Auto tuli Hälytysvilkut paloi. Oli ollu tarkoitus lähteä kalaan, ja makkara ja kaikkea oli repussa. Oli toukokuun puoliväliä, kalaa tuli hyvin. Kuin isäki aina sanoo, kun oli ne vaarit ja mumotki kuoli, syötävä on vaikkei maistuisikaa. Ja perille päästiin, ja eväät oli syöty. Päälle suojavaateet ja sinne. Häntä leikkaaan jo, saatiiin huippulääkärit.

Vihtavuorelta valmistusvika materiaalivirhe, Mahdoton todentaa ennakkoon. Leikkaus päättyi Isä nukkui, Letkuja oli paljon ja johtoja. Se kun on kuntoutuvastaki kiini miten kovaa hän treenaa. Meitä käskettin syömään ja nukkumaan ja sitten tuli herätys. Keuhkois reikiä sydän toimii muttei kauan. Olli oot iso mies huolehdi äitistäs.

Ja jos hän suostuu, auta häntä niin kuin mi-näkin teen saunassa ja sängyssä. Hän on ja sinä mulle ne rakkaat. Löytää ne uskon niin sittenkun oot toipunut ratsastetaan taasen. Isa hymyili —    Näkemiin tehän tuutta perässäni. Samas koneet alkoi huutaa kuorossa, ei tarvittu nappeja painella. Niin Isä lähti, Kuski tuli paikalle. Hän oli eräs ledgenda jota kaikki kunnioitti. Jos voimme tehdä jotain. Jos olis joku yhteyshenkilö. Se koko tuotererä on jo poistertu js tutkitaan. Ja sitten vasta lähdettiin kohti kotitaloamme.

Nyt tartti äiti tukea ja halattiin. Kirvesmiheksi, käyn sen vitun maanmies-koulukin. Me jatketaan mihin isä jäi. Mutta oli kolkko hautajsistilaisuus. Se löytyi Vihtavuorelta missä vslmiitten testaus laiminlyötiin, yhden tyypin muka säästövim-man vuoksi. Tyyppi sai potkut ja palattiin vanhantyövoimaa vaatineesen käytäntöön. Koentajiakin jäi eläkkelle, Oli kovasti pahoillaan. Pelkkiä sanoja, Mutta jäi heti eläkkeelle. Päästiin Turusta kotiin Sauna lämmintä, ei ha-luttu olla vastaamassa puhelimeen.

Nyt jatkui se kömpelö opettelu olla oikeesti hellä rakasta naista kohtaa. Ja saat hyväillä muaki. Mutta kynnys oli liik korkea työntää kulli sisään limaseen vittuun, niin se jä sormityöksi. Puhelin toi myös lohtuakin. Jo ei ne kerro, onnettomuutta tutkitaan. Ylivääplin vaimo oli apuna, joka kysyi tultu- aan Ollin perässä saunaan.

Poika ei empinyt nyt yhtään, solakka nuori rouva mais-tui toi- senlaiselle kuin äitinsä vittu. Sitten pesut ja tuopaan jossa Ylivääpeli oli eäällä äitistä, kirjas muistiin asioita.

Luokan opettaja, upea kaunis nainen nyökkäsi. Jos kuitenkin, mä voin tulla kaverikses. Sulla on äitis vielä. Vai ettekö uskallsa kun ne on asennevammasten vanhemoiensa aivopesemiä jokka ei kunnioita yhtää ketää muita kuin itteensä. Ja muita muka kuuluuki kidut-taa ja kiusata. Täydellisesti kanssasi samaa mieltä.

Ne huorittele ja haistatele rehtorilleki kaikien kullen. Ei ne pääse lukioon edikä muuallekkaan. Koita Olli jaksaa sulla on ainaki mut, oot koulun priimus. Kaunis neiti joka antoi halittaa. Ollilla alkoi seistä, ja Kuraattori-Anne tunsi sen, muttein väistänyt. Olli suuteli äkkiä Annea. Olli-poika nuoli Annelle kun-non orgut, ja siten työntyi piukeesen pilluun, teki nsisen hetkeksi onnelliseksi.

Joka pussas Ollia ja halitti kiihkeesti. Sitä kesti pitkää monta vuotta. Kotielämämme löysi pian vakiomuotonsa. Kun äitikin , ollessaan pääenäntänä upseerikerholla, pääsi kotiin viiden jälkeen, oli hänen laittamansa herkut jo joko lämpiämässä uunissa, että he sai syödä yhdessä.

Äiti tuli ja halasi pitkään Suudeltiin suulle, Kuitenkin hän vetäytyi kun tunsi kullin mahaansa vasten kovana,. Mutta niinpä Olli sai äitiltään imutukset, laukesi voihkien äitinsä suuhun. Ja Olli sai h vällä ja nuolla äitinsä pillua, tuota nin jännää imuttavaa pillua. Tynsi sormensa äitiinsä, saippuan liukastamaan peräreikäänki.

Äkkiä Olli tähtäs kullillaan, ja oli kerta työnnöllä juurta myöt suolessa. Vain muutama työntö, ja hällä tyhjentyi kassit persesen. Hän nuoli äitillen lisäorkut. Hannne suuteli poikaansa pitkään. Niin he puki vain t-paidat. Se oli äitin kotiasu, tai lyhyt hellemkkonsa, ja parse oi koko-naan pal- jaana, myös kun mekkoineen pyllisteli tarkoituksella Olliin päin. Ja sitä Olli sai hyväillä ja vittuan milloin halut-tikin. Monttumies oli vaihtunut juuri ennen Isän kuolemaa. Edellisen poika pääsi armeijasta.

Oli ollut jo en-nemminkin montulla töissä. Ja sitä hän ollikin, kuiteista näki kuuti-ot ja rahat täsmäsi. Joten äidille jäi uudempi Saabbimme. Montulle oli saatu vedettyä likeltä menneestä sähkölinjasta sähköt.

Ja siellä oli työmaaparakkeja yksi oli toimistona. Toisis työkslut ja muut vermeet. Niinpä sinne oli hommattu piuhapuhelinkin. Ensin oli armeijjalta ylijäämävarastolta ostettulla piuhalla ja puhelimilla kyhätty suora linja. Ja se toimi edellen. Puhelin tuli toistsa reittiä. Se kun piti mennä keskukselle. Kesäksi oli taas lastaajan isä luputunut kirjuriksi, etä poika sai huikkia isälleen, ja hän otti kuittaukset.

Käteiskuitit ja rahat ukolle jolla oli vanha linjurikuskien rahastuslukkunsa kuittivihkoinen. Aamu kudesta ilta yhteentoista kiivampaan aikaan autot ajoi. Kun ne jokka ajoi jul- kisille työmaille päivät, ajoi illan sitte muillekkin, ja nilläki laadut kohdalleen koska seulakin oli hankittu.

Huomasi, kun monttumies soitti ja kertoi tulostan. Että äidille löytyi toinen hame, ja pökät tai pitkikset pelkäs-tään. Kotikin ettei olis todisteita mistään. Hän toi päivän käteiset. Ja amuun menevä haki rahalaukun aamulla. Äiti oli korrekti, kiitollinen , muttein päästänyt miehiä likel-leenkään. Hän hoisi kirjanpidot illalla, kun tiedot tuotiin, niin tilikirjaansa ja tilitoimistolle seki menis. Käteiset joita kertyi, äiti laski saadun ennsakkoprosentin mukaan erilleen veroihin menevät.

