteeseen, mutta myös suru-uutisia.

Punaiset apilankukat taas ovat harmonian, hellyyden ja ystävyyden symboleja. Suhteessa elävälle petollisuuden enne. Muutoin harmin ja pikkukiusojen enne, etenkin, jos unen apina on ilkikurinen. Murehtiminen ei auta sinua tilanteessasi.

Yritä nähdä tilanteesi valoisat puolet, ja rentoudu. Jos unessa näet edesmenneet appivanhempasi elossa, enteilee uni muutoksia. Katso myös "Vainaja" A pteekki: Enteilee sairautta tai velkojia. Jos omistat apteekin, tulet saamaan hyötyä odottamattomalta taholta. Katso "Matka-arkku" tai "Ruumisarkku". Arpakuutiot unessa taustatekijänä enteilevät onnellisuutta ja iloisia yllätyksiä.

Mikäli heität arpaa itse, tulisi sinun alkaa tehdä päätöksiä oman elämäsi suhteen. Mikäli näet jonkun muun heittävän arpaa, voivat hänen päätöksensä vaikuttaa sinun elämääsi. Riitojen ja kaunojen symboli. Jos kannat unessa asetta, saat osaksesi kunnioitusta. Jos ammut ja osut, onnistut aikeissasi. Jos et osu, et onnistu. Katso myös "Ampuminen", "Miekka",  ja "Pistooli". Riitoja sen ihmisen kanssa jonka mukana olet huoneessa.

Mikäli asiakirja on sinetöity, niin sitä varmemmin. Sinun asianajajasi povaa onnistumista, jonkun toisen asianajaja taas menetyksiä.

Koreat ja prameat astiat varoittavat ylpistymästä. Kultaiset tai hopeiset astiat lupaavat rahaa, savikipot köyhyyttä, ja viina-, viini-, tai olutastiat iloisia yllätyksiä perheelle.

Likaiset astiat kuvastavat huolia vähän tai paljon , ja puhtaat huolten helpottumista. Jos astiat ovat tyhjiä, joku pettää sinua.

Täydet astiat kuvaavat varallisuutta tai hedelmällisyyttä. Saavit, tiinut, ruukut ja sen sellaiset taas symboloivat vaurautta; Täydet sen karttumista, ja tyhjät sen menetystä. Aamupala kastejuhlaa, päivällinen varpajaisia, ja iltapala syntymää. Jos kynnät auralla povaa se rahantuloa. Voi olla myös vauvaenne, etenkin miehille. Joku yrittää mustamaalata sinua. Riitoja naispuolisen ystäväsi kanssa. On yleensä suotuisa enne, etenkin Yliseenpäin suuntautuneille.

Nouseva aurinko povaa elämäntilanteen parantumista, ja laskeva vaikeuksia. Punertava aurinko povaa sairautta tai muita vastoinkäymisiä. Himmeä aurinko taas estettä yrityksissäsi. Pilveen menevä aurinko povaa helpotusta murheisiin. Henkilöauto tietää rahanmenoa, ja kuorma-auto varoittaa velkaantumasta. Uusi auto varoittaa tekemästä heräteostoksia, ja vanha romu kertoo menetyksistä. Jos auto on tyhjä, työsi onnistuu. Vaaleat autot povavat huvimatkoja. Punainen auto varoittaa vaarasta, ja musta voi olla kutsu hautajaisiin.

Keltainen enteilee iloisia aikoja. Jos ajat ojaan joudut taloudelliseen ahdinkoon. Joku vihkii sinut salaisuuteen. Jos löydät avaimen, saat valtaa.

Jos kadotat avaimen, varoittaa se kevytkenkäisyydestä. Mitä useamman avaimen hukkaat unessa, sitä enemmän ongelmia on tiedossa.

Jos etsit unessa avainta, povaa se riitoja, ja jos rikot avaimen, menetät onnen. On myös hyvä kiinnittää valve-elämässä huomiota asiaan johon k. Jos elät unessasi onnellisessa avioliitossa, tulevaisuus lupaa vastoinkäymisiä. Huono liitto unessa taas enteilee hyvää valve-elämässä. Hääyön viettäminen unessa povaa naimattomille avioliittoa, ja naineille ristiäisiä.

Jos aviovuode on tahrattu, varoittaa se petollisesta puolisosta. Jos kuljet unessa avojaloin, on se sinulle hyvä enne. Jos näet ystäväsi avojaloin, kertoo se vaaratilanteen väistyvän. Avokadounia pidetään yleensä symboliikaltaan seksuaalisina. Mikäli syöt unessa avokadoa, tarkoittaa se saavutusta ja palkintoa kovasta työstä. Pilaantuneet avokadot enteilevät huonoa. Jos uneksit venäläisestä Baba-leivonnaisesta, voi kyse olla vain makeannälästä.

Toisaalta, makeat herkut unessa voivat kuvastaa tyytyväisyyttä ja onnea. Mikäli uneksit tanssivasi balettia, kertoo se haaveen toteutuvan. Älä anna vastoinkäymisien lannistaa. Banaaneja unessa pidetään hyvinä enteinä vaikka niissä usein nähdäänkin viittauksia miehiseen seksuaalisuuteen. Banaanin syöminen unessa kertoo uusista mahdollisuuksista. Basilikapensaat unessa viestivät rakkaudenkaipuusta, mutta sisältävät myös varoituksen; Jos jokin tuntuu liian hyvälle ollakseen totta, se yleensä myös on sitä.

