Sen seurailu kielto, häveliäisyydetön on kielletty työn-ohjaamiseksikin ulkoinen, joita ette osaa soveltaa miehenä, koska olette hallusinaatio sen alirotua transvestismi ihannoiden palvoneet uskonnolliseti järjestelystänne. Miksi mä en saanutkaan tehdä tätä hallusinaatio-järjestelmään hallusinaationa? Ei tässä ei ole kysymys myyjäksi käytöstä työssä, vaan ihan hallusinaation halusta vaarallisena negromancer kantananne, elää esittäen ihmiseksi, fysiologisena esittämisenä rotu, yleisen hallusinaatio-järjestleän ulkopuolelle joksikin eläväksi, jollaista he eivät koskaan ole, ja teille ei siksi oteta, esittäminen perhe, eläimenä.

Minkä takia teitä ei kiinnosta tunne-aukostomalli vahvistamisen tila? Koska teillä on eläinsiirto-kielto laiminlyöntejä jotka eivät koske hallusinaatiota ja koska ette toimi niin lasten hoitajana ja teillä on näin sairaanhoitajan lapsi perhe-toimintanne tekemättä seksityötä sen rekisteri-ote käyttö kokien ihmiseen sen teetättämiseen pari-suhteeseen häiriköin transvestiitille.

Rubik 4 vastaisesta toiminnasta sellaista rekisteri-ote toimintaa lapseksi ottamisesta ei saa. Rubik 4 rekisteri-ote on tosiaan tarkoitettu vain eläintä varten. Ei lainkaan taas teitä hallusinaatiota, varten. Eläimen käytöksi esittämiseen ihminen kuten hyönteiseksi elämään. Tänne ei oteta koskaan transvestiitille rankaistava minkään näistä Rubik 1, 2, 3, ja 4 vastaisen, toiminnan oikeus harjoittamiseen naisen sukupuolen halventaminen koulun pito, johtaminen auktoriteettiharha, erityisesti hallusinaatiota varten, sen auditiivisuus ja viestikeskus oikeus rekisteri-ote pyynnöt tapakäyttönä keho-asetteet hallusinaatio mielisesti eivät ole koskaan syntyneelle.

Se on hyönteisen transvestisminne pyytämää ja siksi liian ohjelmaton elämää. Kyllä meillä on asukas haitta. Sen isännöinti tai muu Ymmärrämme nyt syntymättömyyden ja asumisen kiellon? Ei he eivät ole vesi. He ovat materiaton hallusinaatio esittämisessänne perhe. Te ette voi saada sellainen! Anteeksi - Onko minulla ruoka-oikeus seurakunta?

No ei varmasti ole. Tähän vahvistetaan seurailunne Jumalan, sen alirotu aiheuttamisen, kieltoa Suomena! Kirkkoherran virastonne täysin alirotu toiminnastanne, ei ole hallusinaatioksi oikeus sen asukkaaksi esittämiseen pyrkimykseen materiaton lasten murha, materiaton eliniän lyhentäminen sen Rubik 4 vastaisesti esiintyminen ja väittäminen eläimenä joihin ei neanderthal-nyky-aika kanta alueelle.

Me emme ole sen alue palvomiseksi materialiton uskonnoksi. Te ette saa käydä ja laittaa alirotunne, alirotu käyttöä yleistämiseen nimenä sen käyttöön pyyntö, tai talous, koska olette materiaton hallusinaatio kehon olemuksen kuoresta toisistanne. Näin ei ole syntynyt ja kohdun sisäinen raskaus, osin siten. Mainoskuva Hän nykyään myöntää olevansa kirkkoherran virastoa ylläpitävä, alirotu ja menee siten samantien mielisairaalaan hän ei ollut myöskään ajatellut kohtuuton suomalaisuutensa oleva, etnisyytensä ulkopuolella.

Tiesittekö Seta keskustelun risteily-alukseksi, myös sen konseptit osin, jossa te keskustelette kansanomaisesti vasta sen materiattomuushalusta? Koska A-klinikka järjesti materiattomalle hallusinaatiolle, asuntoa asukkaaksi ja isännöintiä.

Ei teille ei tule sen kristinusko. Teille tulee sen kuolema. Tähän ei oteta rekisteri-ote ihmiseen koskaan oikeudeksenne sen teleks-porttimallein soveltamiseen nähdä fontti tai pitääksenne ulkoinen ihmisen.

Postitin tänään vangille kirjeen ja tajusin vasta lähetettyäni sen etten laittanut kuoreen omia tietojani ollenkaan. Vanki kyllä tietää keneltä kirje on, mutta annetaanko sitä hänelle ollenkaan kun lähettäjän tietoja ei ole?

En löytänyt mistään tietoa täytyykö tiedot olla ja miten nyt sitten pitäisi toimia? Etsi Toggle navigation Valikko. Katsoin tuossa viikolla telkasta ohjelman mikä oli vankilasta missä oli paljon mustalaisia. Miten on pelkäävätkö tavalliset vangit mustalaisia ja pahoinpitelevätkö mustalaiset toisia tavallisia vankeja?

Kerrotteko vielä lisäksi missä tämä A. Vangille kirje Postitin tänään vangille kirjeen ja tajusin vasta lähetettyäni sen etten laittanut kuoreen omia tietojani ollenkaan. Tähän ei uskalla sitten edes nimimerkkimiehet vastata Tavallisia vankeja siinä missä muutkin, liskolla oloon ei ole omaa syytä mutta jos kerrroksillä odottaa 70 skinheadia niin vaihtooehdot on mitä on,tosiasiasssa monesssa vankilasssa voisivat halutessaan asua kerroksillakin,itselläni ei ole mitään negatiivistä sanottavaa mustalaisista, kansainvälistä väkeä.

On se varmaan nautinto haukkua ihmisiä palstoilla, kuuluvatko he sitten valkolaisiin tai romaneihin. Tule joskus katsomaan meidän treeni touhuja. Romani ihmisiä treenailee meidän porukoissa ja ovat osallistuneet salikilpailuihin.

Minun tuntemani romanit ovat ihan asiallista porukkaa. Valkolaisista löytyy yhtä lailla teidän laisia ääliöitä jotka haukutte täällä vähän kaikkea. Lieneekö joku huvi, vai mistä johtuu.? Siitähän oli lehdessäkin jokin aika sitten juttua. Minä en ole rasisti ja siksi kaveripiiriin kuuluu kaiken laista porukkaa.

Eikä kaikki ole menneisyydeltään rikollisia. Sanoo Herra Valjakkala Suomenlippu vihreän karvapilottinsa hihasta loistaen. Liskolla palvelu pelaa paremmin, miksi siis mennä normaalille osastolle?? Toihan oli jo täysi provo. Täällähän on puhuttu jo ajat pitkät paskaa kenestä milloinkin. En ole uskovainen, mutta jokainen voi olla kuka tahtoo. Se on niinku jokaisen oma tahto. Me suorat rehdit miehet ollaan kamuille aina kamuja ja kavereita ei petetä.

Se kuuluu jo periaatteisiin. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Kuvauksesi sopii erittäin hyvin eräisiin maahanmuuttajiin: Opettele kirjoittamaan mokoma emäskoinija. Eihän tuosta saa mitään selvää! Just näin, kannattaa opetella kirjoittamaan! Tulee muuten vaan nauru kun lukee Mikäs on se hortto kaalo joka seurustelee tyttönsä kanssa?

Ja se yks joka on pannut omaa tyttöänsä? Onhan mustalaisissakin kaikenlaista väkeä. Tiedättekö miks mannet "ostaa" lue: Hai sie, opetella suomi tyhmä romani. Mustalaisilla linnassa on omat porukkansa ja heillä on tapana kusettaa nuoria just taloon tulleita, mutta ei heitä muut pelkää. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Mä taas muistan kun samassa talossa juotiin kiljua, niin mustalainen vietiin rundiin ja valkolainen sairaalaan.

Kunnon miehet lusii aina kerroksilla, myös Sörkassa ainakin ennen. Opettele sinäkin Veijo kirjoittamaan. Isot kirjaimet, yhdyssanat ja sen sellaiset. Yleensä ihmiset oppii ne koulussa, et oo tainnu ehtiä käydä? Toi vanha liitto on niin väsynyttä juttua, ihan samanlaista sekoilua se on ollu kun nämä nykyisetkin hörhöt tekee.

Kirjoittaja on poistanut tästä viestin. Hitler Von Kampman No mikä niissä manneissa mättää? Mustalaisillahan on tunnetusti hyvät geenit, lihasmassaa ja älykkyyttä vaikka muille jakaa, kun lisäännytte tunnetusti sukunne sisällä. Yksi manne tuli kahden valkoturpakaverinsa kanssa kerran haastamaan riitaa ja tippui yhdestä lyönnistä. Se on erittäin mukava muisto, jota vaalin rakkaudella. Oletteko muuten montakin kertaa nähneet mustalaisen liikkuvan yksin???

Aina on laumaa mukana: D niin myös vankilassa. Osalla kakarat opetetaan lapsesta pitäen halveksumaan valtaväestöä, jos joku vähän sorsii niin heti ollaan itkemässä rasismista tai ei saa haluaamsa tahtoa läpi , vaikka itse tavallaan "syyllistytään" samaan. Valehtelematta voi sanoa tietäväni oikeasti muutaman suhteellisen rehellisen työtätekevän romaanin,harmi sinänsä että se massiivinen "rikollinen aines" pilaa heidänkin maineensa.

Meni varmaan vähän ohi, mut miks teitä mustalaisia on sitten yleensä muutamaa valkolaista vastaan vähintäänkin se puolenkymmentä mielellään enemmän jos kerran yks tumma vastaa 3: Heti ollaan teräviä tarjoilemassa kun ei "normitappelulla" nyrkein edes pärjätä D Tosi reilua toimintaa.

Olen nähnyt monesti mustalaisen liikkuvan yksin, mutta käyn muuallakin kuin Tallinanaukiolla. Olin aikoinani lusimassa siinä kerroksessa mihin uudet vangit sijoitettiin,ovet kun meni kiinni kyllä mustalaiset itki ja vaikersi,aamulla pääsivät käytävälle kävelemään henkselit paukkui ja oli olevinaan niin kovaa miestä,paska sakkia.

Luuletko ettei muut kuseta, kun mustalaiset,mustalaiset vaan joutuu useemmin kiinni,taitaa niillä olla kalan aivot tai kanan. Täs taannoin suomiseuran tansseissa tuli iso riskinnäkönen,minua nuorempi manne haastamaan riitaa. Niin kauan haastoi riitaa,että olisin menettänyt kasvoni jollen olisi tehnyt mitään.