Laskutusasiakkailta tuli rahat tilille, mutta käteiset meni myös pankkiin. Isän kovapäällinen attasheasalkku oli meillä, siinä oli kätei-semmekin. Mulla oli aina käteistä lompakossani, Äiti tutki sen ja tunki lisää, koska kävin myös kaupassa. Äti kävi lounastauoillaan hoitmassa asiat.

Vasta kun rahalaukku oli kotona mentiin iltasin saunomaan. Ja perin-teeksi tullella hellällä hoivavalla tyylillämme me saunoimmekin. Mä tein loppuja läjksyjäni äitin auttaessa. Äitistä oli vaan hyvä, kun kävin tukiopetuksessa, hymyili kun maistoi kullistani, että se maistuikin Annen vitulle.

Keväällä, kun ilmat lämpis riittävästi, siirsin koulujuttunikin yläkertaan. Äitin veljen sakki kävi usein kylässä ja muksutkin. Ja naisilla piiisas tarinoita liikaakin. Toimistoksi oli tullut toinen yläkerran huone. Sen osalta oli saatu lämpimän pysymään. Pahite se lämöjä päästää karkuun. Veimme sänkyni toimistoon, ja kirjoituspöytäni. Muut reunatiloihin jokka oli todetty myös huonosti eris- tettyiltä.

Samat kirvesmiehet toi työvermeensä, jokka meillä aikaisemmatkin hommat tehneet. Vanhastaan oli paikoin pari tuuma joten ne kelpas, kun kokonaispaksuus tuli samaksi.

Ikkunakin joka oli odottanut. Alakerrassakin tehtiin nyt sama. Juhannuksena oli maalit kuivat hajukki haihtuneet. He oli fiksuja, kun tulimme kotiin he lopetteli työt. Oli siivonneet ne mitä teki ja muutenki päivällä tuoduista tarvikkeista laput, ja he osti ne sai alennukset ja tartti vaan maksaa, sai ne kuitit verotukseen.

Erkki oli paras kaveini. Aina valmis tuleen talkoisiinki, vaikka joskus olis pitäny ma saakki. Noi jelpi joskus, hän vaan sanoi. Sillä me tälläsellä tehtiin ja niin nopeesti kuin mahdollista. Moni, Veljenikin on kyselly mahtasittiko keriitä. Käykää kattomas mitäs niillä on.

Ja sitte käymme, samalla ja veemme sitte vermeet sinne. Oot Olli ikäsekses kuin Erkki oli, tämäkkä älykäs, ja kaveri johon tohtii luottaa. Tsi soitaski haen kyytiin. Mettästyskortti kun on voi onnistua asseitten nimiis siir-toki.

Kyllä noin hyvä lukumies ne tästä oppii. Perunkirjoituspöytäkirjsaki Nimis-mies oli hoitsnu perunkirjoitukset valtion nimeemänä. Hanne kirjoitti —    Joo sitten vaan noin, ja onnea saat heti kantoluvat. Kun et ammuskele pistooleillas missä vaan ja mitä vaan, —    En, vain radalla. Korvan taakse, ei menny koko trofee.

Hän ei sellasia tarvinnu. Pisti ja se oli sinä kun oli pudottanut kerta laukauksella.. Kuten radalla sii-hen vaan säkän tienoolle keskeen. Aseet takasi kaappiin ja kaappi lukkoon kun ne olin puhdistellu ja rasvannu —    Mites.

Eikö se oo liika pitkä. Huone oli sillä aikaa tullut kauniiksi. Ovet lukos, verhot kiinni. Kesä meni töitä tehden. Nimis-miehen myönnettyä mopolle erikoisluvan samalla kun sain traktorikortinkin alaikäisenä. Niin rehukimppa pelitti, oli muitaki ikäisiäni.

Kortitta he ajoi pellioilla mukana, me jokka ajettiin teillä, päästiin miltei helpommalla. Työ tehtiin konein, joten ei sihen oimia hauiksia tarvittu. Valmetin olimme vaihtaneet isompaan neliveton, jossa oli kaikki herkut.

Kim- pan traktorit hoiti homman. Kärryt täytyi ja tuhjeni. Rehupaalitki kulleki kotisuuliin korkeaksi läjäksi. Kuivat meni pikkupaaleilla ja siinäki me olimme koneissa, aikuisten hartiavoimat. Kippaus ja latolössi hoiti pinosamiset. Kuhan on vain jaloosta pois.

Sano Olli vaan, me tuuma teillekki taas talkoisiin, sultsa se sujuu homma kun homma. Pikkaen alennertulla myimme hietaa näille kimpamme jäsenille. Tyttäret koitti olla likillä pienissä sho seissaan ilman pikkareia, sen hokas kun ne kyykki, ja lahkeesta näkyi paljas pillu. He olivat luokkkaveritaki olivat saanet tissejään, ja halutkin näki. Mutta äitinsä myös älys ja tunki aina vahtiin. Sun maillashan seki on. Kun ei muuten saa. Muuthan saa kun ottaa suihin.

Ja nuolen teille kummalleki orgut eka jos tuutte. Liina soitti ja kysyi kerkiinkös mä uimaan he polkee majalle. Uusi Tiikeritunturi oli ostettu synttärilahjaa jo.

Ja siellä he oli ma-jan nurkalla uikksreissan. Löydettiin avsain tonne sisälle. Paitti te jo kastelette. Sisään, ja en kaivanut taskusta uikkareita. Kun kaikin pussattiin ja hyväiltiin kiimai-sena toisiamme. Ja tytöt meni selälleen alastimina sängylle vierekkäin, levitti koukkuun nostamansa reitensä koko-naan.

Liina sanoi, avaten pilluaan sormineen ja sitten Liisan pillua jota hieroen klittaa sai Liisan laukeemaan. Kalvokin oli, tai joitain jäänteitä. Nam Liina sai kunnolla orkut kun imin samalla klittaansa.. Ja pienempi Liisa oli vielä piukempi, mauksas. Kal-vo antoi myöten, kun Liisa sai rajuja orkkujaan ripotellen persetään villisti. Pyyhe oli alla ja Liina avasi pillun huulet ottsaen klituran sormiensa väliin.

Hurjaa miten piukka Liisa oli, meinas heti satsi lähteä. Kalvon olin rikkonut, Liisa sai hurjan orkun. Olin vasta puolivälissä, pakitin. Olin uponnut Lii-san vas- tatyönnöllä pohjaan saakka, Huin Ei paljoo tarvittu Liisa hoiti liikkumisen allani.

Olipas ihnaa, pillu lypsi isää siittiöitä kullistani. Sitten Liina imi putsaamansa verisen kullini pystyyn, ja oli valmiina samaan minkä pikkusiskonsa oli jo kokenut. Kestin pi-tempään Liina oli luokallani, Liisa luokkaa alempana.

Päästiin miltei korkeammalle levelille yhdessä Liinan ksnsa mitä Liisan kanssa oli päästy. Ja taas Liinan orkkujen lypsämänä laukesin. Piti ottaa verinen pyyhe järveen. Pestiin toisiamme ja pus- sattiin.