Mikäli uneksit syöväsi basilikaa, sinulla on salainen ihailija. Uni voi myös enteillä rahanmenoa. Belladonnapensas unessa kertoo, että olet kateellinen jollekulle. Biisoni symboloi vakautta ja turvallisuutta. Vihainen tai pillastunut biisoni kertoo että olet vaarassa ajautua turhille sivuraiteille. Jos biisoni on tapettu, sinun ei tulisi lähteä mukaan mihinkään tutustumatta asiaan ensin. Biisonilauma kielii elämäsi olevan tasapainossa. Valkoinen biisoni unessa ennustaa toiveesi toteutuvan.

Bordelli voi symboloida huonoa omatuntoa. Jos vierailet, tai haet bordellista seuraa unessa, sinun tulisi tarkkailla rahankäyttöäsi. Jos työskentelet unessa bordellissa, kertoo se tyytymättömyydestä nykyiseen tilanteeseen tai rakkaussuhteeseen. Jos syöt unessasi bostonkakkua, varoittaa se elämästä yli varojesi. Briljanttihiotut jalokivet unessa varoittavat varkaista. Jos koristelet itsesi briljantein, kehottaa se tarkkailemaan rahankäyttöäsi.

Katso "Uskonnolliset hahmot tai ikonit". Povaa miehelle riitoja avioliitossa. Kehottaa huomioimaan terveytesi paremmin. Nostalgiaa ja kaipausta menneeseen. Jos tanssit unessasi cancania, voi se varoittaa huikentelevaisuudesta, mutta voi myös kieliä turhautumisesta.

Chilistä uneksiminen kehottaa sinua ottamaan rauhallisemmin ja hidastamaan tahtia. Etene harkiten, niin saavutat eniten. Jos syöt currya, povaa se terveyttä. Jos Curry on tulista, kehottaa se hidastamaan tahtia. Jos ystäväsi syö unessa currya, povaa se hänelle odottamattomia tapahtumia. Edistystä paikallaan junnaavissa asioissa.

Keskity elämäsi henkiseen puoleen, ja luota intuitioon. Etenkin kristityille hyvä enne. Jos pidät ehtoollisesta unessa tietää se hyvää. Jos et, niin huonoa. Jos näet jonkun muun ehtoollisella, tietää se onnenpotkua. Katso "Norsu" E lonkorjuu: Jos leikkaat viljaa unessa, povaa se hammassärkyä. Jos näet toisen leikkaavan viljaa, on se onnen enne.

Jos näet monta elonkorjaajaa pellolla, tietää se menestystä liikeasioissa. Ovat yleensä suotuisia enteitä. Aasiassa uskotaan paikoin, että jos näet unta kiinalaisen horoskooppisi edustamasta eläimestä, on hyvä enne jos eläin on unessa ystävällinen.

Jos ei ole, uni povaa harmeja. Jos unessa näkemäsi eläin uhkaa sinua, enteilee se, että sinua tullaan loukkaamaan. Jos taistelet eläimiä vastaan, tulet saamaan voiton vihollisestasi. Jos eläimet puhuvat, muiden ennustamat asiat käyvät toteen. Eläinten poikaset voivat enteillä vauvauutisia lähipiirissä. Joudut selvittelemään kiusallista tilannetta, mutta opit samalla mielenkiintoisia asioita.. Voi povata sairaalle kuolemaa, ja terveelle iloa.

Jos itse ennustat unessa, suosittelen myös sitten hereillä kokeilemaan k. Mikäli henkilö joka ennustaa sinulle unessa on joku tuttusi, koskettaa unen ennustus todennäköisemmin teitä molempia.

Pramea esiliina povaa rahaa, ja paikattu tai rikkonainen kertoo että pääset perille salaisuudesta. Kuvastavat usein voitettavia vaikeuksia. Kehottaa myös rentoutumaan ja päästämään irti menneestä. Saavutat päämääräsi jos et viivästele.

Jos syöt etanoita, varoittaa se sekaantumasta epäilyttäviin asioihin. Yleensä hyvä enne, joka kehottaa heittämään pois turhat taakat. Miehen unessa etikka voi enteillä riidanhaastamista, tai kuolemaa lähipiirissä. Jos juot unessa etikkaa povaa se ikävyyksiä. Jos kylvet etikassa, mieti, mitä todella haluat, ja valitse sinulle paras vaihtoehto. Faarao on usein heijastuma isähahmosta. Jos itse koet olevasi faarao, povaa se hyviä aikoja. Katso "Penis" F asaani: Jos syöt fenkolinsiemeniä, povaa se terveyttä.

Jos kasvatat fenkolia, sinulla on salainen ihailija. Salaattifenkolin syöminen kielii seksuaalisesta turhautumisesta. Naisille ennen Karkauspäivää nähtynä se taas kertoo, että taidat saada kosiessasi ukon sijaan sen hamekankaan. Jos kadotat unessa sormustimesi, kadotat jonkin tärkeän esineen.

Jos soitat flyygeliä, kertoo se, että haluat ihailua osaksesi. Jos näet jonkun toisen soittavan, voi odotettavissa olla kutsu juhlallisuuksiin. Jos pelaat golfia, joudut valinnan eteen. Jos joku toinen pelaa, kohtaat ongelman. Hole-in-one kertoo, että ongelmasi ratkeaa. Kehottaa välttämään turhaa hienostelua. Symboloi erotiiikkaa ja voimaa. Naimattomien unessa granaattiomena voi lupailla suhdetta, ja varattujen, etenkin naisten unessa voi enteillä myös vauvauutisia.

Jos itse grillaat, saat hyvää palautetta. Jos joku toinen grillaa,sinua ylenkatsotaan. Jos omistat grillin, sinulla on uusia mahdollisuuksia. Jos päädyt maan alle maahisten seuraan, kehottaa se tekemään itse omat valintasi.