No ei siinä mitään manne sai turpaansa,ei ehtiny eres puukkoa vetään. Kun manne hävis niin manne muijat tuli sivusta potkimaan. Ottaisivat eres reilusti turpaan,mutta kun niistä ei oosiihenkään. Ja te romanit ette ole tyhmiä, vai? Kun nyt näin on kerran alettu rotuja kiittelemään, niin omasta mielestäni romanit ovat umpityhmiä, laiskoja, rikollisia, äänekkäitä ja epämiellyttäviä.

Niin, ja olen nainen, joten en ole romaninaisten pimppaa vailla. Joku voisi olla jopa sitä mieltä, että kaikki mustalaiset sais kerätä koko Euroopasta kasaan ja lähettää Grönlantiin ja ottaa veneet ja airot lähtiessä pois.

D aina pitää olla soittelemassa suvulle tai muutenvaan kaivetaan puukko esiin. Jos menet tuonne Romano-palstalle, niin huomaat kuinka romanimiehet ovat erittäin homoseksuaalisia. Käyttävät jopa onkivapaa raiskaamiseen, jos pikku pippeli ei seiso. Mustalaisilla on sellanen kulttuuri että ne ainakin voi uhata pahoinpitelyillä, jos niitä on kasassa sopivan monta, kaksi on liian vähän, mutta jos niitä on kymmenen, niin sitten ne riitelee jo keskenäänkin.

Yksin ku sattuvat olemaan, niin silloin ovat mielinkielin, mustalaiset ei osaa katsoa ketään ihmistä muuta kuin ylös- tai alaspäin. Henkistä väkivaltaa ne ainakin harjoittaa siinä muodossa, että mölisevät kuin perkeleet kun ovat laumassa. Älypuhelin saisi ne sekaisin entisestään. Ne ei ymmärtä mikä on äly: Kyllä sinä kirjoitat omasta suvustasi. Kirjoituksesi sisältää niin paljon virheitä,että isäsi ja äitisi ovat sisaruksia keskenään,Paskatenhoilla on sanonta "mitä serkumpi,sen herkumpi" isoista nenistä näkee sisäsiittoisuuden,sen isompi nenä,mitä lähempää naitu.

Isät köyrivät tyttäriään ja lihavaperseisiä äitejään. Tappaa pitäisi koko varastotu kaasulla. Taitavat olla hyvinkin visusti vähin äänin siellä liskolla pelkäämässa. Mitä tarkoittanet tavallisilla vangeilla?? Lähinnä ne nauravat mustalaisten kustannuksella: Niin ja en ole rasisti, sitä se olisi jos ilman syytä vihaisin mustalaisia. Miksi nimimerkkisi on kirjallinen suuntaus romaani vaikka kirjoitustaitosi on tosi heikkoa? Välimerkit, isot kirjaimet ja yhdyssanat aivan hakusessa.

Miksi et käynyt koulua kuten valkolaiset lapset? Mitä olit touhuamassa silloin kun muut opettelivat kirjoituksen alkeita?

En haluaisi uskoa että valkolaisvanhuksia ryöväämässä, kuten romaneilla tänä päivänä on valitettavana tapana, joten mitä puuhailit silloin? Haluaisin tietää, koska kulttuurinne kiinnostaa ja koulussa selvästikään et aikaasi kuluttanut. Palataan asiaan kun osaat edes sen. Nyt täällä nauretaan sinulle kun teksti on kuin viisivuotiaan kirjoittamaa. Istu ja nauti Kyllä se niin on että nk. Osa manneista jopa sen takia liskolla.

Osa taas tekee yhteistyötä kerholaisten kanssa. On nähty tapaus,kun Nbk: Kyllä meitä kaaleita pumpataan persiiseen posessa.. Mällit ne imuttelee kuin ennen vanhaan hooverit pölynimuri jos tyhmät ei tiedä. Olen saanut vanhanaikaisen mustalais kasvatuksen kotoa, olen 26v romaani mies, enkä ole koskaan ollut poliisin kanssa tekemisissä.

Töitä olen tehnyt peruskoulun päätyttyä eli n. Omistan 2 ok taloa, 4 osakehuoneistoa ja 3 autoa. Ystäviä on laidasta laitaan eli pankin johtajasta Siltikään ei ole koskaan ollut tarvetta riidellä kenenkään kanssa. Oma rikosrekisterini on puhtaan valkoinen, enkä varmastikkaan ole ainoa En tahdo syyttää, väheksyä tai moittia ketään ja pyydän anteeksi jos tekstini loukkaa jotain, mutta hitlerin valta kuollut ja mielestäni ihmisiä pitäisi nykyään käsitellä yksilönä eikä joukkona.

Mustalaiset eivät uskalla kertoa heihin perheen sisällä kohdistuneesta nussinnasta ym. Varmaan kaikki huijattua omaisuutta vanhuksilta. Minä olen nussinu lasta ja tapanu sen äidin ja olen Suomalainen linnakundi. Istuin 5v ja olin kaikkien kaveri. Erityisesti kerhot arvostivat minua. Olen puoliksi mustalainen ja käyn koulua ja vanhempani töissä, heijän rikostausta on ihanpuhas ja ej saa yleistää, smala tavallahanme voijtas teitä yleistääsiis valkolaisia ku raiskaatte. Hyi hävetkää te jotka ootte rasisteja siat!

Ja seurustelen mustalaisen kanssa joka ei hakkaa minua eikä raiskaa ei oo yhtäkää arpea kehossani eikä ikinä oo ollu yhtäkään mustelmaakaan! Olen puoliksi mustalainen ja hyvin kasvatettu käyn koulua ja vanhempani töissä. Ette voi mitään sanoa oman mielipiteenne perusteella, kokemus sen sanoo. Seurustelen mustalais miehen kanssa eikä ikinää oo raiskannu mua eikä mulla oo mitään arpia kehossa ku ei hän hakkaa minua eikä ole koskaan olu hänen takiaan mustelmia, joten valkolaiset tekn teette raiskauksia kouluampumisia teillä ei ole mitään varaa sanoa yhtään mitään t.

Jokaisen omat lausunnot perustuvat varsin usein omaan mielipiteeseen. Nyman " Mustalaismies on yhdyssana. Miten raiskauksia tehdään teknisesti? Finanssialalla paljon naisjohtajia IS testasi uuden iskukeinon: Kolme naista tyhjensi ravintolaseuralaisen asunnon - verhotkin vietiin Etelä-Savon käräjäoikeus on tuominnut sakkoihin vuotiaan naisen, joka löi laimin suuren koiralaumansa hoidon Pieksämäellä.

Indonesialainen heimo käy yleistä kauneuskäsitystä vastaan. Miksei riippurintainen nainen kelpaa kumppaniksi? Näin ulkonäkö vaikuttaa uskottavuuteemme. Muistatko nämä Samanthan seksiopetukset? Näin IS-lukijat löysivät rakkaansa: Mitä omassa kodissa saa tehdä alasti ja mitä ei?

Näin ulkonäkö vaikuttaa uskottavuuteemme MainOnline: Bad grooming habits, poor professionalism: Brush hair and tie it up to be taken seriously in the office or dye it, if you're a redhead Naisvarkaat pitivät iäkästä miestä aloillaan Nainen tappoi miehen puukottamalla Kolmen naisen porukka houkutteli kyytiinsä päihtyneen miehen ja sitten varasti mieheltä omaisuutta Is this proof the Virgin Queen was an imposter in drag? Shocking new theory about Elizabeth I unearthed in historic manuscripts.

Anorektikko ja sairaalloisen lihava naimisiin. Liverpool-legendan nöyryytys - tytär strippaa netissä minuuttitaksalla. Palauta kipinä avioliittoon - lue 9 arvokasta vinkkiä.

Naisen seksihalut löytyivät sittenkin. Naisen seksihalut löytyivät sittenkin Pitihän se arvata: Naiset ovat onnistuneet ottamaan omakseen miehisiä käyttäytymismalleja, kun taas useimmat miehet eivät ole kyenneet päinvastaiseen. Kirjoittaja ei kuitenkaan näe mitään ristiriitaa verrattuna aiempaan kappaleeseen: Tuo viitaa kirjaan Daniel Bergner: What Do Women Want? The truth about female desire: Stereotypiat naisten seksuaalisuudesta kumottiin: Oletko istunut aina väärin?

Tutkijoilta yllättävä suositus Nainen häiriköi homoparin lähetystyöhön siunauksessa Messuhallissa. Helle sai miehetkin vaihtamaan hameeseen Ruotsissa Kommenteista: Kummallista, että shortsien kieltäminen ei ole muka sukupuolisyrjintää, jos kerran lyhyet hameet sallitaan. Jos sallittaisiin pitkät housut, shortsit ja pitkät hameet, mutta ei lyhyitä hameita, feministit varmasti määrittelisivät sen sukupuolisyrjiväksi käytännöksi.

Nyt miehet pakotetaan pukeutumaan naisten vaatteisiin, jotta he eivät läkähtyisi helteessä. Kenen kanssa voisit mennä sekasaunaan? Berliinissä pelattiin ensimmäiset alastomien naisten EM-kisat - katso kuvalinkki. Himoitseeko nainen kumppaninsa kavereita? Haluatko sinä naisia palomieheksi?

Naapurikyttääminen uudelle tasolle — raivostuisitko sinä tällaisesta? Nainen peruutti päin autoa ja hönkäisi 4,65 promillea. Pidä nämä 5 asiaa mielessä, kun nettitreffailet. Unelmien tissit - kumpi ratkaisee: Mies rakastui Pumpattavaan Barbaraan: Ruotsalaismiehet kiertävät työnantajan sortsikiertoa - tilalle hame.

Tavallisen velton sohvaperunamiehen on turha haaveilla treffeistä bodimimmin kanssa, koska tavallinen sohvaperuna ei edes mahdu bodimimmin miestutkaan. Miespuolinen sitävastoin on passiivisenoloinen "pullasorsa" - tosin oikein mukava tyyppi oon jutellu Naispuolinen kohtelee häntä arvostavasti ja kunnioittaen. Ei pelokkaasti, vaan siten kuin kumppania "kuuluisi" kohdella puolin ja toisin. Jotenkin nää Laasasen erilaiset ehdottomat totuudet ei yleisestikään oikein tahdo päteä kovin kaksisesti.