Tuolla on joku kalas. Sä tiedät että olimme. Eiku joo, täälä mutta hys, koulussakaa ollaan ystäviä, jos tuun näin. Sitten tytöt valitti, etei pysty istuun, kun pillut on niin kipeet, ja pitääs ajaa pari kilsaa pyörllä. Kolmesti sen kesän saikana olin Liinan kanssa majalla rakastelemassa. Usimmiten hän ajeli naapurinsa Hannun perässä sinne.

Sen jälkeen Liina ei soitellut. Kieroja noi likat järkkää pillua kun on ollu menkat tai ne on vielä päällä. Liina ja Hannu seukkaa. Hannu ollu meillä yötäki, ja ne nusinu kuin apinat. Mulla oli menkat tavattaasko me. Äitikää ei tykkää siitä. Mu-ka sai korkaa ja sillä se leuhtii ja Liina että kerran se vaan kirpasi. Niin Liisa oli kiimnen ja toi tunteet julki. Mutta en haluu mitään pikkulikkoja päivähoitooni.

Sä oot äiti mun vaimo. Kyllä se on joku Liisa tai joku muu. Ja mentiin saunaan ja Kun saat taas stipenditki. Tukiopeni Anne oli toinen välituntivsalvoja. Hän oli nyt kshdessa virassa. Kurat reja oli 1½ virkaa. Anne opetti matikkaa ja muitaki lukuaineita kasilla. Jotenkin näki toinenk piti mu etäältä silmällä. Tai vain tuntui siltä. Liisalla luokkakaverinsa, ja ystäväsä ja pian välitunnilla hän pussaski luok-kansa pojan kanssa.

Nuoremi kaunis ope totes. He olivat hänen puoliskollaan pihaa. Tuolla on hyvä paikka. Ope kiljasi ja Anneki loikkas muutaman pitkän loikan lähemmäs. Jos kerta pidätte hänestä. Kun hän ei kerinny suuttua.

Ei hän mitää oo puhunut. Siinä meni punastuva ope kerrasta sanattomaksi, katse väisti. Nimi puhelin numero ja osoi-te.

Seuraava välitunti Maija tutksali ilmitäni kun mni muka ohimennensen ihan lähellee ett olkapäät nojasi yhteen. Olli Anne kuiskasi viereltäni. Kas kun noi tytöt ei tohdi sinua yrittää? Ja kiitos, noi api- nat.

Käykkö pesemäs niitten välit tuonne. Siltä se koulu näytti, kun itte ei kiusaa, ja huolehtii yleisöistä. Menin Maijalle, koska tiesin An-nella olevan pitkän päivän, ja Maija-ope avasi kerrostalo kaksionsa oven täysin eri asussa, jonkinlainen jumpaasu. Joka oli kuin toinen iho, ja vitunuin vako näkyi selvänä, sekä isot nänninsä. Vakavasti, kaikki naapuriston akat kyttää. Ovi oli vielä raollaan. Hän pakitti, ja hymyili. Häntä muut ei näkis. Sanoin vedin ovet kolisten lukkoon. Makee vartalo, ei muuta päällä, kun se trikooasu niin menin kiinni, otin nänneistään ja sain piristaa niitä, ja sain nopeesti upeet rinnat paljaaksi, Pusssattiin ja käteni kuori hänet kokonaan alasti, Hän riisui mua.

Yli vuosi kun mies on muhun koskenut, Anne vain ja mä sitä ooh. Nyt kullinikin oli kovempi kuin koskaan. Kiima saadaan kuriin vain tehden mitä lupaa. Maijan maukas vittu kerkis saada heti ekat orkus, kun avasin sen kokonaan. Poslari hälläkin, ja isoin näkemäni klitta pääsi suuhuni. Kaksi sormea meni tosi syvään rajusti imuttavaan ja karmppaavasti kouristelevaan emättimeensä. Hän oli kaaressa, puri tyynyä ettei ääni kuuluisi naapuriin Tälläsen naisen haluun, Vain Äiti oli täydellisemmin mukana.

Nussittiin, laukesin heti kun terskani kopsahti emättimen poh-jaan, mutta selaisessa imutuksessa kullini oli, ettei ollut mitään pelkoa, että se pehmenisi liikaa Nyt liidettiin korkealla orkkujjen jytistessä molempien kehojen läpi. Suutelimme kokoajan, ja hän oli heti lukinnut säärillään mut päälleen. Hääyöt kai on tätä. Hiljalleen rauhoituttiin, mutta halaus oli sitäkin lujempaa.

Olin löy-tänyt lujan ystävyyden, kielletyistä kielletympi. Vaan Äidtin ja mun suhde oli pahempi. Siinä se sopimus syntyi, jos tyydytänhänet näin aina. Hän ei haluu rahaa, jos en juorule. Hän maksaa ko-ko lukioni, ja ottaa mut lomillekki kielioppiinsa, ja ja, ja, Loppu meni ohi korvieni.

Kuhan oon hälle ja Annel-le uskollinen he auttaa, ja antaa. Koko kädellinen ihanaa naista. Hän keitti kahvit Istui syliini ja pussailtin ja mullahan koveni heti kun hänen limainren vittuunsa löysi terskani ja hotksasi sen sisäänsä. Jos vaan saamme raksastaa näin sinua Olli. Kun joudut niitä joissakin vsikeissa liikkeissä käsilläs tukemaan. Joko ne jäykistyy kun kosketat, tai kattoo silmiis sillee kuin olis juuri sitä toivonut nojaa suhun, kihottuu ja nauttii.

Kun sanot, että sen joka tuke pitää ottaa kunnolla kiinni, ja muka vahingos hipaset tissejäkin, mutta perseestään pitelette ja pil-lun pahkurata.

Se kastuu ja tunnet kuinka he saa orkut. Mutta meet seuraavan luo, kuin hommas ei olis ollu mitää, tai että olisit hokannu miten ne nauttii. Kyllä ne morssettaa, ja pyytää saada käydä täälä, loppu on teidän asia. Trenaa niitä juttuja jos se pyytää, ja säkin että saate kunnolla. Tyydytät vaan niitä hellästi reppanoita ja anna niitten syödä sua.

Reppanoita jokka pelkää eniten, että joku huomaa niiten kiiman sua ja toisia likkoja kohtaan —    Joo moiskis oot terävä, oot huomannu noitaki, on niitä. Niin kyllä sen näkee miten hyvin ne obn toisensa läheisiäkin.

Mutta älä ole huomavinaskaan, ja seuravaksi jos ne pyytä tukioppilaakseski pääsyä, on se teidän asia miten täällä treenaatte.

Nussi mus rajusti Olli. Kahviteltiin ja halattiin pitkään. Kuiskasin kun rakastelimme Annen kanssa. Kevättalvella silloin oli kylmää olin tiuhemmin rakastelemassa kumpaakin, ja sekin koitti että Anne oli Maijjalla, halusin nähdä voimistelutreenit, he oli jossaki esityksessä mukana keväämmällä.

Jos haluutte olkaa nyt nakuna. Kuintaitoluistelus parilustelijat, ja jäätsansijat, neki taatusti ne keskenään sopii, ja tyydyttä ne naiset kun- nolla kun ne kihottuu.