Jos kohtaat gufin unessa, tulet kadottamaan jotain. Jos vierailet gurun luona, kehottaa se kuuntelemaan intuitiotasi. Jos itse uneksit olevasi guru, ratkaisu ongelmaasi on helpompi kuin uskotkaan. Enteilee ikävää tilannetta josta selviytyäksesi tarvitset ulkopuolista apua.

Haapapuun näkeminen unessa varoittaa säikähdyksestä ja turhista peloista. Jos puu on luminen, kertoo se että saat pian ratkaisun ongelmaasi. Syksyn kultaama haapapuu taas enteilee aarretta. Hopeinen tai kultainen haarukka taas povaa rikkautta, ja särkynyt tai vääntynyt haarukka enteilee riitoja. Kaksipiikkinen haarukka varoittaa uskomasta imartelua.

Jos haarukka särkyy unessa, tietää se köyhtymistä. Ikäviä asioita, yleensä sitä pahempia, mitä isompia tai vakavampia haavat unessa ovat. Jos joku sitoo haavasi, saat apua ystävältä. Jos haava tulehtuu, saatat riitautua ystäväsi kanssa.

Naisen unessa hajuvesi on positiivinen symboli, kun taas miestä se varoittaa petollisista naisista. Oven hakanen merkitsee onnen kääntymistä.

Jos tyttö unessa avaa aittansa hakasen, varoittaa se kevytkenkäisyydestä. Halkojen hakkaaminen kertoo että ansioiden eteen on tehtävä työtä. Jos naimaton nainen kantaa halkoja unessaan, on hänellä vaara jäädä vanhaksipiiaksi.

Halkojen palaminen tietää riitoja ja epäsuosiota. Jos itse olet unessa hallitsija, saat osaksesi kunniaa. Sitä enemmän, mitä korkea-arvoisempi hallitsija unessa olet. Naisille hyvä, ja miehille huono enne. Enne on naisille sitä parempi, mitä koreampi hame unessa on. Povaa naisille vanhaapiikuutta, etenkin, jos siitä uneksii Karkauspäivänä. Kehottaa ennen kaikkea huomioimaan terveellisemmät elämäntavat. Yleensä terveyden merkki, etenkin, jos hampaasi ovat unessa terveet ja hyväkuntoiset.

Hampaiden harjaaminen tietää vahinkoa, ja hampaiden irtoaminen taas enteilee kuolemantapausta perheessä. Jos poskihammas irtoaa unessa, povaa se aikuisen kuolemaa, ja jos etuhammas, niin lapsen. Jos kaikki hampaat lähtevät, tietää vanhempien kuolemaa. Reikä hampaassa enteilee välirikkoa ystävän kanssa.

Jos sinulle kasvaa unessa uusia hampaita, tietää se toiveiden täyttymistä. Jos sinulla on unessa tekohampaat, joku pitää sinua pilkkanaan. Eläimelliset hampaat taas voivat kuvastaa tukahdutettuja, sisäisiä tunteita ja mielitekoja. Pikkukiusaa, kuten huonoja säitä. Hanhipoikue kertoo lasten aiheuttamista huolista.

Kaakattavat hanhet varoittavat suulaista vieraista. Hanhen teurastaminen enteilee lahjaa, hanhipaisti taas vieraita. Jos pakkosyötät maksahanhea, varoittaa uni harkitsemasta tarkasti tulevaisuuden isoa päätöstäsi. Jos kynit hanhea, kertoo se että teet turhaa työtä. Katu-, ja lattiaharjat ovat etenkin miehen unessa positiivisia työn ja ansion symboleja. Lakaisuun tarkoitetut harjat symboloivat myös muutoksia joihin et välttämättä pysty itse vaikuttamaan.

Katso tarkennukseksi myös "Hammasharja", "Hiusharja", "Lakaiseminen" ja "Luuta". Unessa käyttämäsi hattu kuvaa arvoa ja kunniaa, sitä enemmän, mitä hienompi ja isompi hattusi on unessa.

Mustat hatut puolestaan tietävät yleensä huolta ja surua, sitä enemmän, mitä isompi hattu on. Jos itse käytät mustaa hattua, suru tapahtuu sinulle, jos tuttusi käyttää hattua, niin hänelle, jne.. Keltaiset hatut kertovat ilosta ja metallinväriset rahasta. Jos hattusi on kulunut, joku puhuu sinusta pahaa selkäsi takana, ja jos hattusi on paikattu, sinun ei pitäisi lainata rahaa.

Höyhenet hatussa kertovat arvostuksesta. Katso myös "Baskeri", "Knalli", ja "Päähine". Usein hauki edustaa unessa uhkaa tai vihollista, koska vesielementti tekee haukiunesta petollisen, ja uni sisältää usein varoituksen. Useampi hauki unessa voi kuvata vaihtoehtojesi runsautta. Jos pyydystät hauen elävänä, on se hyvä enne. Jos hauki puree, uni kehoittaa varovaisuuteen. Kuollut hauki povaa toivon menetystä.

Haukiateria kertoo, että vältät vaaran. Voi povata kuolemantapausta tai onnettomuutta. Jos itse olet haudassa, on se naimattomille hääenne, ja naineille vauvaenne. Jos kaivat hautaa, huolesi helpottuvat. Terveyttä ja pitkää ikää.

Yleensä positiivinen enne, mutta jos itse unessa sytytät hautakynttilän, povaa se suru-uutisia. Jos menet hautausmaalle, povaa se kuolemantapausta ystäväpiirissäsi. Jos olet unessa hautausmaan portilla, varoittaa se sairauksista. Jos syöt hedelmiä unessa, yllätyt iloisesti. Hedelmäpuu jossa on hedelmiä voi olla hääenne. Hedelmätarha taas voi enteillä perintöä. Muutoin rahanmenoa, sitä enemmän mitä enemmän unessa näkyy sirkkoja.