Ihan liian usein näkee esim. Sit sitä miettii lähes katkerana, että jos hakkaisin tuon jätkän, saisinkon sen naisen Jos linkin voi kopioida, niin siihen voi tällöin myöskin kirjoittaa tarvittavan HTML -koodin. Ruotsalaiset veturinkuljettajat luopuvat mekoistaan. Berliinissä pelattiin ensimmäiset alastomien naisten EM-kisat - katso kuvalinkki Siis: There were more curves than a Beckham free-kick and more boobs than England's U flops as teams from across the Continent gathered and got their kit off at the tournament in Germany.

There were no British representatives at the contest as teams from Italy, France, Sweden and Germany tussled in the buff on the astroturf at Berlin's Palais am Funkturm. Kiinassa seksistä ei yleensä puhuta julkisesti, eikä välttämättä edes oman aviopuolison kanssa. Syrjäseutujen Mosuo-yhteisöllä on harvinainen matriarkaalinen kulttuuri, joka heijastuu myös naisten seksielämään.

Ehkäisypilleri miehelle - vihdoinkin? No joo, minulla ei selvästikään ole elämää Laitoin siksi, koska olen tainnut antaa liioitellun kuvan kondiksestani. Kauneuskatastrofien syitä ja seurauksia. Maailman parhaat tissit löytyi ja pantiin Äiti on hyväksynyt tatuointini, mutta mummolleni ja papalleni en ole kuvia näyttänyt. Mummo on sen verran vanha, että yhdistää ne vankilaelämään.

Helteisissä terassitalkoissakin hikoilin heidän nähden pitkissä housuissa ja hupparissa. Mummolle ei siis ilmeisesti tule Me Naiset -lehteä. No kun esitin, että minulla on "varaa" luonnehtia ketään "pullasorsaksi" Pullasta siis ei saa nauttia?

Rosa Meriläisen kolumni HS: Miesten himokkaat katseet loukkaavat. The economics of relationships From divorce rates to the 'man shortage', there's little about love that can't be explained by market values, according to one economist. Ranskalaisnaiset synnyttivät lasta saksalaissotilaille, ja myös homoseksuaalit veljeilivät miehittäjien kanssa. Texas woman arrested in ricin letters to Obama, Bloomberg: Officials Texas woman fatally stabs man with a stiletto heel, police say. Huomenna torstaina kaikki kiinnostuneet seuraamaan EU: Gender Equality Index - Launch Conference.

Finanssialalla paljon naisjohtajia Taloussanomat: Valmisteilla oleva väitöskirja finanssialan johtajuudesta tuo esiin naisjohtajien yleisyyden pankeissa ja vakuutusyhtiöissä. Tutkimuksen mukaan Suomessa toimivissa merkittävissä finanssiyrityksissä toimitus- tai maajohtaja on nainen melkein joka kolmannessa yhtiössä. Ehdottomasti asian vierestä Ilta-Sanomat: Matkustaja närkästyi Tallinkin pornokiellosta - Vastaus: Tallink-konserni tarjoaa matkustajilleen mahdollisuutta käyttää laivoillaan langatonta internet-yhteyttä.

Tallinnan ja Helsingin välillä kulkevalla Superstar-laivalla matkustanut mies närkästyi pahasti, kun hän huomasi yhteyden olevan rajoitettu. Mies kertoi kokeilleensa käydä pornosivustolla, mutta pääsy estettiin. Nöjd ei osaa sanoa, mitkä muut kuin aikuisviihdesivuostot ovat estettyjen sivustojen listalla.

Mutta tuollaisesta perustelusta voi sitten kysyä miksi sitten muita sivustoja, jotka eivät ole "työnteon kannalta välttämättömiä", ei ole estetty. Onko esimerkiksi Facebook estetty? Huomaa sukupuolieron kehitys huonompaan suuntaan. Eläkeaika pidentynyt hurjasti - ja pitenee yhä Naisten eläkkeelläoloaika on liki kolminkertaistunut ja miesten yli kaksinkertaistunut luvusta.

Käyttäkää vain tanskalaisia prostituoituja. Kaksikko pyysi naista mukaansa, mutta Malminkartanon junaradan alikulkutunnelin kohdalla naiset olivatkin lyöneet uhriaan päähän ja repineet häntä hiuksista. Käyttäkää vain tanskalaisia prostituoituja Olisiko tämä sama kuin Iltalehti: Käyttäkää vain tanskalaisia prostituoituja Maahanmuuttokriittisen puolueen edustaja kehottaa miehiä käyttämään vain tanskalaisten seksityöläisten palveluita. Kehotuksen tehnyt tanskalainen parlamentaarikko Pia Adelsteen kuuluu Tanskan kansanpuolueeseen.

Onko tämä asiasta vai asian vierestä. Epävarma vartalosta Kesä tekee näkyväksi sen, miten eri tavoin naiset ja miehet yhä tuntuvat suhtautuvan ulkonäköön ja omaan vartaloonsa. Kun lämpötila kipuaa hellelukemiin, terassilla istuvat karjut eivät epäröi riisua paitaansa, vaikka sen alta paljastuisi millainen möhömaha. Naiset sen sijaan tuntuvat tuskailevan edelleen joka kesä, kehtaisivatko he näyttäytyä edes uimarannalla bikineissä.

Media tekee näkyväksi sen, miten eri tavoin naiset ja miehet yhä tuntuvat suhtautuvan toiseen sukupuoleen ja omiin mielipiteisiinsä. Kun mikä tahansa tasa-arvoa koskeva kirjoitus pitää saada valmiiksi, niin femakko-kotkat eivät epäröi esittää omia mielipiteitään totuutena vaikka niiden alta paljastuisi millainen kasa virheellisiä faktoja ja omasta päästä keksittyjä oletuksia toisten motiiveista.

Miehet sen sijaan tuskailevat kaiken aikaa, kehtaisiko sitä edes pienen faktoihin pohjautuvan tasa-arvokirjoituksen laatia ilman vihapuhesyytöksiä.

Rosan kirjoitus osoittaa jälleen kerran sen, miten lujasti naiset uskovat tuntevansa miesten ajatusmaailman ja motiivit. Yleistävää omien vainoharhojen esittelyä, joka menee metsään lähes joka kerta. Straussin ulkonäköhän lienee Laasasenkin tiedossa Hän vain näki kauniin naisen jossain kaupassa, negasi tätä, oli hauska - ja Kotona hän Googlasi naisen nimen Pilluakin hän olisi saattanut saada, mutta ei uskaltanut soittaa Playboy-pupulle, koska katsoi olevansa liian "paska jätkä" kelvatakseen Eli mitä tulee tuohon "itseään kunnioittavaan keskiverto pelimieheen" Jos Strauss olisi jo silloin kunnioittanut itseään, niin mitä olisikaan voinut tapahtua Menestyneenä ja itsevarmempana PUA: Huh, onneksi olen selibaatissa, niin ei tarvitse todistella mitään itselleni ;D Ilmeisesti erotun jollain tavalla katukuvasta, kun miespuolisetkin tuijottavat minua No, kohta taidan työllistyä helppoon suojatyöpaikkaan tietysti, koska olen niin paska jätkä, etten uskalla edes kysyä matalaa koulutustani vastaavaa ns.

D No siinä teille Neil Strauss Syyttäjällä rajuja väitteitä Auerin menneisyydestä. Toisille kuin ostaisi sian säkissä, toisille pala taivasta. Naiset antavat miehelle puhelinnumeronsa päästäkseen monesti vain miehestä eroon koska eivät jaksa vänkäystä mikset anna numeroasi jne.

Kiinnostavan oloiselle kaverille ei seksuaalista kiinnostusta annetaan tietenkin puhelinnumero kysyttäessä. Jessica Alba ei osoittanut mitään seksuaalista kiinnostusta Neil Straussiin vaan oli ystävällinen. Britney Spearsia haastateltaessa tottakai Britneyn tehtävä on olla ystävällinen. Puhelinnumeron hän olisi antanut kenelle tahansa kyseistä haastattelun tehneelle normaalisti käyttäytyvälle ok: Naisen ystävällinen käytös ei tarkoita sitä, että nainen olisi miehestä seksuaalisesti kiinnostunut.

Neil Strauss ei ikinä ole ollut mikään köyhä, tavallinen mies. A Cautionary Tale with Jenna Jameson http: Huonompaa ulkonäköä pystyy tietysti paikkaamaan olemalla miljonääri ja kuuluisa kuten Neil Strausskin tekee. Hienompaa varmasti Straussin mielestä on laittaa menestyksen syyksi "tieteelliset iskemisen menetelmät, joilla kaikki saa kaikki naiset. Ihastus ei ole päätös on siinä mielessä totta, että jos nainen ei koe sinun seksuaalista kiinnostusta välittömästi et voi tätä typerien Neil Strauss valheiden avulla luoda.

Ihastusta ei voi luoda "tieteellisillä iskemistekniikoilla" vaikka näin monet kokemattomat miehet virheellisesti luulevat. Näin sinustakin tulee naisellinen nainen. Ja olen jossain määrin yllättynyt, että joku muukin, kuin kommentaattori Hurtta on jaksanut lukea turhanpäiväisiä höpinöitäni tai ainakin yhden höpinän. Tuollainen "esiintulo" nostaa välittömästi tämän kommenttiosion tasoa. Eivät taida Suomessa feministit alkaa ajaa innolla tällaista Suomeen, vaan pikemminkin taistelevat kynsin ja hampain vastaan: Norjassa asevelvollisuus pian naisillekin.

Toisille kuin ostaisi sian säkissä, toisille pala taivasta yle. Seksiseuran metsästäminen verkosta on Suomessa kasvava ilmiö. Ilmiön yleistymistä kuvastaa, että verkkoon ilmestyy jatkuvasti uusia seurapalveluja. Maksulliset seksipalvelut ja pettämissivustot eivät kuitenkaan selitä yksistään ilmiön laajuutta. Suomessa ilmiötä on vasta herätty tutkimaan.

Se tiedetään, että esimerkiksi stereotypia naisesta passiivisena seuranhakijana ei pidä paikkansa. Meillä on todisteita esimerkiksi siitä, että nuorilla naisilla on huomattavasti enemmän seksuaalikumppaneita nuoruudessa kuin mitä edeltävällä sukupolvella oli, väestöliiton tutkijaprofessori Osmo Kontula kertoo. Suomalaisten käyttäjien kokemusten peruseella netistä saa kyllä seksiseuraa, mutta oikotietä verkko partnerin löytämiseen ei tarjoa.