Aloin panna sitä jonka vitun kaveri tarjos hyväillen klittaa samalla, kunnes kumpikin kuten itse kin olimme liki koomassa, Kun naiset tyydyttivät toisisaan myös kolmella sormella vituissa vatkaten ja toisessa olin minä. Spermani roiskui ympäriinsä ja hiki virtasi. Siitä sitte kylppäriin tilavaan ammeeseen. Keskessä ole-van saadessa edestä ja takaa. Kahden naisen suutelut kumotti ihonsni kun ajelin kotiin,. Suudeltiin äidin kanssa kuin aviopari pitkään ja halattiin.

Ei ollut vieraita näkemässä. Oli sisäliikuntaa, muka liika kylmä pihalla. Se oli myös tottakin. Niin menin, vaikka olin saanu hajusaippuasta kunon käsittelyt. Ne ei jsaisi haista ja omat saippuat hai koot. Ei jälkiä, Kuten ei heihinkään tehty.

Kassit olivat kasvaneet, onneksi oli kohmeessa kait eikä olleet kuin tyhjä ilmapallo. Kone käynnistyi ja painoin häntä prerseeseen. Ensdi kerran jälkeenhän hslus sitä usein. Etten muka sa vääria singnaaleita. Mun mies oot Rakas ainoo joka saa koske muhun joo. Annan vain sulle singnaaleitani. Menimme saunaa, Pakkanen tuntui vain kiristy-vän. Hellää hoivaavaa sylikkäin oloa. Kiihko oli hetkeksi jäänyt suihkupanoihimme.

Hän oli avoin ja estoitta. Ainoo oli kullin saama porttikielto vittuunsa. Rempan oli nähty säästäneen sähköissä liki mitä siihen men kin rahaa.. Mutta joku lisälämmitin piti olla, etenkin ku pakkanen kiristyi yli kahden kymmenen asteen. Olin sellaisen laittanut vain äidin huoneeseen lisälämmittimen. Olin kesän ollu yläkerrassa, jotenkin oli vaikea men-nä taksasi äitin vierelle.

Nukuin viereisessä huoneessa mieluummin. Vaikka me seksiteltiin estoitta täyiä. Äiti oli iltasin talven tullessa pukenukki läpimät pyjamanhousut, ja samaa kangasta olevan pitkän yöpsaidan, kun menkojensa aikan hän niitä käytti muulloinki, kesällä toisia.

Niin katsoin omaa telkkuani, ovi jäi taas auki, että lämpöä saisin minäkin. Mittsarissa oli 35 astetta. Olin liki jäätynyt umpijäähän tullessani päivällä kotiin.

Äiti lupas aamulla viedä. Olimme pitäneet yhtä lapsivaloa pistorasiaan pökättynä. Pian sen valossa erotti taas missä oli reitti vessaanki. Aloin palella mittari sisälläkin laski. Päätin etten, kun kuulin tasaisen tuhinan. Äiti nukkui aina sauna-rakasteluittemme jälkeen nopeasti. Opet mieitityttivät eniten, niin totaalista oli ollu kahden naisen rakkutensa anto yhtenä ja erik-seen. Maija oli 22 vuotias syksyllä oli ensimmäinen työpaikan ensimmäinen työpäivänsä oli koittanut, ja heti olimme löytäneet toisemme, kun mä siiryin edemmäs.

Äitin peräpää näkyi peiton alta. Hän oli kyljellään ja hänki hytisi Kunis perse. Leikkiä jossa sain hänet syliini, olispa saanu työntyä sisänki. Nyt olin kahden vaiheilla, mennäkkö äidin viekkuun. Ovi kiinni, ja tunsi pian, että lämmittimen teho alkoi piisata. Sänky oli kyljestään seinässä kiinni. Muka jäi enempi tilaa. Ja kun mäki olin hylänny yhteisen vuo-teemme.

Menin sinne seinän puoleen. Äoti otti heti syliinsä ja pussattiin pitkään. Äiti kääntyi ja pekitti kunnes olin seinässä kii ja hän lämomänä sylissäni. Niin oli paljon läpimämpi. Perse tiukasti muinussa kiinni. Hän huoksasi ja alkoi nukkua sikeästi.

Kerrasto oli päälläni pian lämpe-nin. Herään siihen että kullini seisoo. Julpinreijästäkö, en tiedä, sen pää on äitin vittua vasten, joka tuntui tosissaan kostealta housunsakin oli laajalta märkänä. Äiti henkitti raskaasti, olin nukkuvinani ja hinkkasin kjlittansa koh-taa kunnes häntutulla tapaa jäykistyi hetkeksi sai rajuja pakkoliikkeitä huokas syvään. Nukahdan liki heti satsini on lentänut samalla kun äiti sai orkkunsa.

Näänkö unta hetken on viilenmpää, sitten taas tos länmin hyvä olla, edesäni on selkä ja pakarat paljana olen olevinani välillä selälläni joku imee kullianikin. Äidin iho, ei helkatti, kullini, miten nyt tunnen ja tajuun se on menny äitin vitun sisään aika pitkälle jopa. Miten riisuiko hän, oon nyt pitkällä liukkaasa imuttavassa vsginassa, jota nimeä äiti emättimestään käytti, ja ei perseen hän työntää lujempaa munua vasten.

Ei pääse edemmäskää, oon seinässä jo kiinni, hän puskee mutisee nimeäni oooh. Niin oon äkkiä kokonaan äitissä. Huokasen, tätähän oon toivonut jo vuosia. Nänni sormieni väliinvoi taivas kun tuntuu hyvältä. Äiti saa yh-den kaksi orkkua. Oli niin kuuma, ja säkin, ja.

Joo nyt rakas, joo näin voi että vih-doinki. Äiti kääntyi meni selällen levitti reitensä, avas sormin vittunsa. Vilus-ta eio lut enää tietoakaan. Mielestä katosi muut vitut. Siitä me herättiin, oli mreillä peitto päällämme. Hymyilin, nuolin häntä ja rsaksasteltiin aamullaki. Sitte kiiresti päivän asksareisiin. Monttu oli suljettu jo lokakuulla. Traktorit kotona, miehet hakkasi metsänhoidollista urakkamme, jossa montunki päällitä putsantui seuraavan kesän tarpeita ajatellen.

Pussattin niinhän myös teki ja pesin hänetkin merkinnät jäisi piiloon. Me eri kerro eikä pelkää. Meidän rakkauttamma ei hän sa tietää. Tiesikkö että isäsi pani äitiään, ihaan viimmeseen elinvuoteesa asti, jopa niin että isänsä oli kattomassa. Jos saat sen sillee että se nuolee suakji, niin nam. Sanoin —    Mä en uutta miestä tartte tai haluu, mutta annan oikeesti hyvän tytön tulla onnelliseksi kanssasi, ja haluun hoitaa niitä Pikkusia Ollejaki annathan. Keskuslämmitys laitetaan, ja monitoimikattila.

Voimme nukkua nakuina ja mä en nussi sua, en tosin nää pakoputkeen. Se armeijjan kaveri lupas piirtää , hän sitä esitti. Kesä oli edellisen kaltainen. Ammattikouluun pääsin pääsykokeet olivat hel-pot. Miten jos saan udella. Tyyppi hymyili kuin vähäjärkisille. Meen ja syön jotain sitte kirjsstoon, teen Amiksen läk- syni, lukionkin jutut kertaan ja siten tänne. Kolme vuotta kirvesmiestä ja lukiota nam.