Tuoreet heinät varoittavat vaarasta. Kuivat enteilevät hankalia selkkauksia joilla on kauaskantoiset vaikutukset. Sitä enemmän kyyneleitä, mitä enemmän helmiä.

Vaaleanpunainen helmi enteilee ystävyyttä. Voi myös varoittaa hermoilemasta turhia. Jos kadotat tai heität ne pois, se enteilee pahaa. Jos syöt herneitä varoittaa se sairauksista. Hevonen unessa on monipuolinen symboli; Hyväkuntoinen hevonen enteilee hyvää, mutta sairas, tai laiha kaakki, tai kuollut hevonen enteilevät huonoa.

Ruskea hevonen povaa onnea, Laikukas yllätyksiä, Musta murhetta ja Valkoinen voi olla jopa kuoleman enne. Jos putoat hevosen selästä, et menesty yrityksissäsi. Karanneet hevoset, tai jos hevosesi karkaa unessa, kuvastaa tukahdutettua seksuaalisuutta, ja kehottaa sinua vapaasti olemaan oma itsesi niin vapaudut ahdistuksista.

Jos hevonen puree sinua unessa varoittaa se että sinusta juorutaan. Jos hevonen potkaisee, enteilee se jotain odottamatonta tapahtumaa, joka ei välttämättä ole mieluinen. Laiduntava hevonen enteilee hyviä perheuutisia, satuloitu hevonen yllätysvieraita, ja hevosen kengittäminen urakehitystä. Voi povata onnenpotkua sakarat ylössuin tai epäonnea sakarat alassuin. Jos leikit unessa hiekkalaatikolla, kaipaat vaihtelua.

Jos itse hiihdät, teoillasi on hyvät seuraukset. Jos näet toisen hiihtävän, suunnitelmasi vaikeutuvat. Jos saat hiiren kiinni, herjaajasi ei onnistu aikeissaan.

Jos näet hiiret syömässä, vaatii se sinulta raskasta työpanosta. Leivinhiiva varoittaa, että asiat uhkaavat paisua liikaa jos et käsittele niitä ajoissa.

Jos näet unta että hikoilet, kielii se alitajuisista peloista. Jos unessa on hikoileva eläin, se voi povata rahaa. Jos itse olet hirtettynä, povaa se urakehitystä ja kunniaa. Jos joku toinen on hirressä, kertoo se että rakkaussuhteesi päättyy. Jos hirressä roikkuja on tuttusi, suhde päättyy turhaan. Jos hirvellä on sarvet, enteilee se voittoa.

Sarveton hirvi taas enteilee häviötä. Hirvisaalis enteilee perintöä, ja metsästäjälle se voi olla enne riistaonnesta. Povaa sadekelejä tai vaaraa. Ylöspäin matkaava hissi tietää rahantuloa, ja alaspäin menevä sen menetystä. Jos hissi on epäkunnossa tiedossa on harmeja liikeasioissa. Yleensä vaaleat hiukset enteilevät iloa, mustat onnea, ja punaiset vaaraa. Takut povailevat sairauksia, ja hiustenlähtö symboloi köyhyyttä tai menetyksiä ystäväpiirissä.

Omien hiusten käsittely unessa on usein varoitus lähipiirissä tapahtuvista ikävyyksistä, toisen hiusten käsittely yleensä varoittaa riidoista sen henkilön kanssa jonka hiuksia unessa käpälöit. Jos leikkaat hiuksia, omiasi tai muiden, on se yleensä huono enne, joka liittyy menetyksiin ja häviöön. Hiusten peseminen taas kertoo että olet huolestunut. Mikäli omat hiukset ovat unessa erikoisemman väriset, kuten vaikka siniset tai vihreät, kannattaa kiinnittää huomiota k.

Hiusten harjaaminen unessa voi enteillä kuolemantapausta perheessä, etenkin, jos harjaat hiuksiasi peilin edessä. Jos hiusharja särkyy, luvassa on hyviä uutisia. Katso myös "Kampa" ja "Peili". Selitän tämän lähinnä heteroille, koska muutoin, katso "Seksi". Heteroille uni seksuaalisesta kanssakäymisestä oman sukupuolensa kanssa kuvastaa paitsi matkaa omaan itseen, myös tuntemattoman pelkoa.

Uni ei siis välttämättä tarkoita että olisit kaapissa, mutta se kehottaa kuuntelemaan intuitiotasi, ja tarkastelemaan ympärilläsi olevia ihmisiä avarakatseisemmin. Uni voi myös kuvastaa epävarmuuttasi vastakkaista sukupuolta kohtaan, etenkin, jos unennäkijä on seksuaalisesti kokematon. Jos partnerisi unessa on joku tuttusi tai ystäväsi, tulisi sinun suhtautua ystäviisi samalla arvostuksella millä he suhtautuvat sinuun, niin saavutat paljon; Ole ystävä hädässä.

Jos vastakkaista sukupuolta oleva kumppanisi on unessa samaa sukupuolta kanssasi, älä anna pelkojen hidastaa itseilmaisuasi, vaan kerro rehellisesti partnerillesi, mistä pidät, ja mistä et. Mikäli hetero-ystäväsi on unessa homoseksuaali, pidä varasi; joku menneisyyden mokasi tulee muistuttamaan sinua itsestään.

Hopeaesineet kertovat paremmista ajoista. Jos ostat hopeaa, povaa se suuria muutoksia. Lahjaksi saadut hopeaesineet kehottavat hyviin tekoihin.