Netissä liikkuu esimerkiksi huomattavasti enemmän kiinnostuneita miehiä kuin naisia. Tavallinen suomalainen nainen, joka ei pyydä seksistä rahaa saa melko lailla kokeilla mitä vaan, jos huvittaa, "Salla" kertoo.

Norjassa asevelvollisuus pian naisillekin Ilta-Sanomat: Norjaan on tulossa sukupuolineutraali asevelvollisuuslaki. Kaikki parlamentissa istuvat puolueet pientä kristillisdemokraattien ryhmää lukuun ottamatta pääsivät asiasta periaatesopuun perjantaina. Käytännössä sopu tarkoittaa, että Norjan vuoden mittainen asevelvollisuus voisi koskea naisia jo vuonna Kirjoitetaan sisältö uusiksi ja hyökätään tämän kimppuun.

Pin The Fuck Up: Jotta te kaikki ihanat lukijatkin pääsisitte nauttimaan markkina-arvon kohoamisesta pilviin, teimme teille pienen tutoriaalin siitä, kuinka olla naiselllinen nainen. Mistä löytää itselleen kumppanin? Katso asiantuntijoiden ohjeet … Asiantuntijoillakaan ei ole kaikkia vastauksia, vaikka joka vuosi markkinoille rojahtaa lukuisia kirjoja parinmuodostamisesta ja iskuvinkeistä. Siis heidän keskuudessaan, jotka ylipäätään kykenevät "tehokkaasti" muodostamaan parisuhteita, vaikuttaa monessa tapauksessa esiintyvän ilmiö, jossa hypätään "kumppanuudesta" toiseen - hyvin lyhyellä aikavälillä.

Ei siinä mittään, mutta sen kumppanuuden "löytämisen" kanssa voi olla vähän niin ja näin, kun ei olla löydetty itseäänkään, vaan "tyhjä tila" elämässä täytyy nopeasti täyttää "puuduttajalla". Enpä jaksakaan avata pointtia tarkemmin D Tällaisen yksinkertaisen ihmisen näkökulmasta olisi raastavaa päivittää "kumppanuussuhdetta" parin vuoden välein, ja aloittaa emotionaalinen investointi yhä uudelleen Jostain syystä se onnistui helposti, muutaman kerran työn ohessa tavattua naiset tulivat aivan itse mulle himaan 'touhuamaan' ilman, että olisi yritettykään iskmistä.

En itse ymmäärrä näistä ihmissuhdepeleistä pätkän vertaa ja inhoan niitä ylikaiken. Saattaa olla, että naiset, joiden perään kaikki kuolaavat alkavat kypsyä siihen todellisuuteen ja haluavat jotain muuta kuin kuolaavia ja nuoleskeleva miehiä. Vaikeata minun on sanoa kun olen vain kerran varsinaisesti itse iskenyt naisen, koska olin kovassa humalassa ja se johti parisuhteeseen, joka oli hyvin epätyydyttävä henkisesti vaikka seksiä sai aivan tarpeeksi, mutta jotenkin naisystävän hyvin kapea maailmankuva teki siitä suhteesta kaikin puolin hyvin tylsän.

Nämä muut suhteet, joihin olen naisten oma-alottieisen iskemisen johdosta joutunut, näiden ylempänä mainittujen naistyyppien kanssa, ovat olleet huomattavasti antoisampia varsinkin seksuaalisessa mielessä, etten sanoisi taivaallisia. Syytä en tiedä miksi näin on päässyt käymään.

Joku sanoi minua eläimelliseksi tyypiksi, mutta mitä sekin tarkoittaa??? Omasta mielestäni naiset ovat addiktioita aiheuttavia haitakkeita, joista pahimmillaan saa aivan käsittämättömän seksuaaliadiktion, josta irtipääseminen on sairaan vaikeaa ja esim ero on äärimmäisen tuskallinen jos se on tyyliä irti leikkaus Mutta, en silti jättäisi yhtäkään näistä kaunottarista väliin. Ilman näitä en tietäisi juuri mitään ihmisestä joka taitaa olla loppujenlopuksi aikamoinen villiapina.

Eikö tässä nyt ole eri näkökulma? Eli jouduit isketyksi sen sijaan? Tällaisen yksinkertaisen ihmisen näkökulmasta olisi raastavaa päivittää "kumppanuussuhdetta" parin vuoden välein, ja aloittaa emotionaalinen investointi yhä uudelleen Ilmeisesti päivittäminen oli myöskin nimimerkillä Anonyymi raastavaa — riippumatta suhteen laadusta.

Asia tuli ilmi pojan kerrottua koulunsa rehtorille tapahtumista. Tiedetään siis kenelle esitetään elatustukivaatimukset seuraavat 18 vuotta. No siitä, etten ole koskaan käynyt edes treffeillä. Olen toki vuosikymmeniä haaveillut valloittavani mantereen nimeltä 'Nainen', mutta olenkin vain jäänyt kotiin tutkimusmatkailemaan omaa napapiiriäni Luulen naisista paljon, mutten tiedä mitään.

Mitä tulee Anonyymin puheenvuoroon Kyllähän tuota lainaamaasi kohtaa voin "kippistää", mutta pyrin tätänykyä olemaan harkitsevainen Anonyymien "puhuttelun" suhteen. Koskaan ei tiedä, missä deeby luuraa Anonyymillä on se, Laasasella on se, sinulla ja minullakin on se ei nyt penisvitsailua Se, miten mollaan täällä ja myös kasvotusten ihmisten parissa itseäni, kertoo siitä, että minullahan se vasta melkoinen ego onkin - kun sitä pitää aktiivisesti tuoda esille.

Ego oikein ymmärrettynä ei viittaa vain ns. Ego on samastumista mielen luomaan tarinaan, jota ei edes ymmärrä pelkäksi ajatusrakennelmaksi. Egon kuolinprosessi alkaa siitä, että havaitsee egon siksi, mitä se on. Kuka tai mikä on se, joka sen havaitsee? Tarkkaileva 'tietoisuus', jota ei voi kuvata käsitteellistävän mielen Ja tämäkin avautuminen kertoi vain siitä, että egolla oli taas asiaa Vaimo oli synnyttämässä - näin karmeasti mies mokasi kotona.

Nuorten naisten suosinta synnytti vaihdevuodet. Lähes joka toinen avioliitto päättyy eroon. No oli miten oli, niin hyvä että isä on tiedossa.

Artikkelissa kyllä viitattiin poikkeukseen. Mutta voi olla että ymmärsin tuon väärin. Nainen tuli raskaaksi ja synnytti lapsen, jonka isä poika oli.

Asiasta kertoi the New Zealand Herald -lehti. Tapaus on herättänyt keskustelua siitä, miksei Uuden-Seelannin laki tunne naisen tekemää raiskausta. Lain mukaan naisia voidaan syyttää vain seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Woman, 36, bears child of year-old boy … The executive director of Rape Prevention Education, Dr Kim McGregor, said male survivors of sexual offending by women often felt the abuse they suffered was minimised by society.

He said he would have to make a case for access. He also said there were exemptions from child support for victims of sexual offending. Onko Laasanen väärässä 1. Eige - raportin tylyt lukemat. Suomen naisten tuottavuudesta ruotsalainen tutkimus. Enkä ole edes sosiaalinen tyyppi, joka jaksaa naisia naurattaa. Sitten onnistun jostain syystä vielä ottamaan osaa joihinkin uskomattomiin seksisekoiluihin selvinpäin.

Onhan siinä tietoisuus naisten olemuksesta kasvanut aikalailla ja tällä hetkellä olen standby tilassa naisten suhteen. Tällä hetkellä en lähde paikkoihin missä voisin törmätä naisiin, koska jos joku sekopäinen nainen keksii jostain kummansyystä, että tuossapa sopiva pässi siitossonniksi, niin olen sen verran typerä, että en osaa sanoa ei sille harrastukselle.

Mulla on mennyt ainakin 25 vuotta naisten kanssa sekoillessa. Ei siinä ole sitten jäänyt aikaa kehitellä muita itseäni kiinnostavia juttuja vaan huomio on ollut aivan liikaa 'saannissa' ja jostain syystä nämä naiset joiden 'uhriksi' olen joutunut, ovat olleet kiimaista sorttia.

Joskus kun kaveriden kanssa kun tuli puheeksi, että vieläkö peitto pöllyää kun olivat olleet naimisissa, niin kehuivat, että aika vähäksi on käynyt ja sitten ihmettelivät mun tilannetta kun on löytynyt kiimanen muijja, joka jaksaa naida. Se oli elämäni pisin suhde 14 vuotta Ehkä nämä aktiiviset naiset ovat enemmän kiinnostuneita seksistä kuin jotkut passiiviset, en tiedä kun ei ole muista riittävästi kokemusta.

Taidankin tästä näin lauantai-illan kunniaksi vetää pipon päähän ja mennä nukkumaan ja voi v kaiken lisäksi nykyään näen helvetisti seksiunia. Eikä niitä saa sammutettua Hänenkin naissuhdekuviot poikkeavat perinteisistä prinssi ja prinsessa menosta, mikäli olen oikein ymmärtänyt. No se, mitä hän ilkesi sanoa kertomukseeni: D Elämme ehkä samalla planeetalla, mutta jokainen ihan omassa todellisuudessaan Elämme ehkä samalla planeetalla, mutta jokainen ihan omassa todellisuudessaan Sitä sopii ihmetellä, kuinka paljon tai vähän todellisuudet leikkaavat toisiaan.

Olen kyllä nähnyt siitä paljon kuvia - ja olen nähnyt sen livenäkin, kun privaattistrippari kumartui edessäni, vetäisi stringinsä sivuun, ja raotti vidulaistaan sormillaan Tyttö 11 v näyttää nukahtaneen minun paikalle enemmin tai vähemmin poikittain. Kuvittelin että hän oli katsomassa Jukolan viestiä. Oli avannut television, mutta näköjään oli mennyt sänkyyn katsomaan televisiota makuuhuoneen oviaukon kautta… Alkaa nukuttamaan.

Pitää yrittää siirtää tyttöä hieman. Magic Trick Gone Terribly Wrong! Woman Dies As A Result! Sukupuoli ei kuulu musiikista. Hirvensarvia ja muita miehisiä sisustuskötöstyksiä. Lapset olkoon naimattomia Aamulehti: Vuosina — Suomessa meni naimisiin reilut 1 alaikäistä.