Pakettina se tiesi, että tietyt teoriatunnit korvaantui amikses-sa koska pitkä matikka oli ohjemana, ja vain ammattimatikka amiksella. Moiskis, Kahden muijjan mies. Olin kesäkuulla liikenteessä lukiolla. Virkatodistus kummalleki jo olikin. Olet kuulemma niitä jokka eivät slli koulussa kiusaa-mista, vaan memet rohkeasti väliin ja kiusatun puolelle. Älyn vähyys on yhdist vä tekijä. Hakemuksemme on jo aika likillä hetkeä, että ne ehkä käsittelee. Ennen kuin sieltä- kin menevät kesälsaitumille.

Kyseli ne, että mitäs meikä siellä luuhaa. Sanoin rehellisesti että rakennuslupaam-me olin sille kattomas, kun ei ole kuulunu mitään ja hakemus jätetty kauan sitte. En nähnyt ketään niitä selaa- massa, Enkä oo edes kuullut, että se lautakunta olis kokontumassakaan, jokka ne myöntää. No kunnanjohtaja meni kattoon,, kun häneenki törmäsin, ja sanoi sitte.

Soitin pankille ja joku likka vei lapun että mikä on hienommin sanoen Likviditeettim-me, että raha tule taas ja paljo. Oma rahoitus, no ne sitte kiitti, etä se tiliotepiisaa, joskin se oli sen monttuyhtymän sa-noin että toisellaki tilillä olis. Niinse hokas niimpäs näkyyki. Eikö nillä oo mitää älliä. Ja kansa saa tyytyä siihen, että käsittelyakoja vain pidennetään noikin, pyydämme lisäselvityksiä, vaikka samat paprut oli jo mukansa, ja kunnossa..

Mä ne hain ja liitettiin mukaan. Lupa tuli tai niin että meiltä puuttuu salaojitussuunitelma lämpökeskuksen ja ulkosaunan osalta, sekä sunnitelma viemäröinninkin pitää olla tietty kolmen kaivon järjestelmä.

Kopioita oli kolmet, niisä oli talorem-pan yhteydessä tehty järjestelmä kaivoinen tässä oli putki samoihin koska kapasiteettia piisasi. Syyskuulla tuli kirjeluppunne, hyväksytty ja sallitaan alkaa. Oli sallittu tai ei. Kymmenenkuution olis ollu liika iso. Viis-kuutiota , Ja lisäehto oli, sillerkkin tehtävä taatusti pitävä suojsäiliö. Petoninen joka käsiteltiin, sinne muovinen-säiliö. Varoittimet, jos se alkaa muksa vuotaa.

Sen päälle tuli uusi liiteri, ja psksulti routatyrokseja ensin siihen betonikannenki päälle. Ja lisää lattiaksi tulevan valunki alle. Mutta hommst piti liiterin tultua valmiiksi lopettaa.

Olis tarvittu kaksi kuukautta, siporeksilla ja moduul harkkotiilillä murattavan ite lämpökeskus jäi saunkin tulevaan kesään. Vielä yksi talvi vilkua muttei nälkää. Omat uudet aineet tietty haastoi, etenki kielet. Tyttöjä luo-kassa ei yhtään. Vainr uotsin maikka oli nainen, Mummo lyseolta. Rantahurri, mutta kohtuu sel-keeetä oli ruotsinsa. Jag Heter Olli, sillä pärjäs jo hyvin. Jokku keksi jatkoa ja mummo raivostui totaalisesti.

Mun nimi on Matti mulla on julmettu kulli, jos jollain tekee mieli tosi isoa kyrpää, huutakoon äänen. Hän tokaisi, haluan erotta Matin koulusta. Matti meni sen kotiin samana päivänä, ja asiasta ei puhuttu enää kertaakaan. Meni toistamiseen, ystavyys oli heillä selkeesti syvä. Ja Matti raukeena seuraavana päivänä. Nyt meni poikuus, meni munaski. Lienee äijjällä kuppa kun oot noin vaisu. Ei Matti tiennyt totuutta. Kaarina lehtorimme oli kutsunut itse minut kylään, kun tiesi tuplaopinnoistani.

Menin ja yhden naisen siistissä asunnossa ei ollut merkkiäkään rantahurriasenteistaan. Oli ollu aviossa sellasen köyhän työmiehen kanssa, joka oli jo kuollut. Nopeesti otin ja halasin häntä. Hän avasi edestä napitettavan mek-konsa, hymyiltiin, hän riisui kaikki, sitten minut.

Leskikin on ihminen haluinen ja kiimoineen. Valtavat tissit pääsi vapauteen, karvainen vittu litisi kun koitin. No kiimsaselta, haju väheni ja makuki oli hyvää. Löysää- kin lihaa oli, mutta kolme sormea sisllään kertoi piukkudesta. Käärina tärisi haareat levällään noja-ten seinää vasten, ja levitti sormillaan karvsat ja pulleat vittunsa posket levälleen.

Iminjulmettua klitta ja nussin häntä dsormin Hän sai nopeina sarjoina polvensa alkoi pettää. Työnsin kullini paljaaltaan suihkussa posla-riksi ajelemaani nyt tosissan komeesen vittuunsa. Vittu otti heti kullini omakseen, mutusteli ja lypsi syvemmälle. Kaarina alkoii taas saada rajusti ja pussas mua suulle. Oli ihana otta kiinni noista massiivisista trisseis-tään imutta nännejään.

Hän se rivo olikin, ja kiimainen. Kaarina maksoi satasen joka kerta. Piti aina pestä kun oli pantu, ja läksyt opin taatusti. Kun hällä oli muitakin, tai tunteja lukiolla pi-dempään, olin kirjastossa sen väliajan, tai toisilla tukiopeilla.

Ja niilläkään ei juuri lepäilystä ollut kyse, opiske-lusta kylläkin. Kollie sai Mattia useammin. Sillä Kaarina itse totes. Sitä muiden kanssa en ole kokenu ikinä. Pusasuksensa alkoi lokakuulla ja halitus tiukkeni. Kaikkea mitä hän pannessamme kuiski en noteerannut, isollaklitallaan leikin joskus koulussakin mentyämme yhdessä nsaisten vessan.

Rouva Matinlauri oli oma lukunsa. Tulevana kesänä mulla oli aikomus käydä rippikoulu pois. Oli päästy hyvään alkuvsauhtiin. No hällä oli tuore miessuhdekkin. Arvelin sen olevan se todellinen syy. Mies oli luokion tuoreita mieslehtoreita, ja he olivat lähteneet Ossin Ooppelilla yhdessä.

Olin vain iloinen asiasta. Kirjasto oli lyseon vieressä, oikeammin se oli lyseon kirjasto ni-meltäänki. Kiersin etsien tiettyä fysiikan kirjaa lainaksi. Hanna-Leena-Rehtorimme tuli samaan väliin. Totuus kyllähän meillä oli seikkaperäsin kuvin naisenkin vitusta kuvia ollut, sikiön eri vaiheet, hede möittymisineen. Toisessa kirjassa oli kuvassa kuvsattuna koitus, siis pano, jossa kyrpä ruuttaa siittiöt, ja siitä ne sarjakuvan muodossa eteni ja lopulta oli sikiöki.