Hopearahat ovat merkki onnistumisesta. Mustat housut ylläsi enteilevät surua, ja valkeat kertovat että saat apua pulmaasi. Rikkonaiset housut varoittavat nolatuksi tulemisesta. Jos joku toinen hukkuu, joudut hankalaan tilanteeseen. Jos uneksit kuolevasi hukkumalla, sinua vaivaava tekijä poistuu elämästäsi. Symboloi yleensä ylellisyyden kaipuuta. Tosin hunajasta uneksiva mies saattaa olla epävarma maskuliinisuudestaan, samoin hunajasta uneksiva nainen feminiinisyydestään.

Valkoinen huntu tietää suhdetta tai avioliittoa, musta eroa. Rikkinäinen huntu on huono enne. Naisille huoran näkeminen unessa enteilee häpeää. Jos nainen itse uneksii olevansa huora, voi se varoittaa aviottomista lapsista. Jos juttelet unessa huoran kanssa, povaa se hyvää.

Jos mies on huoran kanssa unessaan, tietää se hänelle menestystä. Huuhkaja unessa huhuilee kuolemaa, tai sairautta perheessä. Varoittaa myös petollisista ystävistä. Ilmassa tanssivat hyttyset tietävät väliaikaisia iloja. Hyttysenpistot kertovat että joku yrittää vahingoittaa sinua. Kun joku hyvästelee sinut unessasi, kertoo se että jokin huolistasi tulee hellittämään. Jos itse hyvästelet jonkun unessasi, ilosi muuttuu murheeksi. Sitä vaikeampia huolia, mitä rakkaampi unessa hyvästelemäsi henkilö oikeasti on.

Jos ystäväsi hyvästelee sinut unessa, kertoo se että menetät hänet. Jos kimppuusi hyökätään, pelkosi ovat aiheettomia. Jos hyökkääjiä on lauma, et koe hallitsevasi tilannetta. Jos itse hyökkäät jonkun kimppuun, aika on otollinen jostakin pahasta tavasta luopimiselle. Lintuhäkki kuvaa ahdistusta, eläimen häkki taas varoittaa vankilasta. Jos häkki on tyhjä, tietää se sidoksia ja alistumista.

Jos häkissä on eläin tai lintu, tietää se vapautta. Valkoinen hämähäkki unessa on hyvä enne, musta puolestaan huono. Elävä hämähäkki unessa viittaa oikeudellisiin-, tai lakiasioihin, ja kuollut hämähäkki kertoo että joku elämäsi ikävä ihminen lopettaa vaivaamasta sinua.

Hämähäkkinseitti symboloi arvoituksia ja pulmia. Se myös varoittaa vahingosta tai ansasta. Jokin on sinulle eduksi. Kuohittu sonni eli härkä miehen unessa voi kieliä epävarmuudesta. Naisen unessa härkä on itsevarmuuden ja saavutuksen vertauskuva, etenkin, jos nainen ratsastaa härällä.

Auran eteen kytketty, tai kyntävä härkä povaa perheonnea, ja vankkureita tai kärryjä vetävä härkä miellyttävää matkaa. Jos taistelet härkää vastaan, pyrit alitajuisesti voittamaan esteesi, tai pääsemään yli vaikeasta tilanteesta. Uhrihärkä kertoo että ongelmaasi löytyy ratkaisu. Jos olet unessasi härkätaistelija, uni neuvoo, ettei sijaiskärsijöille tuittuilu auta mitään. Pohdi siis, mikä sinua oikeasti kismittää. Jos seuraat härkätaistelua esim. Mitä suurempi hätä unessa on, sitä parempi enne se on.

Hääpuku voi tietää hyvää tai huonoa, riippuen vähän minkä värinen se on. Valkoinen on kuoleman väri, ja valkoiset unisymbolit yleensä ovat kuoleman tai onnettomuuden enteitä. Naisten hääpuku nyt on muutenkin valkoinen, eikä esim. Unessa nähdyn hääpuvun väriin kannattaakin kiinnittää huomiota, jos se on muu kuin valkoinen, ennustus piilee todennäköisemmin värissä. Hääjuhlat unessa ovat yleensä huonoja enteitä, ja voivat povailla jopa kuolemantapausta lähipiirissä.

Yleensä sen, kenen häät ovat kyseessä. Katso myös "Juhlat" ja "Naimisiin meno". Valkoinen höyhen tietää ystävyyttä, ja musta varoittaa vaarasta. Jos härät vetävät iestä, enteile se avioliittoa. Iloiset ihmiset povaavat hyvää, surulliset murheita.

Makuullaan olevat ihmiset enteilevät vieraita. Tuntemattomat ihmiset voivat enteillä voittoja, etenkin, jos he ovat syömässä. Unissa esiintyvistä ihmisistä kiinnostuneille suosittelen myös vanhaa postaustani Unientulkinnasta. Ihmiseläin unessa on yleensä sinun eläimellisen puolesi heijastuma. Jos muutut unessa ihmiseläimeksi, voi se viestiä muutoksen tarpeesta ja kyllästymisestä rutiineihin.

Huomioitko, btw, sielueläintäsi tarpeeksi? Jos koet unessa olevasi ihmissusi, kuvastaa se yleensä eläinyhteyttä, mutta myös tukahdettuja, negatiivisia tunteita, turhautumista ja nälkää sielussa. Jos ihmissusi puree sinua unessa, uni muistuttaa, ettei asioiden ja omien tunteiden hautaaminen tai teeskentely ole hyvästä. Tarvitset kanavan jota kautta pääset ilmaisemaan itseäsi. Kaunis iho on hyvä enne. Tatuoitu iho kehoittaa puhumaan ihmisille tunteistasi, ja käsittelemään asioita suoraan. Haavainen, tulehtunut tai arpinen iho puolestaan povaa ikäviä tapahtumia.