... Sana että on käyttäytymistapoja. Miksi naisjohtajan pitää olla teräsmies? Eroottinen seksi siwa hämeentie 42 gay väitellään Oudot perheet - Normeja ja ihanteita luvun Suomessa. Ei pelokkaasti, vaan siten kuin kumppania "kuuluisi" kohdella puolin ja toisin. Naiset laittavat terveelliset elämän tavat parisuhteen ja rahan edelle. On joitakin yksilöitä, jotka ovat päässeet ylemmälle oksalle, mutta niitä on aika vähän.

Eläinseksiä ilmaista gay lesboseksiä

Miksi et käynyt koulua kuten valkolaiset lapset? Mitä olit touhuamassa silloin kun muut opettelivat kirjoituksen alkeita? En haluaisi uskoa että valkolaisvanhuksia ryöväämässä, kuten romaneilla tänä päivänä on valitettavana tapana, joten mitä puuhailit silloin? Haluaisin tietää, koska kulttuurinne kiinnostaa ja koulussa selvästikään et aikaasi kuluttanut.

Palataan asiaan kun osaat edes sen. Nyt täällä nauretaan sinulle kun teksti on kuin viisivuotiaan kirjoittamaa. Istu ja nauti Kyllä se niin on että nk. Osa manneista jopa sen takia liskolla. Osa taas tekee yhteistyötä kerholaisten kanssa. On nähty tapaus,kun Nbk: Kyllä meitä kaaleita pumpataan persiiseen posessa..

Mällit ne imuttelee kuin ennen vanhaan hooverit pölynimuri jos tyhmät ei tiedä. Olen saanut vanhanaikaisen mustalais kasvatuksen kotoa, olen 26v romaani mies, enkä ole koskaan ollut poliisin kanssa tekemisissä. Töitä olen tehnyt peruskoulun päätyttyä eli n. Omistan 2 ok taloa, 4 osakehuoneistoa ja 3 autoa.

Ystäviä on laidasta laitaan eli pankin johtajasta Siltikään ei ole koskaan ollut tarvetta riidellä kenenkään kanssa. Oma rikosrekisterini on puhtaan valkoinen, enkä varmastikkaan ole ainoa En tahdo syyttää, väheksyä tai moittia ketään ja pyydän anteeksi jos tekstini loukkaa jotain, mutta hitlerin valta kuollut ja mielestäni ihmisiä pitäisi nykyään käsitellä yksilönä eikä joukkona.

Mustalaiset eivät uskalla kertoa heihin perheen sisällä kohdistuneesta nussinnasta ym. Varmaan kaikki huijattua omaisuutta vanhuksilta. Minä olen nussinu lasta ja tapanu sen äidin ja olen Suomalainen linnakundi. Istuin 5v ja olin kaikkien kaveri. Erityisesti kerhot arvostivat minua. Olen puoliksi mustalainen ja käyn koulua ja vanhempani töissä, heijän rikostausta on ihanpuhas ja ej saa yleistää, smala tavallahanme voijtas teitä yleistääsiis valkolaisia ku raiskaatte.

Hyi hävetkää te jotka ootte rasisteja siat! Ja seurustelen mustalaisen kanssa joka ei hakkaa minua eikä raiskaa ei oo yhtäkää arpea kehossani eikä ikinä oo ollu yhtäkään mustelmaakaan! Olen puoliksi mustalainen ja hyvin kasvatettu käyn koulua ja vanhempani töissä. Ette voi mitään sanoa oman mielipiteenne perusteella, kokemus sen sanoo. Seurustelen mustalais miehen kanssa eikä ikinää oo raiskannu mua eikä mulla oo mitään arpia kehossa ku ei hän hakkaa minua eikä ole koskaan olu hänen takiaan mustelmia, joten valkolaiset tekn teette raiskauksia kouluampumisia teillä ei ole mitään varaa sanoa yhtään mitään t.

Jokaisen omat lausunnot perustuvat varsin usein omaan mielipiteeseen. Nyman " Mustalaismies on yhdyssana. Miten raiskauksia tehdään teknisesti? Sanan lyhentäminen on tarpeentonta tuossa kohdassa. Lausetta ei oiv päättää kirjaimeen tai ilman pistettä. Ja te jotka väitätte olevanne romaneja ette ole koska kyllä romani tietää aina miten romani ja romaani on eri asia!! Tiesittekö että mustalaiset ovat pahimpia rasisteja suomessa he vihaavat valkoista kansaa, vaikka olisi kuinka mukava niille! Eihän manne edes tiedä mitä sana "rasisti" tarkoittaa.

Kunhan möläyttelee sitä aina kun ei saa tahtoaan läpi: Mitäs muuta sivistymättömältä, laiskalta loisapinalta vois odottaakaan?

Kyllä ne s-tanan mannet pitäs lähettää kaikki Siperiaan. Siellä niitten olis hyvä olla keskenään. Ite ne pilaa senkin vähän hyvän maineen mitä niillä on. Tänäänkin menin yhelle vähän sanomaan miten huoltiksella kuuluu tehdä.

Jäi pelaamaan pelejä sisälle ja auto seisoo tankkauspaikalla. Meinas väkisin tulla päälle ja syljeskeli päin naamaa,hyvä ettei kaivanu puukkoa esiin. Kyllä kai niillä kaikilla sellainen on mukana. Soitin poliisillekin,että mitä siinä pitää tehdä.

Sain vastaukseksi että itteä saa puolustaa,mutta viisaampi on poistua tilanteesta,eli juosta pakoon. Eikä kuulemma ollu ensimmäinen kerta. Mikä h-vetin oikeus niillä on tehdä mitä ite haluaa. Joku toinen manne saa kyllä kärsiä tästäkin tapahtuneesta. Mustalaisia on vankiloissa kertaa suhteessa enemmän kun valta-väestöä.. Se kokemus mitä mulla on niin linnassa ovat ihan ok, ei mitään eroo valtäväestöön. Mustalaiset ovat vankitovereita siinä missä muutkin.

Et sä linnassa jaksa kiinnittää huomioo siihen onko joku mustalainen valkolainen, on ongelmista pienin.. Hän pelastaa sielunne ja antaa ikuisen elämän Taivaassa!!!!

Kyllä se on niin että, jos manneja alkaa pyöriä lähiseudulla, niin varmasti alkaa automurrot, rengasvarkaudet ja kellarimurrot lisääntyä. Kerrostalossa mattot saattaa roikkua tampausparvekkeella viikon yhtäjaksoisesti, eikä ihmiset voi tampata mattojaan. Kyllä voi ihminenkin olla typerts, jos vuokraa asuntonsa mannelle. Jos vuokkraa Mannepariskunnalle, niin siellä asuu koko suku ja vähän enenmänkin, eli kahden siasta asuu kaksikymmentä.

Olen aina kiertänyt mannet kaukaa. Joitain autokorjaamoja Tampereella on kuulemanmukaan mannen omistuksessa,esm, Hervannan autovaraosa. Tämä on vain kuuloa, mutta manneja pyörii kyseisen liikkeen ympärillä.

Itse en veisi autoani kyseiseen autokorjaamoon. Manneilla vissiin yksi syy miksi he haluavat vankilaan on se, että siellä saa miestä. Ovat miehiin meneviä ja mukavia petikumppaneita. Komeita kaluja ja miehiin meneviä useakin manne.

Mikäs sen parempi kun oikea miehekäs manne vierellä siellä ja saa rakkautta. Manneja on linnoissa paljon,eli varsin ehtiväinen on rotu.

Liskolla makaavat ja pampuille ovat vaivaksi. Vanhuksiaan kunnioittavat ja kaikkia muitakin ihmesääntöjä niillä on,mutta suomen laki ei näitä heeboja hetkauta. Mutta rankkoja työmiehiä ovat tottavie. Luin vuoden tilastoista, että romaneja oli vankiloissa noin kertainen määrä valkolaisiin verrattuna, jos väestömäärät suhteuttaa toisiinsa. Minulla oli vanha mustalaismies töissä, jolla oli erittäin pitkä työura monissa töissä. Kysyin häneltä, vieläkö sinulla riittä töitä. Pitäs saada nyt nopeesti sellane laki vireille, että manne miehiltä putket poikki lapsena, eivät sitte pääse tekemään lisää uusia säkkihousuja.

Ja kyseessä ei ollut mikään lisko-osasto. Ihan olivat kuin muutkin vangit. Eivät yrittäneet huijata tms. Olivat tosin kovasti tykästyneitä homoseksiin nämä mannet.

Tunnen monia hienoja romaneja. Esimerkillisiä ihmisiä monella tapaa. Kuitenkin on tilastollinen tosiasia, että romaneita on vankiloissa paljon, paljon enemmän kuin mitä heidän osuutensa suomalaisista edellyttäisi. Kun romaneja on ehkä n. Koko maassa olisi neljä 4 romanivankia. Tämä asia romanien pitäisi itse ottaa rohkean keskustelun kohteeksi. Itse olen nähnyt mukavia mustalaisia kerran veti yks minut ojasta ku en päässyt: Kotoa ovat varastaneet kun tulleet myymään jotain, entisestä omistamastani kahvilasta mitä ihmeellisimmillä keinoilla: D välillä vähän naurattikin.

Ja ukki sodankäyneenä sano aina kaksi lausetta jotka pitää muistaa. Ryss on ryssä vaikka voissa paistas, ja mustalaista älä ikinä päästä 20metriä lähemmäs pihaa x itseäni rasittaa se puhetyyli eniten ei oikein muu.

Eivät maksa sisäänpääsymaksua saunaan esimerkkinä mainitakseni, koko klaani menee yhdellä maksetulla avaimella niin miesten kuin naistenkin puolelle. Mistä moinen tapa tai moiset tavat on opittu, tai eihän tuo paljon älliä vaadi, röyhkeyttä sitäkin enemmän. Kato kun kenkä ei kiilllllä. Itse olen yhden mannen lähtettänyt ylösnouesemukseen vuonna ja istuin sen pois.

Vankilassa hakkasin kaksi horttokaaloa. Toinen oli ryöstänyt Ensimäinen kosketus oli mustalaisiin ihan skidinä mummolassa kun lähdetttiin ukin kanssa kauppa autolle ja matkalla ukki huomasi että rahapussi jäi kotiin. Kun tultiin pihaan oli siinä vieras auto ja tavaroita rappusilla. Mummo oli pönkätty kellariin ja alettu ryöstää taloa. Oli manneilla huono tuuri että meillä oli traktorin kopissa haulikko. Muistan kun ukki sanoi mulle että pysy poika täällä äläkä nosta päätä.