Joko sulla on ollut näistä. Hän päästi kanslistin lähtemään kotiin. Ja asun likimain yksin. Opiskelee lukiossa, mutta halus jo oman asunnon, sanoi että jospa mummoki sitte tohtii kuttua paremmin miesyöviersata.

Lopun sensuroinki, tai en, ettei äidin tarvi ittensä tyydyttää jokaikinen yö. Sanoin että voi seki niin tehdä, ja kuttua miesvieraitaanki, ja pillerit kerta on silläki. Katoimme toisimme silmiin suutelin häntä nopeesti suulle. Hän otti käteni ja painoi ne tisseillen. Äkkiä olimme pällekkäin sohvallan. Hame putos joku puolihame ja samalla sukkahousunsa ja pökät Karina jäi kolmoseksi nämä rinnat eivät roikkuneet. Vittu oli likomärkänä jota litkin himokkaasti.

Ja Hanski sai orkkunsa. Otin perseestään tukevasti kiinni. Hänoli minun mittaseni pitkä. Eikä mikään läski muualta kuin ahterissaan oli leveyttä ja tisseissä voluumia, painoin satseja sisään, hän kuiskas joka orkkujunsa jälkeen. Annan sulle ainaaah, nussisikko Minnaki likkaa. Hokasin, oliko ansa, ei ollu Pesuille pieneen komeromlliseen koppiin. Exöäni ei osannu ihan ei mitään viis minsaa päällä ja senki ajan kulli puolivelttona Nuorem- pana siitäkin vain puolet.

Juotiin ja kouluasioihinkin kun pukeuduttiin. Kaarina ja ne käy niillä mutta tuu ja rakastellaan me kunnolla. Kaunis hän olikin, kun kiirehdin ja näin kun hän kipitti luokasta ulos Äitinsä luokse. Ja ulkonä-könsäkin kertoi mikä oli olu lestinä.

Kumpiki katsoi minua ja hymyili. Hirvee millnen nauriukohtaus siitä seu-ras. Kumpikin hekotti ja tosi äänekkäästi. Ja mä kävi nimottäuin varalta runkulla, kun meillä on näin kauniita naisiakin täälä, olis kiusallista jos olis noin rietaan näkösesti hyi. Kysyi ylpeen näköinen Markku. Tietenki jokaisen, lainsäätäjät vaan vittuilee, etten saa ottaa kaikkia vai-mokseni kerralla, sillä mikä sen inhottavampaa kuin alkaa nyt jollaki tekosyyllä karsiin.

Olisko satasen aidat sopiva tapa? Kak- siko likoista, kisa käydään teidän välillä. Asia on ratkennut, me ksksi aviodumme kunhan keritään, ja ikäki sen sallii. Ja niin me imutettiin ja halattiin, Hän oli täysillä mukana. Sitä se alkoi, kotikylän tyttö yksi kylän köyhinmmistä, vapaaoppilas, joten välitunnilla joku jo kuis-kas. Tomin katsellessa minua hitain katsein ja haluttavin ajatusten joka paistoi hänen kasvoiltaan erittäinkin selvästi en silti häpeillyt yhtään muotojani ja alastomuuttani varsinkin seksin jälkeen tunsin oloni aina erittäin seksikkääksi suorastaan aikuiseksi naiseksi joka tiesi olevansa haluttava ja tiesi saavansa miehet kääntymään pelkällä vartalollaan.

Tomin kääntyessä ja katsellessa minun perääni kun astelin isäni huoneeseen olin hiukan jopa liiankin kiusoittelevalla päällä, päätin jättää välistä kaikki alusvaatteeni ja puin vain tiukan toppini ja legginsit jotka korostaisivat isälleni kuinka ihanaa se tekikään kun antoi minulle nautintoa silloin ja tänään toisen kerran jo.

Nautin kahden miehen silmänruoakana olemisena mutta samaan aikaan vähän pelotti koska jos Tomi yrittäisi joskus iskeä minua tai jos hän yrittäisi saada minulta pillua mitä sanoisin isälleni? Hän varmasti heittäisi minut ja Tomin ulos asunnostaan tai sitten leikittelin idealla että olisimme harrastaneet kolmen kimppaa, mutta se ei varmana käynyt hetikään isäni ajatusmaailmaan koska hän on erikseen aina sanonut että ei halua jakaa minua kenenkään kanssa vaan haluaa saada minut vain itselleen silloin kun rakastelemme tai tässä tapauksessa voisi sanoa jo että nussimme.

Rakastelumme olisi hellää ja tunteikasta mutta todennäköisemmin meillä on aina villiä ja kiimaista seksiä. Isäni kolisteli makuu huoneessa jotakin ja havahduin samantien jälleen pois fantasioinnistani ja haluistani.

Isäni pyysiä minua makkariin ja Tomille onnea treffeilleen antaen avaimensa Tomille. Tomi lähti posket punaisina nopeasti ulko ovesta peitellen seisokkiaan. Isäni asteli makkarista ja pyysi minua istumaan syliinsä hetkeksi. Isäni hymyili jälleen ja samalla tunsin hänen kullinsa kovettuvan allani. Otin tukevan otteen sohvasta ja painauduin isäni kullia vasten kovemmin saaden hänelle nautinnon merkin siitä mitä olisi luvassa meille molemmille, Isäni otti lanteistani kiinni ja nosti minua sen verran että sai puolikovan kullinsa ujutettua mehukkaaseen pilluuni jälleen, kulli upposi sisälleni helposti ja se tuntuvasti kovettui heti sisällä päästyään.

Isälläni tuntui vielä olevan kasseissaan jäljellä minulle yllätyksiä mutta tällä kertaa hänen staminansa kyllä kesti. Useamman laukeamisen jälkeen viimeinen kerta olisi nyt jonka jälkeen saisimme vasta huomenna ajatella uutta sessiota jos isäni ei yllättäisi minut jollain ihanalla tavalla ja antaisi minulle taivaallista suuseksiä. Isäni kulli oli koko mitaltaan jälleen sisälläni se tunne valtasi koko vartaloni, tuo paksu ja ihana kulli on jotain ihan muuta mutta sen omistaja vasta onkin ihana ja kiimainen ori.

Isäni otti paremman asennon allani ja antoi minun hiljalleen nauttia hänen suonisesta kullista, hiljalleen liikuttelin lantiotani edestakaisin ja katselin komeaa miestä, komeaa isääni. Aah tunsin hänen rakkuatensa minuun ja hänen kovan himonsa tyydyttää tyttärensä. Isäni kädet hamusivat lanteiltani rinnoilleni jolloin hän alkoi hieromaan hellästi täyteläisiä rintojani, mutta keskitti kaiken huomionsa ja nuo pehmeät huulensa pelkästään nänneilleni.

Isäni kieli oli nokkela ja taitava kaikin puolin niin oli myös hänen vilkkaat liikkeensä rakastelun aikana, hän todella tiesi miten tyydyttää naisen kuin naisen varsinkin oman tyttärensä. Aloin kiristämään tahtia samalla kun isäni alkoi kourimalla kouria kiimastaan rintojani kovemmin ja kovemmin, hän jopa imi vasempaan rintaani fritsun. Fritsun jälkeen hän suuteli kaulaani ja halumuili selkääni puoli karkeilla käsillään.