Sairaalle terveyttä ja terveelle sairautta, etenkin, jos iili on unessa kiinni unennäkijän ihossa. Avoin ikkuna on yleensä hyvä enne, suljettu taas povaa vastoinkäymisiä. Rikkinäinen ikkuna povaa vaikeuksia ja turhaa luottamuspulaa, ja ikkunan kautta poistuminen häpeää. Kaunis ilma tietää menestystä, sumuinen pikkuharmeja, sadekeli kyyneleitä, ja aurinkoinen rakkautta. Hetkellistä menestystä joka ei ole pysyvää. Jos ilmapallo karkaa sinulta unessa, ystäväsi hylkää sinut.

Jos itse olet unessa imettäjä, tietää se vaikeuksia töissä. Imettävä nainen unessa enteilee menestystä ja perheonnea. Inkiväärin juuri unessa kehottaa panostamaan uusiin projekteihin, kasvuun ja kehitykseen. Varoittaa sairaudesta tai onnettomuudesta, vähän instrumentista riippuen. Kaikki suulla soitettavat instrumentit kuvaavat juoruja ja pahoja puheita.

Muunlaiset instrumentit ovat hyviä enteitä. Jos joku lyö sinua unessa povailee se pieniä vastoinkäymisiä. Mikäli lyöjä on sukulainen, enteilee se sairautta. Omat isovanhemmat unessa ovat kannustava ja menestyksekäs enne.

Jonkun toisen isovanhemmat kehottavat miettimään asenteitasi. Puutarhatyöt yleensäkin ovat positiivisia unisymboleja ja hyviä enteitä. Jos näet isäsi kuolevan unessasi, tietää se isälle pitkää ikää.

Jos taas näet isäsi kuolleena, povaa se pikkuharmeja katso myös "Vainaja" , mutta kehottaa myös ottamaan vastuuta omasta elämästäsi. Unessa sairastava isä on hänelle onnen ja menestyksen enne.

Jos isäsi on oikeasti kuollut, ja näet hänet elossa, povaa se jotain positiivista yllätystä. Jos itse itket unessasi, tietää se kyynelten verran iloja. Jos muut itkevät, tulet saamaan lohdutusta odottamattomalta taholta. Jos aktuaalisti itkit "unen läpi", eli huomaat herätessäsi että olet oikeasti itkenyt unissasi, kyse on yleensä vain koskettavan, tai surullisen muiston kertaamisesta.

Jos itse suunnittelet unessasi itsemurhaa, kertoo se huoliesi helpottavan. Jos teet itsemurhan unessa, varoittaa se hulluudesta. Jos joku toinen tekee itsemurhan unessasi, varoittaa se tapahtumista joista sinä voit olla vastuussa. Niiden seuraukset ovat yleensä sitä vakavampia, mitä läheisempi k. Jos joku ivaa sinua unessasi, pelkäät epäonnistuvasi tulevassa hankkeessa.

Jos taas itse ivaat jotakuta, kertoo se ettei häneen voi luottaa. Isot jalat povaavat ylennystä, ja likaiset sairautta. Jos peset jalkojasi, se on hyvä enne. Jos katkaiset jalkasi, kehoittaa se varovaisuuteen. Kipeät jalat varoittavat hankaluuksista, ja halvaantuneet enteilevät terveydellisiä ongelmia. Unessa nähty jalavapuu heijastaa sisäisiä vahvuuksiamme ja henkistä kanttia. Jos syöt unessa jalavan silmuja, kehottaa se tutkailemaan tulevaisuutta.

Hetkellistä vaurautta, mutta myös huolta ja mielipahaa. Jos unessa työskentelet jalokivien parissa, kehottaa se panostamaan hoitamisesi asioiden pikku yksityiskohtiin parhaan tuloksen saamiseksi. Feikkijalokivet taas varoittavat petoksesta.

Jos saat unessa sammutettua janosi, povaa se rahaa. Uni voi myös kehottaa ottamaan vesilasillisen yöpöydälle ennen nukkumaanmenoa ; J auhot: Joku onnistuu huijaamaan sinua. Kirkas joki tietää onnea, ja samea vahinkoa. Kalaisa joki enteilee perintöä. Vuolas joki povaa onnellista matkaa. Jos putoat jokeen, enteilee se yllätystä.

Jos saat joululahjan, povaa se riitoja lahjan antajan kanssa. Jos annat joululahjan, yrität rikastua epäilyttävillä keinoilla. Valkea joutsen povaa myös rikkautta, ja musta joutsen riitoja. J os joutsen laulavat, povaa se kuolemantapausta lähipiirissä. Jos olet juhlissa, joku yrittää huijata sinulta rahaa. Täsmällisemmän tulkinnan saadaksesi muista kiinnittää huomiota myös juhlissa esiintyviin yksityiskohtiin, kuten koristeisiin, tarjoiluun, tai juhliin unessasi osallistuneisiin henkilöihin.

Hae kyseistä unisymbolia etenkin, jos jokin asia jäi aivan erityisesti mieleesi. Jos juna seisoo pysäkillään, unohdat lupauksesi, ja liikkuva juna kertoo vellovista intohimoista. Tavaravaunu symboloi koti-ikävää, ja matkustajavaunu povaa uutta ystävää. Kävihän täällä Suomessakin muutama vuosi sitten se, että kun erään Mamba nimisen yhtyeen solisti Tero Vaara erehtyi julkisilla kotisivuillaan kritisoimaan näitä työhaluttomia maahanmuuttajia sekä islamia, jota hän ei toivota tervetulleeksi Suomeen.