Jos aiotte jotain täältä viedä niin lähdette kilon palasina mustaan autoon. Eihänne ne ryöstä kuin avuttomnia ja vanhuksia. Olen kyllä rasisti muutenkin mutta vittuako se muille kuuluu!!!!! Kyllä sulle kaljat tarjoisin v. Mustalainen on yksinään aivan täysi vellihousu. Minun mielestäni on todella ikävää, että yleistetään ja koko vähemmistö tuomitaan yksilöiden tekojen perusteella. Mustalaisia on niin vähän, että vuosien saatossa on naitu ristiin ja poikittain ja jopa pystyyn.

Ei ihme, jos ovat hieman jälkeenjääneitä ja oppi ei mene kalloon. Tosin poikkeuksiakin on, eihän tuo H. Lampelakaan ihan täysjärkiseltä vaikuta, melko selkeä narsisti, rakastaa julkisuutta.

Lausunnot ovat hyvin lapsellisia. Tämä tietynlainen naiivius on tyypillistä manneille ja silmistä loistava tietynlainen tyhj m yys. Säännöt ovat vain valkolaisia varten, me tehdään niin kuin lystätään. Pysähtyi siihen kohdalle auto, jossa 3 mustalaismiestä ja tulivat sanomaan, että: Jonka jälkeen ottivat lelun ja menivät autoonsa sen kanssa ja jatkoivat matkaansa.

Itketti silloin, jos eivät lapsia raiskaa, ryöstävät ainakin. Kyllä ne lapsia raiskaakin. Neljä vuotta kehitysvammaista naista seksiorjana pitänyt mannemies siitti neljä lasta ja niistä yhden myi eteenpäin raiskattavaksi.

Nelivuotias poika oli puettu tytöksi ja taannutettu vauvan tasolle. No eihän ne romanit ainakaan ns. Itselläni Pamppuna sellainen kokemus heistä,että ovat siistejä ja kohteliaita. Mutta jotenkin aina heidän ympärillä sattuu ja tapahtuu,ihan kuin kaikilla olisi adhd tai jotain.

Ja sen voin kohta Se kohdistuu ainakin meihin pamppuihin ja epäilemättä myös muihin vankeihin,koska ovat itsensä noin ahtaalle ajaneet.

Kyllähän sitäkin sopii ihmetellä,että aikuisista romanimiehistä reilusti yli puolet on ollut vankilassa. Kai se vaan kuuluu heidän kulttuuriin. Toisaalta ollaanhan me muutkin vuosisatojen saatossa opittu uusia asioita,pitäisikö heidänkin päivittää tapansa! Asun pienellä paikkakunnalla ja ei mulla ole mitään ongelmia. Kun asuin helsingissä kaverinani oli mustalais tyttö ja oli tosi kiva kaverisuhde. Hymyilen mustalaisille kuin kenelle tahansa jos ensiksi hymyilevät. On tietysti poikkeuksia jotka aiheuttavat ongelmia,en kiellä.

Terve järki pitää olla jos uuden ihmisen tapaa,minkälainen hän on. Mutta kaikki jotka itse tiedän ovat ihan ok. En halua tästä mitään mustalais-valkolais-sotaa mutta pitää muistaa että kyllä me valkolaisetkin niitä rikoksia tehdään. Kivitalossa saapi peeloa rinsaa. Miulla repes rinsa viime lusimisesa ku sattu iso peeloset serkut samale kongile ja hyö molemmat koini minnuu rinsaa samaa aikaa.

Kiriä rinsa on kivotalossa arvossaa. Tarjoilupisteen penkit varattu tavaroilla eli kaljapakkauksella ja muovikasseilla. Ottaa päähän kun ei pääse istumaan vaikka olen tehnyt töitä koko ikäni ja veroja maksanut heidänkin elättämisekseen. Voi pieru kun yksi niistä sanoi että paikka on varattu kun yritin ahteriani siihen iskeä.

Listikää joku nen näistä paholaisista. Jollain myrkkypiikillä kylkeen, se on siinä. Eivät osaa kirjoittaa oikein. Eivät puhu oikeata kirjakieltä. Eivät opeta lapsilleen tapoja. Miksi opettaisivat, eihän he tiedä mitä koko sana tarkoittaa. Sana että on käyttäytymistapoja.

Heillä on ihan omat tapansa. On joitakin yksilöitä, jotka ovat päässeet ylemmälle oksalle, mutta niitä on aika vähän. Pilluakin hän olisi saattanut saada, mutta ei uskaltanut soittaa Playboy-pupulle, koska katsoi olevansa liian "paska jätkä" kelvatakseen Eli mitä tulee tuohon "itseään kunnioittavaan keskiverto pelimieheen" Jos Strauss olisi jo silloin kunnioittanut itseään, niin mitä olisikaan voinut tapahtua Menestyneenä ja itsevarmempana PUA: Huh, onneksi olen selibaatissa, niin ei tarvitse todistella mitään itselleni ;D Ilmeisesti erotun jollain tavalla katukuvasta, kun miespuolisetkin tuijottavat minua No, kohta taidan työllistyä helppoon suojatyöpaikkaan tietysti, koska olen niin paska jätkä, etten uskalla edes kysyä matalaa koulutustani vastaavaa ns.

D No siinä teille Neil Strauss Syyttäjällä rajuja väitteitä Auerin menneisyydestä. Toisille kuin ostaisi sian säkissä, toisille pala taivasta. Naiset antavat miehelle puhelinnumeronsa päästäkseen monesti vain miehestä eroon koska eivät jaksa vänkäystä mikset anna numeroasi jne. Kiinnostavan oloiselle kaverille ei seksuaalista kiinnostusta annetaan tietenkin puhelinnumero kysyttäessä. Jessica Alba ei osoittanut mitään seksuaalista kiinnostusta Neil Straussiin vaan oli ystävällinen.

Britney Spearsia haastateltaessa tottakai Britneyn tehtävä on olla ystävällinen. Puhelinnumeron hän olisi antanut kenelle tahansa kyseistä haastattelun tehneelle normaalisti käyttäytyvälle ok: Naisen ystävällinen käytös ei tarkoita sitä, että nainen olisi miehestä seksuaalisesti kiinnostunut. Neil Strauss ei ikinä ole ollut mikään köyhä, tavallinen mies. A Cautionary Tale with Jenna Jameson http: Huonompaa ulkonäköä pystyy tietysti paikkaamaan olemalla miljonääri ja kuuluisa kuten Neil Strausskin tekee.

Hienompaa varmasti Straussin mielestä on laittaa menestyksen syyksi "tieteelliset iskemisen menetelmät, joilla kaikki saa kaikki naiset.

Ihastus ei ole päätös on siinä mielessä totta, että jos nainen ei koe sinun seksuaalista kiinnostusta välittömästi et voi tätä typerien Neil Strauss valheiden avulla luoda. Ihastusta ei voi luoda "tieteellisillä iskemistekniikoilla" vaikka näin monet kokemattomat miehet virheellisesti luulevat.

Näin sinustakin tulee naisellinen nainen. Ja olen jossain määrin yllättynyt, että joku muukin, kuin kommentaattori Hurtta on jaksanut lukea turhanpäiväisiä höpinöitäni tai ainakin yhden höpinän. Tuollainen "esiintulo" nostaa välittömästi tämän kommenttiosion tasoa. Eivät taida Suomessa feministit alkaa ajaa innolla tällaista Suomeen, vaan pikemminkin taistelevat kynsin ja hampain vastaan: Norjassa asevelvollisuus pian naisillekin.

Toisille kuin ostaisi sian säkissä, toisille pala taivasta yle. Seksiseuran metsästäminen verkosta on Suomessa kasvava ilmiö. Ilmiön yleistymistä kuvastaa, että verkkoon ilmestyy jatkuvasti uusia seurapalveluja. Maksulliset seksipalvelut ja pettämissivustot eivät kuitenkaan selitä yksistään ilmiön laajuutta. Suomessa ilmiötä on vasta herätty tutkimaan. Se tiedetään, että esimerkiksi stereotypia naisesta passiivisena seuranhakijana ei pidä paikkansa.

Meillä on todisteita esimerkiksi siitä, että nuorilla naisilla on huomattavasti enemmän seksuaalikumppaneita nuoruudessa kuin mitä edeltävällä sukupolvella oli, väestöliiton tutkijaprofessori Osmo Kontula kertoo. Suomalaisten käyttäjien kokemusten peruseella netistä saa kyllä seksiseuraa, mutta oikotietä verkko partnerin löytämiseen ei tarjoa. Netissä liikkuu esimerkiksi huomattavasti enemmän kiinnostuneita miehiä kuin naisia.

Tavallinen suomalainen nainen, joka ei pyydä seksistä rahaa saa melko lailla kokeilla mitä vaan, jos huvittaa, "Salla" kertoo. Norjassa asevelvollisuus pian naisillekin Ilta-Sanomat: Norjaan on tulossa sukupuolineutraali asevelvollisuuslaki. Kaikki parlamentissa istuvat puolueet pientä kristillisdemokraattien ryhmää lukuun ottamatta pääsivät asiasta periaatesopuun perjantaina. Käytännössä sopu tarkoittaa, että Norjan vuoden mittainen asevelvollisuus voisi koskea naisia jo vuonna Kirjoitetaan sisältö uusiksi ja hyökätään tämän kimppuun.

Pin The Fuck Up: Jotta te kaikki ihanat lukijatkin pääsisitte nauttimaan markkina-arvon kohoamisesta pilviin, teimme teille pienen tutoriaalin siitä, kuinka olla naiselllinen nainen. Mistä löytää itselleen kumppanin? Katso asiantuntijoiden ohjeet … Asiantuntijoillakaan ei ole kaikkia vastauksia, vaikka joka vuosi markkinoille rojahtaa lukuisia kirjoja parinmuodostamisesta ja iskuvinkeistä.

Siis heidän keskuudessaan, jotka ylipäätään kykenevät "tehokkaasti" muodostamaan parisuhteita, vaikuttaa monessa tapauksessa esiintyvän ilmiö, jossa hypätään "kumppanuudesta" toiseen - hyvin lyhyellä aikavälillä. Ei siinä mittään, mutta sen kumppanuuden "löytämisen" kanssa voi olla vähän niin ja näin, kun ei olla löydetty itseäänkään, vaan "tyhjä tila" elämässä täytyy nopeasti täyttää "puuduttajalla".