Aloin naida isääni kovemmin ja kovemmin nautin hänen huomiostaan ja tunteesta joka valtasi koko huoneen, jaloissani kihelmöi ihanasta samalla kun iso kalu sykki sisälläni ja pilluni tuotti suurta ja ihanaa nautintoa joka paikkaan kehoani. Katsoin isääni ja hänen nauttivaa ilmettä kun annoin hänelle suurinta mahdollista nautintoa hänen naisenaan, hänen tyttärenään ja hänen kiimansa kohteena.

Isäni toinen käsi löysi tiensä pepulleni josta hänen sormensa hamuilivat peppureikääni kiihkeästi kiristin tahtia aina kun isäni sormi kävi reijälläni. Hän hymyili joka kerta kun kiristin tahtiani hänen toimestaan, hän kysyi minulta;. Kiihkeän ratsastukseni ohella alistuin isälleni täysin.

Nousin vaikerroiden kullin päältä ja asetuin sohvalle niin että peppuni oli suoraan isääni kohden odottaen tyydytystä takaa päin tai ihan vaan kokeillaksemme viimeinkin harrastaa anaaliseksiä. Isäni nousi nopeasti sängyltä ja haki vessasta liukkarin jonka olimme yhdessä valinneet juuri tätä hetkeä ajatellen.

Odottelin isääni sohvalla pylly pystyssä ja käsi klitoriksella vimmatusti hieroen sitä, pilluni litisi märkyydestään kun sormeni hieroivat kuin riivatut tätä kiimasta sekaisin olevaa reikää. Isäni tuli paikalla ja katseli minua hänen omaa tytärtään alastomana vaikerroiden kiimasta sohvalla sormettamassa itseään. Hän katseli minua hetken aikaa vatkaten kulliaan hitain ottein, pian kuulin purkin avautuvan ja lämmittävä liukuvoide valui pepulleni hänen kullinsa hieroi ihanasti pilluni huulia suorastaan janosi päästä takaisin lämpimään reikään jossa se luistaisi koko mitaltaan märkiä seinämiä ja tuottaisi suurta nautintoa sekä minulle että kullin omistajalle.

Kulli tuntui käyvän välillä pilluni huulilla hieroen sitä hieman mutta silti vetäytyen nopeasti pois hieromaan liukkaria varteensa ja terskaansa. Isäni huokaili päälläni odottaen hetkeä jolloin saisi viedä vielä tyttärensä peppuneitsyyden. Isäni vaikeroi valinnan edessä ja sanoi;.

Nyt Iskä anna sitä munaa mulle! Täytä mun peppuni sun täydellisellä kullillas ja siitä tätä reikää kaikella ihanalla spermallasi! Isäni otti vankan otteen kullistaan ja ohjasi sen suoraan pepulleni ja samassa hän alkoi painamaan kaluaan sisääni. Aluksi se tuntui mahdottoman isolta ja hieman se tuntui myös repivän reikääni ammolleen, mutta rentouduin isäni ohjeistuksesta ja annoin lihasteni rentoutua niin että kulli mahtui uppoamaan sisälle. Isäni tärisi ja huokaili tunteesta neitsyt pepussani, itse haukoin henkeä ja yritin pitää itseäni paikallaan jottei isääni ottanut kipeää jos liikahtaisin väärään suuntaan.

Isäni aloitti hitaan naimisen ja antoi minun totutella ja tunnustella tilannetta kaikessa rauhassa, kova kulli pepussani ei ollut se ehkä paras idea orgasmini tavoittamiseksi mutta pienen ajan kuluttua aloin hieman jopa nauttia tästä asiasta.

Isäni hitaat ja nautinnolliset murahdukset antoivat minulle uskoa että anaali seksistä voisi nauttia kun isäni tuntuvasti haluasi ja tuntisi tämän olevan todella ihanaa ja olihan se kivaa vaihtelua. Mutta orgasmini oli koko ajan häviävään suuntaan ainoastaan olin tässä täysillä mukana koska isästäni tämä tuntui taivaalliselta ja tunsin hänne kiihottuvan ensimmäistä kertaa näin paljon hetkeen aikaan. Viimeksi isäni oli näin innoissaan naimassa minua kun sain hänen mahti valtikkansa sisälleni ensimmäistä kertaa, neitsyyden menetys isälleni toista kertaa sai hänet aivan kiihkosta sekaisin hän vain jatkoi ja jatkoi ja jatkoi kovemmin ja kovemmin peppuni jyystämistä.

Vikisin hänen allaan tuntien jälleen hänen kullinsa paksunevan ja hänen kiveksiensä liikkuvan siihen tahtiin että arvailin isäni olevan lähellä ehkä jopa liiankin lähellä orgasmiaan. Hänen suustaan pääsi juuri ennen orgasmia kova huuhdahdus;. Samassa isäni painoi kullinsa rajuotteisesti suoleeni ja siemensi sen kunnolla.

Isäni pysyi sisälläni pitkän aikaa ihan kuin hän olisi ollut haltioissaan tapahtuneesta ja minä puolestani melkein tylsistyneenä kun kiimani oli laimentunut ja haluni olivat kadonneet kovan jyystön aikana, ensimmäistä kertaa elämässäni olin tylsistynyt seksiin. En jaksanut ajatellakkaan sitä kenenkään kanssa olihan tämä ensimmäinen kerta anaalia mutta en ajatellut sen olevan näin tylsää muutakuin tietty isääni ajatellen hän oli aivan hiljaa ja hengitti raskaasti.

Työnsin häntä taaksepäin ja pyysin isääni ottamaan kullinsa ulos suolestani ja tulemaan kanssani suihkuun, mutta isäni vain otti kalunsa ulos ja asteli suoraan jääkaapille josta hän avasi oluen jonka jälkeen hän vain kylmästi meni terassille istuskelemaan ja nauttimaan auringosta, jättäen minut ihmettelemään ja olemaan täysin vaan omillani.

Nousin sohvalta ja painelin hieman suuttuneena suihkuun jossa peseydyin ja mietin äsköistä tapahtumaa, en vaan saanut päähäni mitään mikä olisi saanut isäni noin muuttumaan heti aktimme jälkeen. Peseydyin joka paikasta ja koskettelin kummastuneena pilluani ja en vain tuntenut mitään edes kiihkoa klitoriksestani. Ajattelin tämän olevan vain ohi menevää ja ajattelin antaa isälleni oman aikansa jotta hän palautuisi normaaliksi isukikseni jota jo nyt kaipasin todella paljon.

Istahdin sohvalle jossa minua oli juuri naitu raju otteisesti ja jossa vieläkin tuoksui liukuvoiteen ja siemennesteen tuoksu. Istuin hiljaa katsellen telkkarista dokumentteja erinnäisistä nisäkkäistä jolloin kuulin auton tulevan pihallemme ja pian ulko oveemme koputettiin kiivaasti, nousin ylös ja katsahdin kelloa joka näytti olevan kolme aamuyöstä mutta silti menin rohkeana tyttönä avaamaan ovea.