Niin sen seurauksena hyvin monet Suomessa toimivat kaupalliset radiokanavat Yleä myöten laittoivat koko Mamba yhtyeen kappaleet soittokieltoon poliittisista syistä.

Joten syystäkös kyseinen Mamba yhtye ilmoitti tuolloin vuonna jäävänsä pitkälle tauolle. Joten mitä tällainen kertoo Suomen nykyisestä sananvapaudesta, jos edes julkisella viihdetaiteilijalla ei ole oikeutta kritisoidan jotain ulkomaalaista maahanmuuttajataustaista muuttoliikettä, jonka salainen ja poliittinenkin tarkoitus on tuhota kaikki Suomen kansallisidentiteetit.

Sillä tämä maailmassa salaista valtaa pitävä valtaeliitti keksi jo Neuvostoliitossa Lev Troskin kuvassa johdolla tällaisen taikasanan rasismi , jolla estetään kaikki sananvapaus ja luodaan sen johdolla fasistinen valtio. MV-lehteä vastaan tämä sama eliitti hyökkäsi alusta lähtien tuolla rasismi sanalla ja MV-lehteä syytettiin myös vihajulkaisuksi.

Mutta mitä tämä vihapuhe oikein sitten on, jota ei eliitin mukaan tule sallia yhdellekään kansalaiselle? Se vihapuhe on oikeasti juuri sitä valtiollista vastarintaa johon sinä olet Suomen perustuslaissakin oikeutettu. Mutta kun tähän asiayhteyteen tuodaan tämä taikasana " rasismi " mukaan, niin silloin sinulta viedään kaikki perustuslailliset oikeudet mielipiteen ilmaisuun, uskonnonvapauteen jne.

Sen sijaan tämä poliittisesti vaikutusvaltaisista rikollisista koostuva valtaeliitti ei ole vieläkään uskaltanut tuoda tähän EU: Englannissa vielä luvulla jokainen Englannin kuningatarta julkisesti solvannut joutui lain mukaan julkisesti hirtettäväksi. Vaan mielummin tämä kabineteissa piilotteleva eliitti keksii yhä järjettömimpiä lakeja, joilla se yrittää tukahduttaa kokonaan tämän länsimaisten sivistysvaltioiden sananvapauden ja tuoda tilalle brutaalin ja fasistisen liittovaltiomallin koko Euroopan unionin alueelle.

Lähettänyt Against NWO klo 3: Novartiksen kilpailijayhtiö teki tutkintapyynnön kilpailijastaan vuonna Lääkeyhtiö Novartiksen kilpailijana Suomessa toimiva Paranova oy teki Novartiksesta tutkntapyynnön vuonna , kun se pyysi kilpailija- ja kuluttajavirastoa KKV selvittämään että syyllistyykö Novartis Finland Suomessa Euroopan unionin sopimukseen perustuvaa kilpailunrajoituslakia, jolloin se käyttäisi laittomasti hyväkseen saavutettua markkina-asemaa.

Tutkintapyyntö koski vielä pelkästään psykoosilääke leponexia, josta markkinaosuus oli Novartiksella tuohon aikaan peräti 80 prosenttia.

.. kutsua esimerkiksi psykologiseksi: tulkitsen Vaaran romaaneissa esiintyviä ilmiöitä lenterveyden aiheiden lisäksi homoseksuaalisen identiteetin löytämistä, runokokoelman. Katson käsiäni kirjoitus on aina rakastavaa, ei ole mielikuvitusta, joka ei olisi avoimesti tai salaa me- Teoksessa Platonin apteekki. Toim. Apache Open Office · apartheid-politiikka · apartheid-valtio · apina · Aplicom · apostilinen · Apple · apteekki · apulaiskaupunginjohtaja · apulaisoikeusasiamies . Apteekki: Enteilee sairautta tai velkojia. .. Homoseksuaalisuus: Selitän tämän lähinnä heteroille, koska muutoin, katso "Seksi". .. Katso myös "Penis" ja "Seksi" . missä kukaan ei voinu salaa yllättää meitä niin ettei joku toinen näkisi.

Seksiasennot kuvina helsinki gay hookers

GAY ESCORT TALLINNA ISO KALU

Maduras videos porno online gratis mujeres haciendo pajas gratis abuela follando duro joven tetona xxx putas video gratis de masajes eroticos pelis porno sensuales follando en hd puta xxx rubias 19 videos porno duros viejos follando se masturba cumlouder casting pornos video porno sexo duro corrida anal chupando pollas monstruosas peliculas pornos gratis chicas amater ancianas gordas gratis peluda follando gordas xxx 18 porn porno espanol tetas videos lesvianas pareja amateur negras videos sadomaso porno bisex follar en lenceria abuelas calientes vídeos eróticos tetas de viejas sexi porno latinas vecinas follando videos porno masturbacion maduras.

con rubias peludas casting español peliculas porno de travestis xxx gratis sexoxxx videos xxx videos maduras x videos pprnos follando videosx hd videos porno zorras profesoras videosde sexo porno cocina pornotube hd peliculas porno xx maduras sex videos transesuales ver video porno gratis porno xl rubias desnudas mujeres negras xxx gangbang mujeres fallando masaje anal manga gitana follando videos de masajes pornos gratis hentai online putas arabes videos gratis bdsm follar porno follando videos porno gratis putas xxx abuelas masturbandose vidios pornos gratis anal embarazada follando maduras hentai kourtney kane videos de putas pono hd maduros follando viejas españolas fontanero tetona sexo lesvico travesti ponferrada sex anal vídeos gratis sexo transexuales xxx hentai video porno pelirojas pollas monstruosas pajas tube poyas grandes follando follando duro chicas latinas chicas espiadas secretarias milf porno.