Enpä jaksakaan avata pointtia tarkemmin D Tällaisen yksinkertaisen ihmisen näkökulmasta olisi raastavaa päivittää "kumppanuussuhdetta" parin vuoden välein, ja aloittaa emotionaalinen investointi yhä uudelleen Jostain syystä se onnistui helposti, muutaman kerran työn ohessa tavattua naiset tulivat aivan itse mulle himaan 'touhuamaan' ilman, että olisi yritettykään iskmistä.

En itse ymmäärrä näistä ihmissuhdepeleistä pätkän vertaa ja inhoan niitä ylikaiken. Saattaa olla, että naiset, joiden perään kaikki kuolaavat alkavat kypsyä siihen todellisuuteen ja haluavat jotain muuta kuin kuolaavia ja nuoleskeleva miehiä. Vaikeata minun on sanoa kun olen vain kerran varsinaisesti itse iskenyt naisen, koska olin kovassa humalassa ja se johti parisuhteeseen, joka oli hyvin epätyydyttävä henkisesti vaikka seksiä sai aivan tarpeeksi, mutta jotenkin naisystävän hyvin kapea maailmankuva teki siitä suhteesta kaikin puolin hyvin tylsän.

Nämä muut suhteet, joihin olen naisten oma-alottieisen iskemisen johdosta joutunut, näiden ylempänä mainittujen naistyyppien kanssa, ovat olleet huomattavasti antoisampia varsinkin seksuaalisessa mielessä, etten sanoisi taivaallisia.

Syytä en tiedä miksi näin on päässyt käymään. Joku sanoi minua eläimelliseksi tyypiksi, mutta mitä sekin tarkoittaa??? Omasta mielestäni naiset ovat addiktioita aiheuttavia haitakkeita, joista pahimmillaan saa aivan käsittämättömän seksuaaliadiktion, josta irtipääseminen on sairaan vaikeaa ja esim ero on äärimmäisen tuskallinen jos se on tyyliä irti leikkaus Mutta, en silti jättäisi yhtäkään näistä kaunottarista väliin.

Ilman näitä en tietäisi juuri mitään ihmisestä joka taitaa olla loppujenlopuksi aikamoinen villiapina. Eikö tässä nyt ole eri näkökulma? Eli jouduit isketyksi sen sijaan? Tällaisen yksinkertaisen ihmisen näkökulmasta olisi raastavaa päivittää "kumppanuussuhdetta" parin vuoden välein, ja aloittaa emotionaalinen investointi yhä uudelleen Ilmeisesti päivittäminen oli myöskin nimimerkillä Anonyymi raastavaa — riippumatta suhteen laadusta.

Asia tuli ilmi pojan kerrottua koulunsa rehtorille tapahtumista. Tiedetään siis kenelle esitetään elatustukivaatimukset seuraavat 18 vuotta. No siitä, etten ole koskaan käynyt edes treffeillä. Olen toki vuosikymmeniä haaveillut valloittavani mantereen nimeltä 'Nainen', mutta olenkin vain jäänyt kotiin tutkimusmatkailemaan omaa napapiiriäni Luulen naisista paljon, mutten tiedä mitään.

Mitä tulee Anonyymin puheenvuoroon Kyllähän tuota lainaamaasi kohtaa voin "kippistää", mutta pyrin tätänykyä olemaan harkitsevainen Anonyymien "puhuttelun" suhteen. Koskaan ei tiedä, missä deeby luuraa Anonyymillä on se, Laasasella on se, sinulla ja minullakin on se ei nyt penisvitsailua Se, miten mollaan täällä ja myös kasvotusten ihmisten parissa itseäni, kertoo siitä, että minullahan se vasta melkoinen ego onkin - kun sitä pitää aktiivisesti tuoda esille.

Ego oikein ymmärrettynä ei viittaa vain ns. Ego on samastumista mielen luomaan tarinaan, jota ei edes ymmärrä pelkäksi ajatusrakennelmaksi.

Egon kuolinprosessi alkaa siitä, että havaitsee egon siksi, mitä se on. Kuka tai mikä on se, joka sen havaitsee? Tarkkaileva 'tietoisuus', jota ei voi kuvata käsitteellistävän mielen Ja tämäkin avautuminen kertoi vain siitä, että egolla oli taas asiaa Vaimo oli synnyttämässä - näin karmeasti mies mokasi kotona.

Nuorten naisten suosinta synnytti vaihdevuodet. Lähes joka toinen avioliitto päättyy eroon. No oli miten oli, niin hyvä että isä on tiedossa. Artikkelissa kyllä viitattiin poikkeukseen. Mutta voi olla että ymmärsin tuon väärin. Nainen tuli raskaaksi ja synnytti lapsen, jonka isä poika oli. Asiasta kertoi the New Zealand Herald -lehti. Tapaus on herättänyt keskustelua siitä, miksei Uuden-Seelannin laki tunne naisen tekemää raiskausta.

Lain mukaan naisia voidaan syyttää vain seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Woman, 36, bears child of year-old boy … The executive director of Rape Prevention Education, Dr Kim McGregor, said male survivors of sexual offending by women often felt the abuse they suffered was minimised by society. He said he would have to make a case for access.

He also said there were exemptions from child support for victims of sexual offending. Onko Laasanen väärässä 1. Eige - raportin tylyt lukemat. Suomen naisten tuottavuudesta ruotsalainen tutkimus. Enkä ole edes sosiaalinen tyyppi, joka jaksaa naisia naurattaa.

Sitten onnistun jostain syystä vielä ottamaan osaa joihinkin uskomattomiin seksisekoiluihin selvinpäin. Onhan siinä tietoisuus naisten olemuksesta kasvanut aikalailla ja tällä hetkellä olen standby tilassa naisten suhteen. Tällä hetkellä en lähde paikkoihin missä voisin törmätä naisiin, koska jos joku sekopäinen nainen keksii jostain kummansyystä, että tuossapa sopiva pässi siitossonniksi, niin olen sen verran typerä, että en osaa sanoa ei sille harrastukselle.

Mulla on mennyt ainakin 25 vuotta naisten kanssa sekoillessa. Ei siinä ole sitten jäänyt aikaa kehitellä muita itseäni kiinnostavia juttuja vaan huomio on ollut aivan liikaa 'saannissa' ja jostain syystä nämä naiset joiden 'uhriksi' olen joutunut, ovat olleet kiimaista sorttia. Joskus kun kaveriden kanssa kun tuli puheeksi, että vieläkö peitto pöllyää kun olivat olleet naimisissa, niin kehuivat, että aika vähäksi on käynyt ja sitten ihmettelivät mun tilannetta kun on löytynyt kiimanen muijja, joka jaksaa naida.

Se oli elämäni pisin suhde 14 vuotta Ehkä nämä aktiiviset naiset ovat enemmän kiinnostuneita seksistä kuin jotkut passiiviset, en tiedä kun ei ole muista riittävästi kokemusta. Taidankin tästä näin lauantai-illan kunniaksi vetää pipon päähän ja mennä nukkumaan ja voi v kaiken lisäksi nykyään näen helvetisti seksiunia.

Eikä niitä saa sammutettua Hänenkin naissuhdekuviot poikkeavat perinteisistä prinssi ja prinsessa menosta, mikäli olen oikein ymmärtänyt. No se, mitä hän ilkesi sanoa kertomukseeni: D Elämme ehkä samalla planeetalla, mutta jokainen ihan omassa todellisuudessaan Elämme ehkä samalla planeetalla, mutta jokainen ihan omassa todellisuudessaan Sitä sopii ihmetellä, kuinka paljon tai vähän todellisuudet leikkaavat toisiaan.

Olen kyllä nähnyt siitä paljon kuvia - ja olen nähnyt sen livenäkin, kun privaattistrippari kumartui edessäni, vetäisi stringinsä sivuun, ja raotti vidulaistaan sormillaan Tyttö 11 v näyttää nukahtaneen minun paikalle enemmin tai vähemmin poikittain. Kuvittelin että hän oli katsomassa Jukolan viestiä. Oli avannut television, mutta näköjään oli mennyt sänkyyn katsomaan televisiota makuuhuoneen oviaukon kautta… Alkaa nukuttamaan.

Pitää yrittää siirtää tyttöä hieman. Magic Trick Gone Terribly Wrong! Woman Dies As A Result! Sukupuoli ei kuulu musiikista. Hirvensarvia ja muita miehisiä sisustuskötöstyksiä. Lapset olkoon naimattomia Aamulehti: Vuosina — Suomessa meni naimisiin reilut 1 alaikäistä.

Avioliittolain mukaan alle vuotiaat voivat saada poikkeusluvan avioliittoon oikeusministeriltä. Ennen sen sai presidentiltä. Lupa heltiää usein pelkällä kirjallisella hakemuksella. Naimisiin mieliviä alaikäisiä ei siis välttämättä haastatella. Suomessa kiistellään samaan aikaan tasa-arvoisesta avioliittolaista. Vaikka kyselyjen mukaan yli puolet kansasta kannattaa sitä, asian käsittely näyttää pysähtyvän eduskuntaan. Kansalaisaloitteen asiasta on allekirjoittanut jo yli ihmistä. Tuntuu järjettömältä, että kaksi alaikäistä pääsee naimisiin kohtuullisen helposti, mutta kaksi aikuista miestä tai naista eivät.

Satunnaisia linkkejä ehkä aihepiiristä? Yhä useampi menee naimisiin yli vuotiaana Karjalainen: Yhä useampi menee naimisiin eläkkeellä Yli vuotiaana solmittujen avioliittojen määrä on lähes kaksinkertaistunut vuodesta , kirjoittaa sanomalehti Karjalainen.

Tilastokeskuksen mukaan vuonna yli vuotiaita miehiä meni naimisiin alle ja naisia vajaat Viime vuonna vastaava luku miehillä oli ja naisilla reilut Näistä naisista noin 40 ja miehistä noin 60 meni ensimmäistä kertaa naimisiin. Miksi miehet eivät leiki prinssiä? Eige - raportin tylyt lukemat Juho Antikainen: Maakohtaisen raportin yksittäisistä avainindekseistä tärkeimmissä Suomen lukemat ovat tylyä kerrottavaa: Healthy life years in absolute value at birth years women Suomessahan miehet kuolevat huomattavasti aiemmin kuin naiset.