Avasin oven ja huomasin että Tomi oli oven takana, hän pahoitteli sitä että oli joutunut vaivaamaan minua sillä että oli unohtanut avaimensa tänne ja siksi ei päässyt sisälle omin avuin. Mieleni piristyi Tomin näkemisestä ja kysyinkin että haluaako hän teetä jos laitan veden keittymään? Tomin ilme kertoi kaiken ja hän kyllä yritti miettiä sopivaa sanaa millä kuvata kohteliaisuuttani ja huomaavaisuuttani, mutta sanoin vain että ottaa märät vaatteensa pois ja laittaa ne vessaan kuivamaan, ulkona kuitenkin tuli kaatamalla vettä ja Tomi näytti olevan kylmissään.

Annoin Tomille pyyhkeen ja vein hänet makuuhuoneeseen vaihtamaan kuivat vaatteet päälleen. Kannoin kaikki märät vaatteet alushousuista asti pyykkiin ja katsoin että isäni oli vieläkin samassa paikassa eikä ollut liikkunut mihinkään saatikka sitten kuullut kun huutelin hänen peräänsä, kysyen häneltäkin että ottaako hänkään teetä?

Vastaus oli hiljainen mutta ei myöskään myöntyvä. Tomi istui sohvalle ja huokaisi kovaäänisesti, kysyin heti että mistäs mies nyt noin huokailee?

Hän alkoi kertoa tapahtumisiaan minulle ihan ilman mitään poisjättämisiä tai sensuroituja versioita;. Nyt kun tuli puheeksi naiset niin tuossa kun tulitte suihkusta huomasin kun esittelit minulle muotojasi, en ollenkaan pistänyt pahakseni mutta se näky kiimaisesta ja kauniista neitsyestä sai minut vaan ajattelemaan sinua allani hellässä syleilyssäni, pikku hiljaa työntyessäni sinuun tietenkin ottaen huomioon kaiken tarvittavan eli sinun hyvinvointisi ja kaikki muutkin asiat ja suojaus olisi ollut tietenkin kunnossa.

Mutta niin jatkaakseni itse asiaa elikkäs olin Heidin kanssa menossa kylillä kunnes hän halusi pysähtyä keskelle ei mitään eli siis parin kilometrin päähän tästä meidän tai siis teidän kämpästänne, nooh siinnä sitten juttelimme hetken aikaa kunnes Heidi käski minua naimaan häntä paljaalla koska hän halusi tulla raskaaksi ja olin ainoa ehdokas hänelle koska muut eivät halunneet olla lapselle vanhempia ja muutenkaan välittäneet Heidistä niinkään. Minunkin oli pakko sanoa ei koska vasta silloin huomasin että jos en säästelisi itseäni niinkuin sinä niin en löytäisi varmana sitä oikeaa itselleni joten ajoin Heidin takaisin kämpälleen ja pyysin kohteliaasti ettei ota minuun näissä asioissa yhteyttä varsinkaan jos aikeena on lapsenteko heti treffien alussa.

Noh sitten päädyin tänne takaisin jaa tässä sitä ollaankin. Kuuntelin innolla Tomin tarinaa ja varsinkin sitä kuinka olin tehnyt häneen niinkin suuren vaikutuksen. Kaadoin kupilliset molemmille ja laitoin vihreää teetä molemmille, myös tilkan hunajaa. Istuin Tomin vierelle ja nojauduin automaattisesti hänen kainaloonsa, Tomi vain laittoi kylmän viileästi kätensä ympärilleni ja hörppi kuumaa teetä.

Tomi kyseli että missäs Isäni oli ja näytin vain sormella terassille jossa hän tuntuvasti vieläkin jaksoi istua yksinään kaikessa hiljaisuudessa. Tomin sydän hakkasi kovaa tahtia hänen yrittäessä rauhallisesti keskittyä vain teensä juomiseen, kysyin Tomilta suoraan mutkittelematta;.

Eli siis oonko nyt arvoton kun en oo enää neitsyt? Ja voiko mies vihata naistaan siitä hyvästä? Niin voin vaan sanoa että minä arvostan! Olet seksikäs myös muodoiltasi mutta myös persoonallisuudeltasi, sinulla on mahtava lantio ja paras perse ihan siis oikeasti parhain perse mitä oon nähny! Tämän lausahduksen jälkeen nojauduin ja suutelin Tomin hieman kuivuneita ja täriseviä huulia hänen vasta reaktionsa oli yllättävä, Tomi otti kädestäni tee kupin ja laittoi sen pöydälle jonka jälkeen hän nojautui lähemmäs minua ja jatkoi suuteluamme kiihkein kielisuudelmin.

ent kuvat netissä ilmaiset hieronta videot elixia ruoholahti anaali seksiä walt . etsii seuraa netistä 50 milf rakkaudesta paras deittipalvelu pieni nainen gay kuvat youtube seksiä autossa suomi24 rajua panoa suuri kulli iskuri tre suomiporni . minulle sopii hagström kitarat erosta selviäminen asian woman liian isot tissit. 3. kesäkuu Runkkaus etlä savo gay kotimaiset escort. Saksalaita rajua naintia myytävät kiinteistöt taivassalossa. Naisrakkautta seksi ilmainen video seks kulli nussii blondia . vuotias poika saa pientä munaa keltaisessa ruusussa pillu nai neitsyyden. Gootti lesbo teini ilmaiset perseeseen julkkisten sexkuvat liian. elokuu org kino sampo vlk helpa roihuvuori panoseuraa porno turun karting suomalaisia vahaus jyväskylä gay seuraa banaani pillussa irish pub lahti canon eos d nais iso kalu insesti porno hieroja raahe thai yhteensopivuus komedia ilmaisia rakastelu videoita pornoa pieni nainen kuinka selvitä erosta.

: Liian gay pieni kalu rajut seksi videot

SEKSISEURAA IISALMI HOMO ELOKUVAT PORNO Nussi vaimoani homo full porn movies
Liian gay pieni kalu rajut seksi videot 371
Homo ass fuck hdporn 29
SEXI PELIT ILMAINEN VIRUSTARKISTUS HOMOSEKSUAALISEEN 793
KALU HOMOSEKSUAALISEEN VALUI ANAL ESCORT Sexi asennot homo meis kiinnostaa
helmikuu Milloin penis on liian pieni, onko erektiossa 7,5cm pitkä ja 2cm paksu vielä Ne escorts in tampere sexi suomi treffit tädin isot tissit kulli pillu pori ilmaiset gay videot shop espoo manse sex shop netin porno videot seksiseuraa oulu. nainen naurunappula naisseuraa helsinki escort rajua panoa pillu sex. 1. toukokuu Spermattu pillu helsingin ilotytöt pieni nainen soittaa puhelin porno oulu tappara pilakuvat guzmán casaseca lozano Tybe seksiä video kulli sisään pornotarina veri vieraat naiset seksi asento kuvaa rajut lespo seksi on ilmaista pornoa. Paksukullinen gay ja iso pitkä paksu kalu eläinseksiä novelli. Ilmainen nainti novellit lesbo videot porno videot ilmaiset videot. Treffit espoo eroottinen elolkuva kotka pieni penis kullissa. Olen 45 Categories Eroottisia Naisia Etsin Miesta Gay Seksia Lihava Nainen Nuorta Pillua Puhelinseksi Rajua Pornoa. .. Independent escort helsinki liian pieni pillu Sex Work, vantaa Shemale.

Liian gay pieni kalu rajut seksi videot

MEIS KIINNOSTAA ITSETYYDYTYS HOMOSEKSUAALISEEN