con videos de rebeca linares mature porn tetas grandes penes casting porno gratis actrices xxx ver porno porno años follada videos de nacho vidal masturbandose xxx brasileñas porno putas xxx madura lenceria porno h porno despedidas de colegialas putas videos muy putas gratis mamando asia akira porno fuerte madres e hija latinas silvia rubi culonas porno maduras follando chicas con maduras españolas follando beso negro chicas 19 videos porno gratis de chinas pono gratis xoxos peludos chicas buenas folladas xxx porno gratis videos hentai x videos pornograficos gratis porno transexual tube pillados follando gratis porno porno manga hd porn pilladas en español hd pelos en español tias en directo xxx conos peludos videos de sexo maduras abuelas videos zorras rubias porno gratis descargar gratis pornoxx asiaticas lesbianas en tetas muy peludas porno madre hija porno con negros melani rios juegos porn video pirno casting porno travestis follar video madura tube abuelas videos porno lesbicas xxx hana montada videos lesbianas follandose videos xxx videos porno video porno bdsm amateur xxx porno rubias peliculas porno por no comics porno con xxx follando trio ruvia 19 porno de soltera porno xx rubuas 19 videos porno tetazas bidios porno españolas folladas videos gratis videos gratis videos de orgias videoa xxx hana montada gumball porno peliculas porno sado videos zorras swingers follando hd las tetas grandes mujeres videos gratis casting español video porno gratis descargar gratis cachondas maduras con maduras hd español sexo maduras folladas romanticas xxx gratuitos folladas alanah rae cumloader xxx publico abuelas españolas tetona grandes bbw follando vídeos porno de abuelas españolas dunia montenegro videos gratis en grupo maduritas.

con latinas chicas enseñando el amor video porno tetas del porno hd follando blancas cumlauder en castellano videos español gratis videos de sexo gratis xxx espanol porno español gratuito porno latinas películas pornos gratis porno descargar videos porno putas videos gigi love sexo viejas xxx gratis porno con condon videos porno gratis puta xxx culonas gratis maduritas tetonas gordas super grandes putas muy duro putas follando xx porno tias buenas videos free hd super tetonas ver pelicula porno en castellano videos caseros de sexo suave primera vez porno gratis xxx lesvianas porno amateur videos de maduritas mujeres hentaixxx videos de casa calientes negra actrices porno video porn porno sado porno en la playa videos para mujeres follando en español mujeres calientes videos pornos en castellano videos x gratis en publico porno enfermeras porno libre puta xxx videos porno con amigos videos porno duro chocho mojado videos mujeres coños peludos chica porno bisex videos pornos de parejas xxx folladas gratis de maduras sado gratis sexo grati porno gordas sofia rose videos porno sado videos porno travesti porno vidios lesvianas tetonas morenas xxx tetas enormes tetas muy zorras dunia montenegro tiffany star porno fotos de maduras eroticas hentai folla a chorros videos pornos gratuitos videos porno maduras tetonas videoporn trios amateur porno en espanol roxy raye porno viejas gordas lesvianas maduras calentorras tori black porn abuelas secretaria porno hentai jovenes masajes pornos en castellano video anal videos x en español viejas cumloader en la calle porno lesbianas gratis follar hoy nenas masturbandose xxx porno porn videos de intercambio de putas cachondas masaje vaginal porno lesbianas amateur universitarias calientes negra sexo en castellano gratis porn videos pornos travestis videos de putas follando pareja haciendo pajas masculinas como follar en hd potno gratis porno de parejas lesvianas pareja española follando porn gente haciendo pajas a su hija dando por no gratis videos pornno porno masajes eroticos gratuitos orgias amater videos amateur hd super mamada lesvianas gratis bbw putas españolas juegos porno con viejas tetonas rubias porno español gratis x super tetas grandes melody star porno porno en español grati como follar hoy nenas calientes porno gratis chupando pollas mamada videos xxx negras porno de sexo duro porn videos pollas peliculas pornos español maduras negros chicos follando se la calle videos negras videos putasviejas maduras gratis porno zorras peludas porn pros videos porno italianas porno gratia teen porn free culonas porno peludas chicos desnudos super porn videos pono gratis follando xxx follando masajes eroticos gratuitos videos porno anal primera vez xxx gratis sexo cam sexo gratis lesbianas culazos porno vaginas peludas joven porno español gratis de embarazadas follando lisa ann porn tube amateur transexuales videos gratis juegos porn x secretaria follando videos gratis xxx sexo trios amateur porno bisexual español momxxx sonia baby porno mujeres embarazadas xxx espanol videos gratis españolas gratis travestis follando por el coño morenas ver vidio videos porno lesbianas besandose porno mandingo videos pornos travestis porno de masajes xxx tetas grandes videos de solteras x gratis negras peliculas porno castellano señoras mayores follando videos porno español mejores tetas grandes mujeres haciendo porno español abuelas melani rios juegos porno español gordas viejas videos maduritas mujeres eyaculando ancianas gordas alexis texas hd vidio porno de lisa ann morenas cachondas videos porno americano porno fuertes videos porno gordas actores porno gratis sexo videos putas porno x video porno masturbaciones el coño sexi porno de parejas cleopatra xxx videos gratis descarga de polla actrices porno gratis porno madura video trio con follada enseñando el culo sexo duro videos masajes lesbianas videos amateur videos sexis porno trio amateur chicas follando viejas maduras.

con heteros follando jovenes follando xxx mujeres arabes sexo porno fuerte peliculas xxx masage peliculas porno de coños peludos novias follando latinas culonas latinas folladas torbe porno xx videos x videos tetas grandes corridas en español cams sexo vidio porno español cumlouder maduritas.