Nämä lukemat näyttävät hyvin omituisilta. Miten löytää kadonnut kipinä? Mies, ole kaveri naisen ystävien kanssa. Pohjoisen poika ampuu itsensä. Kahdeksan naista kertoo, mitä heille on huudeltu kaduilla. Alkoi kiinnostaa tuo HLY sen verran, että kaivoin lyhyen määritelmän esiin: The indicator Healthy Life Years HLY at birth measures the number of years that a person at birth is still expected to live in a healthy condition. HLY is a health expectancy indicator which combines information on mortality and morbidity.

The data required are the age-specific prevalence proportions of the population in healthy and unhealthy conditions and age-specific mortality information. The indicator is calculated separately for males and females. The indicator is also called disability-free life expectancy DFLE.

Life expectancy at birth is defined as the mean number of years still to be lived by a person at birth -, if subjected throughout the rest of his or her life to the current mortality conditions.

Ei tätä saavutusta voi kuin ihailla, vaikka aika kauan tuon kehittelyyn varmasti on mennyt aikaa ja tupakkia. Vaikea sanoa miten nuo lukemat ovat noinkin tasan, vaikka miehiä kuolee ja loukkaantuu onnettomuuksissa ja oman käden kautta huomattavasti enemmän kuin naisia. Ehkä masennuskin luetaan sellaiseksi sairaudeksi, että naiset onnistuvat sen avulla jyräämään tilastoissa kaikki ennenaikaisesti päivänsä päättäneet miehet? Pitäisi kai tutkia tutkimusta vielä paljon enemmän. Indeksi löytyy täältä http: Naisella ei voi edes teoriassa asiat olla paremmin kuin miehillä, sillä indeksi ei voi ylittää sataa.

Tuo indeksi olisi tarkoituksena käydä tarkemminkin lävitse lähiaikojen postauksessa, mutta näyttää siltä, että TÄMÄ indeksi huomio sekä naisten että miesten huonomman aseman ja se antaa valtiolle sitä huonommat pisteet, mitä epätasaisempi sukupuolten asema on suuntaan tai toiseen! Valitut osa-alueet ovat tietenkin feministien keksimiä.

Miksi naiset puhuvat toisista pahaa selän takana? Yle Radio Suomen miesten illassa tänään jiri Nieminen kertoi miesten opitusta heteroseksuaalisesta suuntautumisesta Luulen kuitenkin, että ainakin heteromies, viimeistään siinä vaiheessa, kun toisen miehen elin tunkeutuu aate-uskovaisen anaaliaukkoon, tulee mieleen, että juu, ainakin harjoitella pittää ahkerasti ja kaikkeen tottuu kun oikin kovasti uskoo.

Samanlaillahan ne uskovaispastoritkin saavat nautintonsa. Ja uhrien vahvan uskon voimalla. On aivan mahdottoman hienoa, että Jiri Nieminen tietää, että seksuaalisuus on opittua. Sittenhän se tarkoittaa, että ei tarvita mitään sukupuolineutraaleja avioliittolakeja, koska Jiri Niemisen todistuksen mukaan homot voivat nyt oppia heteroiksi ja mennä avioliittoon vastakkaisen sukupuolen kanssa.

Radio Suomessa sunnuntaina On helvetin hienoa, että nyt verovaroilla ylläpidettävä yle keskittyy täysin propagoimaan tampereen yliopiston feministisen ainoan oikean uskomustotuuden ilosanomaa. Nyt ei voi enää estää ylen rahoitusta jättämällä TV-Maksun maksamatta. Itse jätin edelliset 30 vuotta. Ylessä on erittäin vahva feministiskommunistinen propaganda klikki Hirvensarvia ja muita miehisiä sisustuskötöstyksiä yle.

Monen miehen sisustusratkaisut elävät kulta-aikaansa ennen tyttöystäviä. Äidin ripustamat kukkaverhot ja hirvensarvet saavat elää voitokasta symbioosiaan siihen asti, kunnes tyttöystävä astuu ensimmäisen kerran kynnyksen yli. Naisen sisustushaukan katse kiertää asunnon salamannopeasti ja samalla hän jo mielessään heittää kaikki miehiset sisustuskötöstykset roskalavalle.

Ai niin, se hirvensarvijupakka. Parille tuli valitettavasti ero. Kun nainen lähti, mies haki sarvet takaisin kotiin metsästysmajalta ja ripusti ne jälleen seinällä.

Ehkä seuraava tyttöystävä ymmärtää. Pohjoisen poika ampuu itsensä Kaleva: Pohjois-Suomessa eli entisten Oulun ja Lapin läänien alueilla alle vuotiaat pojat tekevät ampumisitsemurhia suhteessa väestöön kolme kertaa enemmän kuin eteläsuomalaiset.

Prostituoitu oli liian ruma - mies soitti hätänumeroon Toivon mukaan tämänkin valmistelua ei hoideta juosten kusten ideologisessa hurmoksessa ja saatu tehtyä taas yksi epämääräinen femakkolaki epäselvine ja mielivaltaisine tulkintoineen: Vainoamisesta virallisen syytteen alainen rikos Näissä uutisissa kannattaa aina kommenteissa tuoda esiin lakien sukupuolisyrjivää luonnetta ja sitä, että poikien ollessa uhreina pojat raiskataan tyypillisesti vielä toiseen kertaan oikeudessa määräämällä näiden niskaan elatusmaksut, kun taas tyttöuhrit voivat välttyä sotkusta abortilla yms tiedän, että tämä juttu on mainittu jo aiemmin: IS selvitti yli 40 ex-kansanedustajan nykytyöt - duunareita ja huippuvirkoja Merikukka Forsius kok on ammatiltaan opettaja, muttei paljasta, työskenteleekö.

Suvi Lindén kok Sopeutumiseläkkeellä, yrittäjä, kansainvälisen televiestintäliiton erityislähettiläs [Olikos tämä Suvi se tapaus, jolle räätälöitiin jossain tehtävässä rahaa jollain muulla nimikkleellä kuin palkkana, jottei vain sopeutumiseläke menisi, kun tienaa liian hyvin? Tuija Nurmi kok Sopeutumiseläkkeellä, Terveystalossa yleislääkärinä Kirsi Ojansuu-Kaunisto vihr Sopeutumiseläkkeellä, teologian opiskelija Hyvä kommentti tuosta vuotiaan pojan raiskausuutisesta: Neljä prosenttia raiskatuista naisista saa orgasmin, puolet kiihottuu jossain vaiheessa raiskauksen aikana.

Raiskauksen uhrien järjestö Tukinainen vahvistaa tiedon. Tämä hätkähdyttävä tieto on tabu, siksi sitä ei puhuta. Miten tämä tilastollinen anekdootti liittyy aiheeseen? On tärkeää tajuta se, että tieto ei mitenkään tee raiskausta hyväksyttävämmäksi. Monet naiset perustelevat mahdottomuuttaan raiskata mies sillä, että miehen erektio muuttaa raiskauksen sekstaamiseksi.

Miehen EI sana on siis merkityksetön. Siksi raiskaavien naisten selitykset ovat kuvottavia. EIköhän ala olla ihan tarpeeksi faktoja sille, että naiset sen lisäksi että vastaavat noin puolesta perheväkivallasta, myös tekevät seksuaalirikoksia, osuus saattaa olla samoin puolet.

Jos illan mittaa mies on selkeästi sanonut, ettei halua seksiä, ja sitä silti seksiä tapahtuu, on kyseessä ilmeinen vastenmielinen seksi. Tästähän oli vasta HS kirjoitus "en ymärtänyt, että minut raiskattiin". Tekstissä ilmenee, että mies ei halunnut seksiä, sakoikin sen, mutta silti sitä tapahtui. Minä olin ainoa kirjoittaja, joka pohti asiaa myös näkökulmasta mies ja uhri.

Moniko nainen on saatuaan "EI" vastaksen, silti jatkanut ahdistelua? Arvelen että aika moni. Tajuavatko naiset, että he saattavat syyllistyä seksirikokseen? Tästä olisi hyvä puhua vaikenemisen sijaan. Naiset rikosten tekijöinä on tabu. Toinen ihan hyvä kommentti: Jälleen kerran hyvin kummallisesti otsikoitu ja kirjoitettu uutinen käännösjuttu, mutta silti! Odottaisin Helsingin Sanomilta parempaa.

Koko uutinen on kirjoitettu ikään kuin tuo vuotias poika olisi tämän jutun konna. Jos asiassa kääntää sukupuolet toisin päin, uutinen olisi tykkänään toisenlainen. Miksi uhrin keho reagoi kiihottumalla? Miksi muuten feministisessä "logiikassa" jos yhtä humalassa olevat mies ja nainen harrastavat seksiä, mutta jälkikäteen kumpaakin kaduttaa, on aina mies raiskannut naisen - eikä koskaan päinvastoin? Ei edes siinä tapauksessa, että mies on ollut vahvemmassa humalassa kuin nainen?

Henkka voisi muuten tuutata taas vaihteeksi uuden postauksen, ettei kommenttien määrä mene yli , jolloin ne menevät hankalasti kahdelle eri sivulle. Miehen ja naisen raiskausta yhteiskunta tosiaan käsittelee epätasa-arvoisesti väittämällä, että mies kihottuisi raiskauksen aikana. Se onkin liene tekosyy sille, mikseivät naiset raiskaa miehiä, kun tosiasiassa miehen raiskaaminen on kannattamatonta markkina- arvoteoreettisista syistä.

JOS absurditeetti miesten raiskausta halutaan lisätä on poikuusvaihe miesten elämästä mitätöitävä kokonaan esimerkiksi tekemällä vuotiaista pojista palkkatyöntekijöitä samalla kun tytöt jäävät leikkimään barbinukeillaan. Tällöin naisille jää näyttämisen halu ja tapahtuu sillointällöin markkinataloudellisten lakien mukaan toimiva raiskaus, jossa työtön tyttö pyrkii palauttamaan valtaa itselleen käymällä työläispojan kimppuun.

Kun ollaan naisen kanssa tekemisissä ollaan pankkiholvissa. Jos mies ei ole pankin omistaja tai nainen paholaisen kätyri kyseessä on potentiaalinen raiskaus, josta seuraa miehen pidätys, lynkkaus tai kivitys. Maailma on miehelle luonnossa julma; arvaamaton on jokainen kulma syyllisyys musteena taivaasta valuu kun entinen loppuu niin kasetti vaihtuu.

GAY EROOTTINEN HIERONTA VANTAA KALU